TheKing Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 warmı su an guzel sole ızlenmeye deger yada cogunlugun ızledıgı ortak bır anıme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ilk bölümünü izledim fena değil gibi duruyor.. Title Ai Mai Mi ! Strawberry Egg Japanese Title Category TV Total Episodes 13 (13 x 25 mins) Genres Comedy Year Published 2001 Studio TNK US Distribution Geneon Entertainment User Rating 8.7/10.0 (187 reviews) (top 200: # 76)[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Prince of Tennis - Ara vermiştim Bakuretsu Tenshi Samurai 7 Gundam Seed Destiny - Tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ai Mai Mi ! Strawberry Egg i bende ızleme nıyetı cındeydım ama ıngılızce sub lı olanını bulamadım e mule de fransızca hatta rusca dublaj fılan cıktı hep bulsam ızlıcem su sıralar Star Ocean EX ızlıyorum zevklı baya[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 millet bilinenleri bitirip niche kesime yönelik olanlara geçmiş.. :-p ben de ezilip bbüzülerek söyleyeyim ki gits: stand alone complex'i seyrediyorum henüz. nasıl diyecek olursanız, izlerken suratım sürekli böyle: :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Tenjou Tenge baya eğlenceli diyebilirim. dövüş sanatları ağırlıklı animelerden hoşlananlara tavsiye ederim. onun dışında narutoyu takibediyorum. 112. bölümde şu an. bi ara saçmalamıştı ama şimdi gene toparladı gayet güzel gidiyo.[signature][hline]THAT IS NOT DEAD WHICH CAN ETERNAL LIE, AND WITH STRANGE EONS EVEN DEATH MAY DIE. -An unknown prime author. Proving that not all of them are clueless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Eski/tamamlanmis animelerden Juuni Kokki Full Metal Panic! Yayinda olanlar Beck Bleach GD:S Naruto Prince of Tennis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 gundam seed destiny naruto ciktikca her hafta izliyorum bleach cekiyorum ama izlemeyi planlamiyorum elimde yeteri kadar bolum olmadan. rozen maiden ,yakitate ilk 5 bolumlerini cekip begenmedigim sildigim animeler magical girl nanoha die bisi var onlarida cekiyorum ama coocuk cizgi filmine benziyor ,bi ara izleyip ona gore karar vericem ,cekip cekmicegime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar