Private Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 çoban çıktım :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Quanzi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Annemin adını yazdım kamyon şöförü çıktı[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Quanzi, 28 Kasım 2004 21:23 tarihinde demiş ki: Annemin adını yazdım kamyon şöförü çıktı Valla bende bir sorun yok cok iyi denk gelmis anenin harflari valla kamyon sofuru cikarmis.[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN [Bu mesaj zergling tarafından 28 Kasım 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ben tecavüzcü oldum. Yarın haftabaşı başlayım yeni işime bağri. :P[signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Diktatör yazdı la bana Bi de bi arkın ismi ile soyadını yazdım yumurta follukçusu yazdı :lol:[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 BOYACI CIKTI AHAHAHAH[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 gobek adimla tamamen yazdim tecavuzzcu çıktı huauaeuhaehuaeuhaeuhaeuh[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bitli Piyade :p babamın ismini yazdım tecavüzcü çıktı ehahah[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Diktatör çıtkım Harbiden ha bunu bi düşünmeliyim du bakim... (bu arada demin baktımda 1-2 kişi daha diktatör çıkmış.bakın şimdiden anlaşalım bi ülkenin birden fazla diktatörü olmaz.siz gidip zambiayı falan dikte edin.sonra tatsızlık çıkmasın.hadi bakim.) [Bu mesaj EagleEye tarafından 30 Kasım 2004 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 İmam :D[signature][hline].xgo Fatal War Online Gaming MSN Adresim
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Lzrn, 30 Kasım 2004 17:31 tarihinde demiş ki: İmam :D ahahha bak buna yarıldım işte :D bana milletvekili çıktı sanırım en iyi meslek bana geldi desene :)[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes
LethE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 yalan bu alet. benden manikürcü olmaz!
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Çımacı nedir?[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139
Recital Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Psikopat Avcısı çıktım:)))) puhahaha varmı uleynn psikopat avlayım şuracıkta[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»»
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 lol ormancı çıktım.. :-p kusura bakma ama biraz desteksiz sallayan bir sistem olmuş ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 öyle arkadaşlarımı ve akın çevremi denerken bi de Atam ı deniyim dedim... Mustafa Kemal Atatürk - Bakkal biraz üzüldüm be dikkat etseydin keşke buna...hade tayyip peder felan çıkıyo bi de şunu düzelt bi zahmet...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Peach_Riza Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bozuk bu sistem ...sütcü ciktim :D[signature][hline]Mephisto...
Peach_Riza Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 2kere olmus.....pardon [Bu mesaj Peach_Riza tarafından 04 Aralık 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir]
lordgnr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 resmen hakret ediyor sebek dedi bana[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ehahea.bana milletvekili dedi aheha[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes
Quanzi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Cookie silinince benim ismime değişik bi meslek yazdı[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
geffen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hamal.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bizim eski mudur yardimcisini yazdim, Popcu cikti.. vay canina sen neymissin be oglum..[signature][hline]a.k.a Drunken
guano Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Büyük harfle yazınca jonglör küçük harfle yazınca turşucu çıktım.Hey allahım hangisini seçmeliyim ki
Öne çıkan mesajlar