Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 bu seferki movie iyi oldu kendi gorusumce hatta simdiye kadarki en iyisi bi onceki movie de arkadaslar demisti oldugun yerleri kesme vs kesmedim bu moviede bicok kez beni olurken izliyeceksiniz :P kendi hatalarimin oldugu bolumleride koydum (hatalarin cogu kafam guzelken oldu hehe) neysem buyrun link izleyin yoruma acik butun malliklarim hersey var icinde :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 [Bu mesaj Gladric tarafından 05 Ağustos 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 host biraz yavas galiba ? 9kb ile cekiyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 abi daha upload edeli 1 saat oldu 150 tane dl var biraz yavaslamasi normal :( aslinda host iyi adamin baglantisi falan cok saglam[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 abi süper be eline sağlık baştaki fear of the dark kimin cover?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hun türklerinden tarkan gibisin :) 4vs1 5 vs1 6vs1 her vurusuun en az 500 dmg falan mi senin? kime koysan 50% iniyo adam be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 500 dmg normaldir glad icin. ben bile rr4 um ve karsidakinde ozel koruma yoksa artilerden gelen 300 400 arası vuruyorum. gecende silvard a 380 koydum mesela zate iki vurusluk canı vardı onuda ben yedim:P mopIII var bende bazen cok faydalı oluyor ozellikle casterlara 600 u asan dmg vuruyosun. o neye baglı bilmiyorum ama vurdugun crti degeri main dmg ye cok yakın oluyor baze. mesela 250+210 crit+180 gibi[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay [Bu mesaj Soth tarafından 06 Ağustos 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Çok güzel olmuş Glad ellerine sağlık canem. Ama bi yerde izlerken delirdim. Köprüde 6 mide dalıyosun. 4ünü indiriyosun, IP in up. Son 2si seni öldürüyor sen IP ye basmadan.. Aslında basıyorsundurda muhtemelen, ülkemin muhtemeşem bağlantısının delayi yüzünden aslında o an ölmüş oluyosun..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 2L7 - ML3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 bence kafam güzeldi dediği yerlerden biri orası :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 06 Ağustos 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 cok aptal bi bug var; link'e tikladigim zaman ie dl hedesiyle cekmeye basliyo, link'e save as yada dl with getright dedigim zamanda sitenin code'larini cekmeye basliyo. ehe kil oldum.[signature][hline][b]Padon, Maa$ neyesi?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: BlackRose, 06 Ağustos 2004 18:29 tarihinde demiş ki: bence kafam güzeldi dediği yerlerden biri orası :p Yok abi ben normal kafayla çok öldüm öyle valla. Hep bi delay var basıyosun o sırada aslında ölmüş oluosn içine ediym. Neyse kurtuluyorum bu bağlantılardan yakında.. :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 2L7 - ML3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 flashgetle indirilmiyor?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Ben indirdim flash get le, izledim pekzel kesiyosun valla, bileğine sağlık. Aynı problem bende de oluyo bazen gruptaki adamlar ölmek üzereyken grup instaya basiyosun, aktif olana kadar adamlar ölmüş oluyo :([signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 durun bunu da benim hosta atiyim 3üncüyü silip ordan indirin :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Movie Zaten Harika Ama .. Öldüğün Sahnelerde Çalınan Müzik Beni Kendimden Geçirdi ...[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 link bende hata weriyo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Link calismiyo Gladric izleyemedik tı tı tı... Hexa Hallowen [Exc]-Mercenary Quantum İceCream [Exc]-Wizzy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 link olayi birazdan duzelicek. simdi gelelim o İP basamadigim yere :) onceden kalma bi aliskanlik o nf den once eski ip ile ne kadar gec basarsaniz o kadar hp kariniz oluyodu. bende el aliskanligi kaldi artik o son ana kadar bekleme olayi (hatta nf den oncede baya oluyodum o yuzden buka laf ediyodu paso :P) iste oyle olay bi el aliskanligi tamamen alkolunde etkisi var tabi :P hatta ayni combatta dikkat edin bi ara yere oturuyorum sonra hemen firliyorum tabi uheuheu[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 4.movie e tikladigimiz zaman kullanici adi ve paraloa istiyo.. bi yapamadin sunu Grrr... Hexa Hallowen [Exc]-Mercenary Quantum İceCream[Exc]-Wizzy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 benimle alakali degil sayfanin sahibi biseyler ayarliyomus vs. vn e post atti demin[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 tamamdir link up :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bende indiriyorum bakalım bizim Türkler nasıl oynuyomuş :)[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 lol bizim türkler nası oynuyomuş soruna cevap vermez bu videolar :p yani tamam gladric gibi yine sağlam adamalar var ama türkler böyle oynamıyor yani bilesin ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Daha önce sorun çıkmıştı anca şimdi indirebildim izledim :) Abi napion sen ya 4-5 kişi falan :D Yanlız panterli herif çok pis çakmış teketede :)[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Eheueh izleidkçe gülüyorum ya adamlar neye uğradığına şaşırıyo 5-6 kişiye dalıyo çat çut alıyo son 2 adam kalmış,birini öldürürken baktım öteki arkadan tabana kıvvet olay mahalinden uzaklaşıyo :D Sen adını Malkoçoğlu falan diye değiştrisene[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eponanamara Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 İzledim güzel dağıtmıssın adamları ama benim merak ettiğim kamerayı nasıl öyle çeviriyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar