Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. movie hazir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu seferki movie iyi oldu kendi gorusumce hatta simdiye kadarki en iyisi bi onceki movie de arkadaslar demisti oldugun yerleri kesme vs kesmedim bu moviede bicok kez beni olurken izliyeceksiniz :P kendi hatalarimin oldugu bolumleride koydum (hatalarin cogu kafam guzelken oldu hehe) neysem buyrun link izleyin yoruma acik butun malliklarim hersey var icinde :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3

[Bu mesaj Gladric tarafından 05 Ağustos 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi süper be eline sağlık
baştaki fear of the dark kimin cover?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
500 dmg normaldir glad icin. ben bile rr4 um ve karsidakinde ozel koruma yoksa artilerden gelen 300 400 arası vuruyorum. gecende silvard a 380 koydum mesela zate iki vurusluk canı vardı onuda ben yedim:P
mopIII var bende bazen cok faydalı oluyor ozellikle casterlara 600 u asan dmg vuruyosun. o neye baglı bilmiyorum ama vurdugun crti degeri main dmg ye cok yakın oluyor baze. mesela 250+210 crit+180 gibi[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay

[Bu mesaj Soth tarafından 06 Ağustos 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok güzel olmuş Glad ellerine sağlık canem. Ama bi yerde izlerken delirdim. Köprüde 6 mide dalıyosun. 4ünü indiriyosun, IP in up. Son 2si seni öldürüyor sen IP ye basmadan.. Aslında basıyorsundurda muhtemelen, ülkemin muhtemeşem bağlantısının delayi yüzünden aslında o an ölmüş oluyosun..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 2L7 - ML3
Mesaj tarihi:
bence kafam güzeldi dediği yerlerden biri orası :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 06 Ağustos 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cok aptal bi bug var;
link'e tikladigim zaman ie dl hedesiyle cekmeye basliyo, link'e save as yada dl with getright dedigim zamanda sitenin code'larini cekmeye basliyo.
ehe kil oldum.[signature][hline][b]Padon, Maa$ neyesi?[b]
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 06 Ağustos 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
bence kafam güzeldi dediği yerlerden biri orası :p

Yok abi ben normal kafayla çok öldüm öyle valla. Hep bi delay var basıyosun o sırada aslında ölmüş oluosn içine ediym. Neyse kurtuluyorum bu bağlantılardan yakında.. :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 2L7 - ML3
Mesaj tarihi:
Ben indirdim flash get le, izledim pekzel kesiyosun valla, bileğine sağlık.

Aynı problem bende de oluyo bazen gruptaki adamlar ölmek üzereyken grup instaya basiyosun, aktif olana kadar adamlar ölmüş oluyo :([signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda
Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay
Mesaj tarihi:
durun bunu da benim hosta atiyim 3üncüyü silip ordan indirin :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Movie Zaten Harika Ama .. Öldüğün Sahnelerde Çalınan Müzik Beni Kendimden Geçirdi ...[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
''En saf ve en güzel aşkın,
Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Mesaj tarihi:
link olayi birazdan duzelicek. simdi gelelim o İP basamadigim yere :) onceden kalma bi aliskanlik o nf den once eski ip ile ne kadar gec basarsaniz o kadar hp kariniz oluyodu. bende el aliskanligi kaldi artik o son ana kadar bekleme olayi (hatta nf den oncede baya oluyodum o yuzden buka laf ediyodu paso :P) iste oyle olay bi el aliskanligi tamamen alkolunde etkisi var tabi :P hatta ayni combatta dikkat edin bi ara yere oturuyorum sonra hemen firliyorum tabi uheuheu[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4

Mesaj tarihi:
lol
bizim türkler nası oynuyomuş soruna cevap vermez bu videolar :p

yani tamam gladric gibi yine sağlam adamalar var ama türkler böyle oynamıyor yani bilesin ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Eheueh izleidkçe gülüyorum ya adamlar neye uğradığına şaşırıyo 5-6 kişiye dalıyo çat çut alıyo son 2 adam kalmış,birini öldürürken baktım öteki arkadan tabana kıvvet olay mahalinden uzaklaşıyo :D Sen adını Malkoçoğlu falan diye değiştrisene[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da---
Crosby,Stills,Nash & Young
  • Yeni Oluştur...