Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 şükrü senin ırzını şirinlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi benim dedem eve su getiren sucuya ne kadar diyip sekiz diyince beş yeter diyip kapıyı kapatan bir adam. dededen yola çıkıyorsak boku yemişim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 biyigini cok begendim la adamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Madcat said: Ben kimseye rererö yapmıyorum aynı insult hedeleri bende de mevcut, bunlardan nasıl arınılır onu soruyorum. ben senin için demedim ya :) genel olarak ergen hareketliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 osurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Özet geçin okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninja samada ego yok hepsini dedesi yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Tesekkur ederim guldum ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 madcat super konu pmlıorm nınjayı akile güldürdün olm sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Madcat Sama Bu basligi iyi niyeti ile actigi icin ve bunu orneklerle acikladigi icin kendisine tesekkur ederim. Herkesin benim nickimi Ninja olarak tanimasindan oturu eski nickime donus yapacagim eger izin alabilirsem. Tekrar tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bujinkan said: Madcat Sama Bu basligi iyi niyeti ile actigi icin ve bunu orneklerle acikladigi icin kendisine tesekkur ederim. Herkesin benim nickimi Ninja olarak tanimasindan oturu eski nickime donus yapacagim eger izin alabilirsem. Tekrar tesekkurler. nickin önemi yok. biz bakıp kim olduğunu anlıyorsak bizim için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ilk mesaja hitaben daha kimseyi bilmedigin bi komuniteye gelip ben soyle yetistirildim ben soyleyim ego yok saygilar cicekler bocekler demekte ego tatminidir o yuzden çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ^=o=^ kendimi tanitim topic cok sonra actim ama siz saldirin sorun degil ^-^ tepkinizi durustce gosterdiginiz icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 "Ego yok derken demek istedigim bir Budou Taijutsu ogrencisi ve Mekyoo yada Mikyouu inanci geregi insult tamamen ters bir olgu ve felsefesi ile benimsenmis her kisi ben gibi davranmakta ozgurdur. Kisaca bir kisinin tipi konusma yapisi yada dusunce yapisini insult edecek hicbir ise kalkismam." demiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 banane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: Madcat said: Ben kimseye rererö yapmıyorum aynı insult hedeleri bende de mevcut, bunlardan nasıl arınılır onu soruyorum. Yalnız sadece Türklere ya da patiye özgü bir şey değil bu, yabancılarda da bir hayli var ama bu kadar abartısı yok gibi sanki. Biz millet olarak bi şey yakalayınca sündürmeden bırakmadığımız için olabilir. Şahsen bende de vardı bu insult hedeleri dediğin şey, paticik ilk zamanlarımda özellikle, nasıl olduysa geçti artık, bi ninja sama olamasam da giderim var (:P) Olay genel olarak insanda bitiyor Türkler ve ya ruslar olarak ayırmak saçma. Ailenden ne alıyorsan dışarıya ilk onu veriyorsun sonradan büyüdükçe değişiyor, değişmiyorsa zaten kötü bi insansındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 fede said: KAPİTALİZM kapitalizm değil kapitolizm bu. çözüm http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=uVJcm5rwnPs#t=94s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bujinkan said: ^=o=^ kendimi tanitim topic cok sonra actim ama siz saldirin sorun degil ^-^ tepkinizi durustce gosterdiginiz icin tesekkurler.sen saldir canim benim önce sen kibarliksa kibarlik ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan said: ilk mesaja hitaben daha kimseyi bilmedigin bi komuniteye gelip ben soyle yetistirildim ben soyleyim ego yok saygilar cicekler bocekler demekte ego tatminidir o yuzden çöp (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Fistan said: Bujinkan said: ^=o=^ kendimi tanitim topic cok sonra actim ama siz saldirin sorun degil ^-^ tepkinizi durustce gosterdiginiz icin tesekkurler.sen saldir canim benim önce sen kibarliksa kibarlik ULAN Uzgunum boyle bir yapim yok ^-^ ama inceliginiz icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 lan sanki bizim yapimiz saldirma uzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninjanın tanıtığım topiği açma sebebi milletin feyk feyk diye saldırması.Biraz adam olsalar o da şeceresini dökmek zorunda kalmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Ninja san niye banlandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ninja niye banlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 egosu bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar