hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yeni doğmuş aşağı yukarı 1 aylık bir kaç yavru var da. ikisinin gözlerinde sorun var. birinin bir gözü yarı kapalı duruyor öbürünün bir gözü normal boyutun 3 katı gibi şişmiş ve mavimsi bi perde inmiş gibi sanki. yakalamam ve doktora götürmem çok zor vahşiler baya anneleri başlarında yaklaştırmıyor falan. olurda bi şekilde yakalarsam damla damlatıcam gözüne veteriner öyle dedi bir iki kere bile damlatabilirsem kendi bağışıklığı ile yenebilme şansı varmış. ne önerirsiniz antibiyotikli damla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 abi veteriner "damla damlat" mı dedi sadece : / söyleseymiş keşke damlanın da adını. ara sor bi, eczaneden aldığım bişiydi unuttum ilacın ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 krem olarak terramycin kullanıyorum ben devamlı.damlası var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yok sordum da bakmadan söyleyemem tam dedi ama antibiyotikli damla dedi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 terramycin kremden ben çok iyi sonuç aldım. ama kremi sürmek ele alışık olmayan kediye zor olabilir. elinle kafasını sabit tutmaya çalışman gerekicek. sıkarken gözünü kısar büyük ihtimal. kapağın aralığına 0.5 cm kadar sürdükten sonra göz kapaklarını parmağınla hafifçe oynatarak içeri bulaşmasını sağlayabilirsin. krem eczanede 1 tl. zipzip krem demiş ben de ona uydum. merhem olcak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 saat 12 gibi aradım çıkıp ama öğlen gördüğüm yerden ayrılmışlar. gündüz ışıkta bulurum heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 buldum bugün dört yavru birinde bişi yok gibi duruyor biri de çok az gibi sanki ama bi tanesi var çok kötü şiş gözü. dördüne de sürdüm terramisin göz merheminden yemek içecek falan da koydum yanlarına. anneleri de çok vahşi baya yaralı bereli zaten. bakalım bir iki gün iyiye doğru bir yol almazsa bi şekilde toplayıp veterinere götürcem tüm aileyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 gözlerini temizleseydin ıslak peçeteyle. kedilerin burunlarında akıntı var mı?bendeki anneler taşıyıcıymış.bütün yavrularda var bu hastalıktan.hatta bu sabah birisi öldü.ilgilenirim uğraşırım diyosan 2 tane şurup önericem hayvanlara verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bi arkadaşı bekliyorum arabala gelcek vet'e götürcez içim rahat etmedi sonucu söylerim akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi yavru kedilerin göz hastalıkları devamlı birbirine bulaşır. eğer imkanın varsa tüm kedilerin göz hastalıkları geçene kadar birbirlerinden ayır ve altına serdiğin örtüleri de hergün değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 örtü serdiğim yok ki altlarına sokakta bu kediler. benim balkonda kedi nüfusu 10. evin için her yaz pireli ne kadar ilaçlatsam falan fayda etmiyor. hayatımı yediler resmen. bunları da getirsem zaten rahat edemezler balkonda o başka 6 aylıklar var bir iki tane büyük var falan en iyisi kendi yerleri. zaten alıp gelsem anneleri nası bulucak onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 küçük yavrularda göz tamamen iyileşebiliyor büyüdükçe, bembeyaz olsa bile geçiyor yani ilerde, ben bendekileri günde 2-3 kere siliyordum damla ile, ama gözde çok tutmuyorum damlayı zarar vermesin diye. genelde 1 göze bide göz çevresine damlatıp siliyorum ben. o göz çevresinde biriken şey çok yapışkan oluyor açamıyor gözlerini hayvanlar ufakken kendibaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bizim kedimize tobrased damla kullanmıştık antibiyotikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 cipro. su anda kedim jelibona onu kullaniyoruz. veterinar gunde 3 kere 2 ser damla verdi. dokene kadar canim cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hamsilipilav said: bi arkadaşı bekliyorum arabala gelcek vet'e götürcez içim rahat etmedi sonucu söylerim akşama dokunursaniz anneleri terkedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar