Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi için göz damlası

hamsilipilav

Öne çıkan mesajlar

yeni doğmuş aşağı yukarı 1 aylık bir kaç yavru var da. ikisinin gözlerinde sorun var. birinin bir gözü yarı kapalı duruyor öbürünün bir gözü normal boyutun 3 katı gibi şişmiş ve mavimsi bi perde inmiş gibi sanki.

yakalamam ve doktora götürmem çok zor vahşiler baya anneleri başlarında yaklaştırmıyor falan. olurda bi şekilde yakalarsam damla damlatıcam gözüne veteriner öyle dedi bir iki kere bile damlatabilirsem kendi bağışıklığı ile yenebilme şansı varmış. ne önerirsiniz antibiyotikli damla?
Sosyal ağlarda paylaş

terramycin kremden ben çok iyi sonuç aldım. ama kremi sürmek ele alışık olmayan kediye zor olabilir. elinle kafasını sabit tutmaya çalışman gerekicek. sıkarken gözünü kısar büyük ihtimal. kapağın aralığına 0.5 cm kadar sürdükten sonra göz kapaklarını parmağınla hafifçe oynatarak içeri bulaşmasını sağlayabilirsin.

krem eczanede 1 tl.

zipzip krem demiş ben de ona uydum. merhem olcak o.
Sosyal ağlarda paylaş

buldum bugün dört yavru birinde bişi yok gibi duruyor biri de çok az gibi sanki ama bi tanesi var çok kötü şiş gözü. dördüne de sürdüm terramisin göz merheminden yemek içecek falan da koydum yanlarına. anneleri de çok vahşi baya yaralı bereli zaten.

bakalım bir iki gün iyiye doğru bir yol almazsa bi şekilde toplayıp veterinere götürcem tüm aileyi
Sosyal ağlarda paylaş

örtü serdiğim yok ki altlarına sokakta bu kediler. benim balkonda kedi nüfusu 10. evin için her yaz pireli ne kadar ilaçlatsam falan fayda etmiyor. hayatımı yediler resmen. bunları da getirsem zaten rahat edemezler balkonda o başka 6 aylıklar var bir iki tane büyük var falan en iyisi kendi yerleri.
zaten alıp gelsem anneleri nası bulucak onu da bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

küçük yavrularda göz tamamen iyileşebiliyor büyüdükçe, bembeyaz olsa bile geçiyor yani ilerde,

ben bendekileri günde 2-3 kere siliyordum damla ile, ama gözde çok tutmuyorum damlayı zarar vermesin diye. genelde 1 göze bide göz çevresine damlatıp siliyorum ben. o göz çevresinde biriken şey çok yapışkan oluyor açamıyor gözlerini hayvanlar ufakken kendibaşına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...