Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

M.E.B. Bakanı; "SBS kalkıyor, dershaneler kapanıyor."

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Bir ara sbs sadece 8. sınıflara yapılıyordu ve tek sınav kaderi belirliyor olmaz dediler ,dershanelere de gitme azalır diye düşünüldü ve sınavı 6-7-8. sınıflara böldüler. Bu sefer çocuklar 3 sene arka arkaya dershaneye gitmek durumunda kaldılar ve stresi iyice artırıyor diye vazgeçip sadece 8. sınıfta sbs yapmaya karar verdiler.

Bu konuyu zamanı gelince güncellerim. Sınav kalkacağı bana hiç inandırıcı gelmiyor. Dershanelerin kapatılması da öyle.

Hatta 4-5-6-7-8 e sınav gelirse ve sınavın ismi değiştirilirse şaşırmam
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

Geçenlerde 4 4 4 sisteme revizyon getireceklerini söylemişlerdi.4-5 yaşındaki çocukların %65'i okumayı sökememiş ve günlük yaşantılarının büyük kısmını okulda devam ettirememişler.(Lavabo, klozet kullanamamışlar etc.)

O değişirken buna da el atacaklar gibi.

Okumuştum böyle bir haber dersler 20 dakka falan olacak deniliyordu. Çocukların %70 ( tam hatırlayamadım) i altına en az birkere kaçırmış falan filan deniliyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

inyormaynd said:

Geçenlerde 4 4 4 sisteme revizyon getireceklerini söylemişlerdi.4-5 yaşındaki çocukların %65'i okumayı sökememiş ve günlük yaşantılarının büyük kısmını okulda devam ettirememişler.(Lavabo, klozet kullanamamışlar etc.)

O değişirken buna da el atacaklar gibi.

Okumuştum böyle bir haber dersler 20 dakka falan olacak deniliyordu. Çocukların %70 ( tam hatırlayamadım) i altına en az birkere kaçırmış falan filan deniliyordu.

Evet ben biraz kibarını yazayım dedim :P. Hatta sınıfları 35, 50 aylık olanlar 60 aylık olanlar gibi ayıracaklarını da belirtmişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...