Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

KardesimEsad

Öne çıkan mesajlar

KardesimEsad said:

öğrendiğime göre , tercih yapıp hiç bir yeri tutturamazsan bir sonraki sene okul puanının yarısını kaybetmiyormuşuz. bu durumda akdenizi yazmiyim eskişehir tutarsa gidiyim tutmazsa gitmeyeyim diyorum.

Siz ne dersiniz ? sizce eskişehirden sonra akdeniz iktisatı yazayım mı akdeniz , dokuz eylül yada eskişehir gibi bir üniversite olabilir mi yoksa daha fazla çıtayı düşürmeyip eskişehirde olmazsa seneye mi kalayım ?

tercih yapıp da bir yere yerleştiğin zaman sonraki sene kırıyorlar puanı
anlamı da çocuk oyuncağı değil bu senin yerine başkası orda okuyabilirdi her sene keyfine göre okul değiştiremezsin demek

tercih yaparsın da tutmazsa öyle bir durum söz konusu değil.

akdeniz'e turizm okumadıkça gitmek gereksiz fikrimce
deü ve anadolu aynı ayardadır diye tahmin etsem de eskişehir'in kampüs ve şehir hayatı tınaztepe ve izmir'den daha iyidir diye düşünüyorum.
ayrıca anadolu üniversitesi 2 yılda bir econanadolu diye bir şey yapıyor. bir okul böyle bir şey yapıyorsa bişeyler var demektir. (http://www.econanadolu.org/)
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Anadolu iyidir ya, gitmek istiyorsan yaz. Mezun olunca acikta kalmazsin. Seneye daha iyi yaparsin belki ama, iki kere girdim ben de. 100000. oldum once, 9000. sonra. Dilde 200. olmustum hatta, gerci dil kolay.

bende eminim daha iyi yapıcağıma seneye ama işte 1 sene daha girmek pek yemiyor.işte bu sebeple ya eskişehir ya hiç diyorum ama sonradan acaba eskişehir de sandığım kadar iyi değil mi diyordum. buradaki yorumları görünce biraz içim rahatladı , özellikle deüyle eş değer olduğunu söylediği yukarıda birisi

Deü tutsa bile yazmayacaktım çok olumsuz eleştiri almış gerek kuzenimin yorumları gerek ekşide , düzensizlik umursamazlık had safhadaymış bu sebeple orayı yazmayı düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
deadwoll said:

Ben şimdiki kafam olsa babamın cebini düşünmez Almanya'da okurdum.

Eğer kendine güvenin varsa tekrar hazırlan. Ama içinde birazcık "çalışmam yine bu puanı alırım" gibi bir his varsa yaz Anadolu'yu.

Anadolu'yla DEU'nun çok farkı yok.

abi anadolu mu deü mü derken çok sürpriz bir şey oldu İstanbul Üniversitesi Çeko tuttu :D
Sosyal ağlarda paylaş

KardesimEsad said:

öğrendiğime göre , tercih yapıp hiç bir yeri tutturamazsan bir sonraki sene okul puanının yarısını kaybetmiyormuşuz. bu durumda akdenizi yazmiyim eskişehir tutarsa gidiyim tutmazsa gitmeyeyim diyorum.

Siz ne dersiniz ? sizce eskişehirden sonra akdeniz iktisatı yazayım mı akdeniz , dokuz eylül yada eskişehir gibi bir üniversite olabilir mi yoksa daha fazla çıtayı düşürmeyip eskişehirde olmazsa seneye mi kalayım ?

Tercih yapıp, kazanıp, kayıt yaptırmazsan oluyor o. Çeko da güzel bölümdür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...