fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bana kafesiyle birlikte papağan teklif edildi ama ben kararsız kaldım. Daha önce hiç papağan beslemedim ve bunun bakımı vs vs vs nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 içerde besliceksen aşırı tüy döküyor.çiğdemle falan beslersen aman aman.ayrıca bunlar 80 100 yıl yaşayan tipler, ona göre.sahip değiştirince de intihar ettiklerini duydum.çok bağımlı oluyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hehe alma ve inanma sakın :) iyi bişey olsa adam komple vermez di mi? bana da kitlemişti zamanında biri böyle, sonra bende başkasına kitlemiştim. bana kitlenen papağan piskopattı biraz, bir keresinde bir saldık evi birbirine kattı kaçcak delik aradık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ortada bir papağan var herkes birbirine kitliyor. kafesiyle beraber lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Jumbo iri muhabbet kuşları veya ufak papağanlar güzelde, iri tropik papağan zor iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yavru değilse alışma süreci uzar. Eğer önceki sahibi iyi egittiyse erken alisabilir yine ama eğitimsiz ve yetişkinse çok yorar. Taze meyveyle falan beslersin yemine ek olarak. Şu ana kadar bi papağan besliyim tarzı ilgin olmadiysa uğraşma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sahibinden.com'da vardı bi ilan, efsanelere girdiydi. o papağan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 80-100 sene ne ya lol. macaw'lar bile şanslı ise max 35 sene yaşıyor. Çok sosyal hayvanlardır. aşırı ilgi isterler yalnız yaşıyorsan evi çok boş bırakıyorsan ilgisizlik yüzünden hayvan psikolojik olarak bulanıma girebiliyor ve kendi tüylerini yolmaya başlıyor. kafes olayı ayrı bir dert kanat açıklığının 1.5 2 kadar kadar hacmi olması gerekiyor ki bu tip kafesler 800-900 tl arasında değişiyordu -tabi büyük papağanlar için. bir çok kişi çok gürültü yaptığı için şikayet eder bunun en büyük sebebi ilgi çekmek istemesidir yada çok sinirlendiğinde bağırmaya başlarlar. ama bunun dışında çok iyi bir arkadaş zeki oldukları için eğitimleri kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 http://tr.wikipedia.org/wiki/Jako he şundan var bizde.zaten en yaygını da bu.ahanda yazıyor ne kadar yaşadıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar