Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 En cok hoshuma giden shey gladric'i hep archer 'ler gebertiyo cogunlukda :PPP. Uff ne zaman gelicek NF eu'ya kardeshim bekleyemiyorum :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 09 Ağustos 2004 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Gladric'in öldürdüklerinin hepsi decoy adam falan değil :) Spymaster ML2 ability :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 EU'da oynayanlara tavsiyem grup oluşturun ilk gün NF geldiğinde. Düşman reallerinin docklarını camp edin. Biz Glad vs. gitmiştik ilk gün Crauch'un ordaki docka 40-45k bi RP yapmıştık :) Çok eğlenceliydi :))[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi bide Gladric neden hep mid e saldırdın? :) yazık birazda hib e girişseydin :D[signature][hline]Kekliği Hö?
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Erutan, 09 Ağustos 2004 18:07 tarihinde demiş ki: abi bide Gladric neden hep mid e saldırdın? :) yazık birazda hib e girişseydin :D Hib'de çok iş olmuyo o yüzden. Albler sürekli midlande saldırdığı için hiblerde oraya geliyo. Aksiyon orda son zamanlarda.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 peki birlik oluyormu hiç mesela hiblerle alb ler ittifak fln?[signature][hline]Kekliği Hö?
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 biz bikere yaptık lancelotta hepsi bizim pbaoe nin içine girice öldüler[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ittifak oluo bazen zevkine ölü saaatlerde dans edion iki duel edion ortak diger realmi kesion ondan sonra forumlarda bi ton laf
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi gerektiğinde ittifak olcan :) daha güzel olur yanlız 4 realm olsa daha hoş olurdu :) 3k user olsa bi serverda max realm başına 750 kişi düşüyordu bence daha güzel olurdu hem ittifak fln da olabilirdin :) tabi Rate le olucak bu ittifak muhabbeti :)[signature][hline]Kekliği Hö?
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 kayda çoğunlukla mid ve hibler alb a karşı ittifak oluyorlar çünkü bütün relicler bizde ve geri almak istiyorlar ittifak derken omuz omuza alb a karşı savaşıyorlar demek istemiyorum, albiondaki merkez noktalardaki farklı farklı towerları ele geçirip albiondakilerin bazen dağıtıp farklı farklı yerlere defans a gitmesini sağlayabiliyorlar nf ile birlikte eskisi gibi emainde hibler ve midler ittifak olup albları kesmesi gibi olayların oranı çok düştü. bu arada sana CoH u öneririm erutan, kışın bilgisayar oyunları ve benzeri bölümlerde DAoC a onca laf edip kötüledikten sonra gelip DAoC a başlaman bana ters geliyor.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 09 Ağustos 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Proxa, 09 Ağustos 2004 14:44 tarihinde demiş ki: ben DH i izledikten sonra daoc a bakış açım değişti hehe Casters for teh win oldu :) dh movie si gercekten super ama caster ftw deil ne yazikki team play ftw derim ben o movie icinde adamlarin druidlerini goremedim nasil oynuyo (eminim cok guzel oynuyolardir) ama adamlarin hero lari icin diyebiliecegim tek sey mukemmel oynuyolar belki izlerken basit gelebilir ama yaptiklari is baya zor bence ve cok kalite oyuncular o herolari al dandirik 2 hero koy bence cogu yerde olurler mesela adamlar cilginlar gibi guard degistiriyo surekli birilerini slamliyolar ilk firsatta lw ye gecip birilerine dmg veriyo kisacasi yapabiliceklerinin en mukemmelini yapiyolar butun movie yi izledikten sonrao son sahne hani camdan atliyolar vs ondan cok herolarin yaptigi ise dibim dutu ilk defa bu kadar iyi oynayan hero lar gordum.[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 [Bu mesaj Gladric tarafından 09 Ağustos 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Daoc zaten takım oyunu her zaman ftw sen kötü örnek oluyosun insanlara :) Bg ları bilirsiniz herkes kendine müslüman 30 34 bg u olan molvikte 1 enchanter(ben) 2 mana eld 1 warden 1 druid 1 bard 1 ranger 1 champ ile pancam kullanmak ve arkasını kontrol etmekten aciz 4.5 fg albion kestik demekki quality over quantity and team play for teh win :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bu pancami nası kullanıyoruz?[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 esc in altindaki tusa basili tutup yon tuslari ile kamerayi dondurme olayi
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: XaYd3r, 09 Ağustos 2004 22:03 tarihinde demiş ki: kayda çoğunlukla mid ve hibler alb a karşı ittifak oluyorlar çünkü bütün relicler bizde ve geri almak istiyorlar ittifak derken omuz omuza alb a karşı savaşıyorlar demek istemiyorum, albiondaki merkez noktalardaki farklı farklı towerları ele geçirip albiondakilerin bazen dağıtıp farklı farklı yerlere defans a gitmesini sağlayabiliyorlar nf ile birlikte eskisi gibi emainde hibler ve midler ittifak olup albları kesmesi gibi olayların oranı çok düştü. bu arada sana CoH u öneririm erutan, kışın bilgisayar oyunları ve benzeri bölümlerde DAoC a onca laf edip kötüledikten sonra gelip DAoC a başlaman bana ters geliyor. Klasik Emain zamanlarında 1 gece birlik olmuşlardı. Hibler bizim str relice midlerde power relice saldırmışlardı. Ama bildiğiniz chatten konuşup ortak hareket etmişlerdi. birbirlerini vs. öldürmeden dağılmıştık o gün. Ama yılmadık güçlendik şimdi elimizde oynatıyoruz :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Afterdeep, 09 Ağustos 2004 16:18 tarihinde demiş ki: said: Gladric, 09 Ağustos 2004 12:33 tarihinde demiş ki: yeni topic acmak yerine buraya yaziyorum cok guzel bi movie kesin izleyin ben cok begendim belliki adam baya ugrasmis. link bi ara bende boyle bisi yapmaliyim kesin :) Çok güldüm çok komik yapmış herif. Hele o evlendikelri sahnede bayıldım sonradan yaptıkları hareketlere :))) evlendikleri sahne zaten favorim nihohoh kadınlara olum :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
Spectacular Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 O DH movie de tanklar neler yapiyor dikkat ederseniz ne zaman casterin ustune bi merc arms filan gelse saniyede Tusk stunliyor. Harika tanklari var o yuzden inturruptsuz cast ediyorlar. Tabi o casterlar gibi birlikte calismak da onemli. Biri yanliz kaldiginda ustunde 2-3 adam oldugunda diger 2 caster hemen ustune girip pbaoe yapiyor. Tabi bu tip grplari kurmak cok zor, slamleyen tank bile yok kay de. ustumde 4 tank var adam bg twistleyemiyor sticklenmis bi caster a tv filan izliyor heralde. Sonucta normal oyun sartlarinda o tip oyuncular bulmak zor anca heran rvr yapan bi guild grp una giriceksin birbirine alismis insanlar olucak. Genel Kay rvr sinde pick up grplar var. 2 scout 1 infil cabalist filan.[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms
malsahibi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 iyi oynamak ciddiyet gerektio rvr yaparken. kayda zor. sürekli aynı saatlerde aynı insanlarla oynayıp alışmak falan kasıyor. galahaddaki guildim botlarla beraber 13 kişi. RP farm eden bi guild. Pve yok.oyuna girmeden Ventriloya login olup herkes on olunca oyuna giriliyor. sürekli sesle iletişim falan. eğlenceli ama yorucu. iyi oyuncularla oynamak başka bi zevk veriyo. AFK larla falan uğraşmaktansa...[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck
Spartan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Site down..[signature][hline]Spartas TheNinjaTurtle - 50 Friar - R2L6
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 rpgfilms.net sayfasi tarih oldu arkadaslar :( blackrose host et istersen (sadece turklerin dl etmesi icin) yoksa oda ucar hehe neysem link verirsen sevinirim saygilar. :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sabaha link koyarım buraya...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 k saol :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya bende tekliyor teklemese size ne movie ler cekerimde :( tekliyor bende :([signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Rpgfilms.net kapandı mı artık?[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young
Öne çıkan mesajlar