Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. movie hazir

Gladric

Öne çıkan mesajlar

bu seferki movie iyi oldu kendi gorusumce hatta simdiye kadarki en iyisi bi onceki movie de arkadaslar demisti oldugun yerleri kesme vs kesmedim bu moviede bicok kez beni olurken izliyeceksiniz :P kendi hatalarimin oldugu bolumleride koydum (hatalarin cogu kafam guzelken oldu hehe) neysem buyrun link izleyin yoruma acik butun malliklarim hersey var icinde :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3

[Bu mesaj Gladric tarafından 05 Ağustos 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

500 dmg normaldir glad icin. ben bile rr4 um ve karsidakinde ozel koruma yoksa artilerden gelen 300 400 arası vuruyorum. gecende silvard a 380 koydum mesela zate iki vurusluk canı vardı onuda ben yedim:P
mopIII var bende bazen cok faydalı oluyor ozellikle casterlara 600 u asan dmg vuruyosun. o neye baglı bilmiyorum ama vurdugun crti degeri main dmg ye cok yakın oluyor baze. mesela 250+210 crit+180 gibi[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay

[Bu mesaj Soth tarafından 06 Ağustos 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel olmuş Glad ellerine sağlık canem. Ama bi yerde izlerken delirdim. Köprüde 6 mide dalıyosun. 4ünü indiriyosun, IP in up. Son 2si seni öldürüyor sen IP ye basmadan.. Aslında basıyorsundurda muhtemelen, ülkemin muhtemeşem bağlantısının delayi yüzünden aslında o an ölmüş oluyosun..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 2L7 - ML3
Sosyal ağlarda paylaş

bence kafam güzeldi dediği yerlerden biri orası :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 06 Ağustos 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 06 Ağustos 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
bence kafam güzeldi dediği yerlerden biri orası :p

Yok abi ben normal kafayla çok öldüm öyle valla. Hep bi delay var basıyosun o sırada aslında ölmüş oluosn içine ediym. Neyse kurtuluyorum bu bağlantılardan yakında.. :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 2L7 - ML3
Sosyal ağlarda paylaş

Ben indirdim flash get le, izledim pekzel kesiyosun valla, bileğine sağlık.

Aynı problem bende de oluyo bazen gruptaki adamlar ölmek üzereyken grup instaya basiyosun, aktif olana kadar adamlar ölmüş oluyo :([signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda
Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay
Sosyal ağlarda paylaş

link olayi birazdan duzelicek. simdi gelelim o İP basamadigim yere :) onceden kalma bi aliskanlik o nf den once eski ip ile ne kadar gec basarsaniz o kadar hp kariniz oluyodu. bende el aliskanligi kaldi artik o son ana kadar bekleme olayi (hatta nf den oncede baya oluyodum o yuzden buka laf ediyodu paso :P) iste oyle olay bi el aliskanligi tamamen alkolunde etkisi var tabi :P hatta ayni combatta dikkat edin bi ara yere oturuyorum sonra hemen firliyorum tabi uheuheu[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4

Sosyal ağlarda paylaş

lol
bizim türkler nası oynuyomuş soruna cevap vermez bu videolar :p

yani tamam gladric gibi yine sağlam adamalar var ama türkler böyle oynamıyor yani bilesin ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Eheueh izleidkçe gülüyorum ya adamlar neye uğradığına şaşırıyo 5-6 kişiye dalıyo çat çut alıyo son 2 adam kalmış,birini öldürürken baktım öteki arkadan tabana kıvvet olay mahalinden uzaklaşıyo :D Sen adını Malkoçoğlu falan diye değiştrisene[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da---
Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...