katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 story modeu oynayıp bitirin guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 #direnboşluk #direnbiliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 abi şurda oyun hakkında konuşun biraz ya. mesela ben bi soru sorıyım. oyun bi süre sonra slow motiona geçiyo bende sebebi ne olabilir. texture shadow falan filan high yapıyorum gayet akıcı. ama ikinci roundda mesela yavaşlıyo birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 şu oyun yüzünden bi gamepad kırdım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kzpmaza said: abi şurda oyun hakkında konuşun biraz ya. mesela ben bi soru sorıyım. oyun bi süre sonra slow motiona geçiyo bende sebebi ne olabilir. texture shadow falan filan high yapıyorum gayet akıcı. ama ikinci roundda mesela yavaşlıyo birden. diğer oyunlarda yok mu benzer problem? laptop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ya şu oyun içinde kafa göz kırma olayını bir ben yapamıyrm. alttaki bar doluyor ama neye bassam olmuyor. bir de fatality yapamadım hiç. atari salonunda olsam 10 jetonla anca bitirirdim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Multiplayerda çok oyuncu varmı maç bulma sıkıntısı çekiliyor mu? ona göre alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 nordlydian said: ya şu oyun içinde kafa göz kırma olayını bir ben yapamıyrm. alttaki bar doluyor ama neye bassam olmuyor. bir de fatality yapamadım hiç. atari salonunda olsam 10 jetonla anca bitirirdim oyunu. Tutorialde falan öğretiyor abi hepsini , challange larda da de bi üstünden geçiyor pratik olsun diye (Fatality içinde tutorial var ayrı olarak) Klavye için x-ray saldırısı defaultta : shift+space illa bi fatality yapıp rahatlamak istiyosan , en kolay fatalityler scorpionda sanırım , (ileri+aşağı+ileri+back punch[DSDU] ,diğer bi fatality: geri+ileri+geri+front kick[ADAG]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 thanks bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 PrudenT said: kzpmaza said: abi şurda oyun hakkında konuşun biraz ya. mesela ben bi soru sorıyım. oyun bi süre sonra slow motiona geçiyo bende sebebi ne olabilir. texture shadow falan filan high yapıyorum gayet akıcı. ama ikinci roundda mesela yavaşlıyo birden. diğer oyunlarda yok mu benzer problem? laptop mu? yok abi diğer oyunlarda öyle bişey yok. zaten herşeyi off ve low yapsam da oluyor herşeyi high yapsam da oluyor. şimdi araştırdım biraz herkeste varmış bu sorun sizde niye yok.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar