Spectacular Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Sensible, 08 Ağustos 2004 07:22 tarihinde demiş ki: Daha önce sorun çıkmıştı anca şimdi indirebildim izledim :) Abi napion sen ya 4-5 kişi falan :D Yanlız panterli herif çok pis çakmış teketede :) eheh o panterli herif deil onlar 2 kisi orda panter olan shapechange li dreamsphere denilen arty yapio onu[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya en aktif konu diye şey yaptım yanlış anlamayın yeni topic açmak istemedim bir accountla mesela ben merline arkadaşımda kay e girebilirmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Eponanamara, 08 Ağustos 2004 22:09 tarihinde demiş ki: İzledim güzel dağıtmıssın adamları ama benim merak ettiğim kamerayı nasıl öyle çeviriyoruz. :) pan cam oluyor o[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Erutan, 08 Ağustos 2004 23:07 tarihinde demiş ki: ya en aktif konu diye şey yaptım yanlış anlamayın yeni topic açmak istemedim bir accountla mesela ben merline arkadaşımda kay e girebilirmi? hayır[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 girer olm neden girmesin? ama ayni anda degil tabiki...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 aynı anda demek istemiş gibi gözükt,üğünden dolayı hayır demiş arkadaş zaten[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 tenks for informeyşın guyz :) aynı anda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 abi gladric bende dl edip izlicem arkadaşların anlattığına göre süper bişeye benzio azım sulandı :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hazir aklima gelmisken sorayim,exc/alb da oynayan arkadaslar rvr icin hep emain e mi gidiyorlar?[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 emain castle sauvage ve odins gate[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Gilth, 08 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: girer olm neden girmesin? ama ayni anda degil tabiki... aynı zamanda giremez yanlış anlaşılma olmasın :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yeni topic acmak yerine buraya yaziyorum cok guzel bi movie kesin izleyin ben cok begendim belliki adam baya ugrasmis. link bi ara bende boyle bisi yapmaliyim kesin :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Gladric movie kaç dekka? %87 deyim shu anda senın şeyde işallah söle 30 40 dakkadırda izleriz :)[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Goa ya mail atıp Ariakan'i geri alsammı diye dusunur[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 0.14 le fln indiriyo ne bu yaf :( bitmez bu boyle giderse ühü[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abi ben dl ettim AMA uzantısı NE bunun??? açmıyor? direk uzantısız dl etti bende? yardım pls bab of haxorlar (edit:) winrar rullaz [signature][hline]Kekliği Hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 09 Ağustos 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gladric neydin bea öle!! bunların hepsi playermı? 2 vuruyon yamuluyorlar :) orda en cok şeye koptum ağacın oraya saklandın 4 5 tane adam geldi sonra kamerayı ağacın arkasına aldın hepsi öldü Muahaha yarıldım orda bak Ya daok oynayasım geldi :) [signature][hline]Kekliği Hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 09 Ağustos 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 büyütmeyin be altı üstü 2 adam *!kıskançtır*[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben DH i izledikten sonra daoc a bakış açım değişti hehe Casters for teh win oldu :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Gladric, 09 Ağustos 2004 12:33 tarihinde demiş ki: yeni topic acmak yerine buraya yaziyorum cok guzel bi movie kesin izleyin ben cok begendim belliki adam baya ugrasmis. link bi ara bende boyle bisi yapmaliyim kesin :) Çok güldüm çok komik yapmış herif. Hele o evlendikelri sahnede bayıldım sonradan yaptıkları hareketlere :)))[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 lol valla glad ben de koptum son verdiğin linke manyakmış ehehe[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ya hala merak ediyorum O ölen denyolar Nası gladric i öldüremiyorlar? yoksa oynamayımı bilmiyorlar? ülen herif 4 5 defamı ne öldü orduyu cürüttü anasını satiyim Battal gazinin 2000 li versiyonusun be gladric! :) birde o öldürdüklerinin hepsi playermı? merak ediyorum acayip bak ya... gladric nettin abi ya şimdi coh mu daok mu arasında kaldım :( of abi ya... hay... keşke izlemeseydim :)[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 nasıl soru bu yahu? daoc oynamışsın az çok biliyor olman lazım sence playerdan başka ne olabilir o öldürdükleri? özellikle de üzerinde koca koca yazıyla kırmızı renkte realm rütbeleri yazıyor yani....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Ağustos 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hah işte REALM hedesi yazıyor abi isimleri yazmadığı icin böyle bi garipsedim :) :)[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 erutan gladric rr10 dünya kadar artifact i var ayrıca iyi bir oyuncu senin onu öldürebilmen için ordaki dımbıl adamlardan daha yükseğine ihtiyacın var gladric onlardan 100 tanede öldürür 200 tanede 2 tane rr3 adamla eşşek kadar dragon knight yazan adama dalıyosan sende vardır bir problem yada şöyle anlatayım sana merlinde gravediance mi ne öyle ucubik isimli bir shadowblade vardı 2 tane rr4 paladinle dalga geçti adam normalde bir shadowblade bir paladini dövebilirmi? hayır ama adam rr10 ve baştan aşağı artifact dolu[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. [Bu mesaj Proxa tarafından 09 Ağustos 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar