inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 http://www.haberturk.com/gundem/haber/857365-milli-egitim-bakanindan-flas-aciklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Şunu daha önce o kadar duydum ki görmeden, uygulanmadan inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oyuncak ettiler sistemi beceriksiz herifler ya canları sıkıldıkça değiştirip duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 dershanelerin 70%i fetonun ya nereye kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hepsi birer küçük imam hatip olacak o dershanelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bir ara sbs sadece 8. sınıflara yapılıyordu ve tek sınav kaderi belirliyor olmaz dediler ,dershanelere de gitme azalır diye düşünüldü ve sınavı 6-7-8. sınıflara böldüler. Bu sefer çocuklar 3 sene arka arkaya dershaneye gitmek durumunda kaldılar ve stresi iyice artırıyor diye vazgeçip sadece 8. sınıfta sbs yapmaya karar verdiler. Bu konuyu zamanı gelince güncellerim. Sınav kalkacağı bana hiç inandırıcı gelmiyor. Dershanelerin kapatılması da öyle. Hatta 4-5-6-7-8 e sınav gelirse ve sınavın ismi değiştirilirse şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 e dersaneler özel eğitim kurumuna döncek diyo lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 özel okul olucak işte. 1 sene dershaneye gidip 2 3 milyar bayılmak yerine, 4 sene boyunca gidip bayılacaksın parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sbs çok gereksiz zaten ya.daha küçücük yaştaki çocuklara işkence ediyorlar şuan ki sistem o kadar boktan ki şuan okuyanlara çok acıyorum.helede 5 yaşında okumaya başlayan çocuklara çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 lgs oks sbs (6-7-8) sbs(sadece 8) ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Dersaneler dönüşecek işte özel okullara. Ankara Ümitköy'de mesela inşaatı devam eden 2-3 tane özel okul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ilkokulda dershaneye gittim ben be... bize yazık değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 hali hazırda normal binadan bozma özel okullar vardı zaten. şimdi de 1 oda 1 salon özel okullar olucak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 o senin problemin sdgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 4-4-2 defensif yapsınlat bence ilk öğretimi lisede ofansif bir line-up la çıkılırsa SBS yi kaldırabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 zamanında öss öys vardı sadece şu an hiç anlamıorum sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 5+3+3 güzeldi de de 4. sınıftan sonra sınava girmek kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Geçenlerde 4 4 4 sisteme revizyon getireceklerini söylemişlerdi.4-5 yaşındaki çocukların %65'i okumayı sökememiş ve günlük yaşantılarının büyük kısmını okulda devam ettirememişler.(Lavabo, klozet kullanamamışlar etc.) O değişirken buna da el atacaklar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 bence 4 3 3 döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 körfez dershaneleri okul olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 3-2-4-2 olsun, defansın önündekiler ileri geri giderse orta saha zengin gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 inyormaynd said: Geçenlerde 4 4 4 sisteme revizyon getireceklerini söylemişlerdi.4-5 yaşındaki çocukların %65'i okumayı sökememiş ve günlük yaşantılarının büyük kısmını okulda devam ettirememişler.(Lavabo, klozet kullanamamışlar etc.) O değişirken buna da el atacaklar gibi. Okumuştum böyle bir haber dersler 20 dakka falan olacak deniliyordu. Çocukların %70 ( tam hatırlayamadım) i altına en az birkere kaçırmış falan filan deniliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Heer yıl değişir mi sistem allahensen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 fenn said: inyormaynd said: Geçenlerde 4 4 4 sisteme revizyon getireceklerini söylemişlerdi.4-5 yaşındaki çocukların %65'i okumayı sökememiş ve günlük yaşantılarının büyük kısmını okulda devam ettirememişler.(Lavabo, klozet kullanamamışlar etc.) O değişirken buna da el atacaklar gibi. Okumuştum böyle bir haber dersler 20 dakka falan olacak deniliyordu. Çocukların %70 ( tam hatırlayamadım) i altına en az birkere kaçırmış falan filan deniliyordu. Evet ben biraz kibarını yazayım dedim :P. Hatta sınıfları 35, 50 aylık olanlar 60 aylık olanlar gibi ayıracaklarını da belirtmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 http://www.dindiyanet.net/meb/ilkokul-1siniflarda-ciddi-degisiliklikler-gelecek-h12407.html link te şuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar