Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ninja, paticik, insult,ego.

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Bujinkan said:

Madcat Sama

Bu basligi iyi niyeti ile actigi icin ve bunu orneklerle acikladigi icin kendisine tesekkur ederim. Herkesin benim nickimi Ninja olarak tanimasindan oturu eski nickime donus yapacagim eger izin alabilirsem.

Tekrar tesekkurler.

nickin önemi yok. biz bakıp kim olduğunu anlıyorsak bizim için yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

"Ego yok derken demek istedigim bir Budou Taijutsu ogrencisi ve Mekyoo yada Mikyouu inanci geregi insult tamamen ters bir olgu ve felsefesi ile benimsenmis her kisi ben gibi davranmakta ozgurdur. Kisaca bir kisinin tipi konusma yapisi yada dusunce yapisini insult edecek hicbir ise kalkismam."

demiş adam.
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

Madcat said:

Ben kimseye rererö yapmıyorum aynı insult hedeleri bende de mevcut, bunlardan nasıl arınılır onu soruyorum.

Yalnız sadece Türklere ya da patiye özgü bir şey değil bu, yabancılarda da bir hayli var ama bu kadar abartısı yok gibi sanki. Biz millet olarak bi şey yakalayınca sündürmeden bırakmadığımız için olabilir.

Şahsen bende de vardı bu insult hedeleri dediğin şey, paticik ilk zamanlarımda özellikle, nasıl olduysa geçti artık, bi ninja sama olamasam da giderim var (:P)

Olay genel olarak insanda bitiyor Türkler ve ya ruslar olarak ayırmak saçma. Ailenden ne alıyorsan dışarıya ilk onu veriyorsun sonradan büyüdükçe değişiyor, değişmiyorsa zaten kötü bi insansındır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...