Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sabah sabah telefonum çaldı

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

boş konuşuyorsun ya, kanunu yasası var da sallayanı var mı bundan haber ver sen bana. yıl 2011, ikinci şirketimde çalışıyorum finan müdürümüz osmanlı ve adını hatırlayamadığım bir bankada 30 yıl bankacılık yapmış bir adam. bunun son 8 yılı şube müdürlüğü olarak geçmiş ve oradan emekli olmuş, ondan sonra da kariyerine bazı şirketlerde finans koordinatörü olarak devam etmiş (CV'si elimden geçti herifin). projemiz vardı, elimize cep telefonu ve mail adresleri gerekiyordu iş gruplarına göre. yanına gittik, telefonu açtı 2 kişiyi aradı, meblağı söyledi meslek grubu, cep telefonu, ev telefonu ve mail adresleri olarak ertesi gün elimize geçti. gelenlerden biri finansbank'tı diğerini hangisiydi bilmiyorum. bu adam şube müdürü sadece. sanki satan adam gazeteye ilan vererek yapıyor "biz banka olarak müşterilerimizin bilgilerini satıyoruz" diye, el altından olan şeyler bunlar, bankaların kendi aralarında da olan şeyler ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu sen bireysel bahsediyorsun örnekte. adam ve tanıdığı yasal davranmıyorsa bunu tüm "banka" ya yayamazsın.

yukarıda dediğin "bankalar satıyor" şöyle birşey; ben akbank a gidiyorum, hacı bana portföy bilgini sat diyorum, o da eyw deyip veriyor.

"banka çalışanı satıyor" dersen anlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Beni de otomatiğe bağladılar yurt dışından arıyorlar. Hattın benden önceki sahibi artık ne haltlar yediyse.

Sırf bu yüzden hattı iptal edeceğim. 532 güzel bir numara ama başlarım böyle şeye. Başkalarının aradıklarını nasıl olsa yurt dışı arıyorlar diye önemsemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

yahu sen bireysel bahsediyorsun örnekte. adam ve tanıdığı yasal davranmıyorsa bunu tüm "banka" ya yayamazsın.

yukarıda dediğin "bankalar satıyor" şöyle birşey; ben akbank a gidiyorum, hacı bana portföy bilgini sat diyorum, o da eyw deyip veriyor.

"banka çalışanı satıyor" dersen anlarım.

banka çalışanlarının haberi var ama banka yönetimlerinin hiç haberi yok bu durumdan öyle mi yani? banka çalışanı dediğin adam şube müdürü, şube müdürleri kimi temsil ediyor, bağımsız çalışan mı bunlar? o adamın bir bildiği olmasa piknik sepetinden dağıtır gibi dağıtabilir mi sence?

sen gidip istersen tabii ki de vermezler, senin kim olduğunu kim nereden bilsin. satılan bilgiler kişilere değil işletmelere satılıyor (büyük rakamlar karşılığı hemde). seni bu tarz arayanlarda işletmeler oluyor zaten, Ahmet Bey seni arayıp hatrını sormuyor fark ettiysen. bilmemne bankası veya büyük chainler arıyor, mesaj atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

banka çalışanlarının haberi var ama banka yönetimlerinin hiç haberi yok bu durumdan öyle mi yani? banka çalışanı dediğin adam şube müdürü, şube müdürleri kimi temsil ediyor, bağımsız çalışan mı bunlar? o adamın bir bildiği olmasa piknik sepetinden dağıtır gibi dağıtabilir mi sence?

yav hehe
Sosyal ağlarda paylaş

10 yıldır finans ve bankacılık sektöründe çalışıp hala herşeyin yasa ve kanunlara göre yapıldığını düşünüyorsan sen olmuşsun demektir. senin gibi nesiller bu ülkeyi daha ilerilere, daha iyilere götürecek. helal olsun sana. senin gibi arkadaşları SPK'da yönetici olarak görmek isteriz. malum herşey yasa ve kanunlara göre yapılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

10 yıldır banka/finans piyasasındayım uçtum ben uçacağım kadar merak etme =)

Burada bankaları savunmaktan başka bir şey yapmazsın. Madem 10 yıldır uzmanlaştın bize şu şu para kazandırır, kaybettirir diye tüyolar versene. Altından ne kadar zarardayım haberin var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

10 yıldır finans ve bankacılık sektöründe çalışıp hala herşeyin yasa ve kanunlara göre yapıldığını düşünüyorsan sen olmuşsun demektir. senin gibi nesiller bu ülkeyi daha ilerilere, daha iyilere götürecek. helal olsun sana. senin gibi arkadaşları SPK'da yönetici olarak görmek isteriz. malum herşey yasa ve kanunlara göre yapılıyor.

amin
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Dworgian said:

10 yıldır banka/finans piyasasındayım uçtum ben uçacağım kadar merak etme =)

Burada bankaları savunmaktan başka bir şey yapmazsın. Madem 10 yıldır uzmanlaştın bize şu şu para kazandırır, kaybettirir diye tüyolar versene. Altından ne kadar zarardayım haberin var mı?

Gerçeği anlatmak ile "savunmak" arasındaki farkı anladığın zaman aydınlanma yaşayacaksınız eminim =)

altından benim zararımdan haberin var mı?

keşke piyasalarda herşey öngrülebilse. tiyo vermeyi de sevmem ben de kayıp yaşıyorken bir de sana tiyo verip risk alamam yan
Sosyal ağlarda paylaş

forex e yeni yeni giriyorum. çok eğlenceli ama sakat. oanda.com dan sanal hesap al, oyna mesela. ama paso haber takip et, pozisyon almadan bekle, haberler ile kurların durumunu karşılaştır fln. öyle x + y = z gibi bir formülü yok valla

edit; goering bu konuda daha bilgili ama bilgisini paylaşır mı bilmem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...