Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 çözüm seppuku ama yemez işte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Seru said: pati gibi forumda ne gereksiz bir başlık bu böyle. konu dışı veya paticik.com bölümünde değil, gayet kişisel bir duygu olan ego ve aşağılama konusundan bahsedilen "kişisel"'e açılmış bir konu? ne sorunu var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 beyler gerçek hayata biraz daha önem verin geçer hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Madcat said: Seru said: pati gibi forumda ne gereksiz bir başlık bu böyle. konu dışı veya paticik.com bölümünde değil, gayet kişisel bir duygu olan ego ve aşağılama konusundan bahsedilen "kişisel"'e açılmış bir konu? ne sorunu var ki ? sitem var sanki orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 neden hep sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mad Cat san ben ve Noyzura sama farkli yada yetenekleri diger insanlardan yuksek kisiler degiliz. Sadece bir kisiyi kirmaya yol acildiginda ikinci kez dusunup kirmama yolunu seciyoruz. Bu yolu izleyen herkes en az bizler kadar sabirli ve egoless olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi ne oluyo burda ya. bahsetiğiniz kişilerden yüzlercesi var forumda sadece onları populer yapmadınız bu kadar. adam sanki evrimi çürüttü öyle bir muamele yapıyosunuz, kendinize saygınız olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aslında bu iki arkadaşa "untrollable" şeklinde title lazım. untrollableeee thaat's what youu aaareeehttp://www.youtube.com/watch?v=vDN5rG3wLa4 sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben nasılım süperim demi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 mal gibisin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Mr_Hand said: aslında bu iki arkadaşa "untrollable" şeklinde title lazım. untrollableeee thaat's what youu aaareeehttp://www.youtube.com/watch?v=vDN5rG3wLa4 sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aquila said: mal gibisin biraz. bende onu diyom işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben bu konuyu açarken genel olarak pati yapısına yardımcı olabilmesi açısından açmıştım ama yine doğal olarak konu saçma bulunup trolleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kimse trollemiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ne bileyim lan bi an öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o bir araya gelip dalma olayını anlatacağım kimse kimseyi çağırmıyor. zaten benzer kafalarda olan insanlar görünce benzer tepki gösteriyor bazı şeylere. mesela jaquer gruplaşmanın başı dedi bana. 1 aydır bir grupla falan iletişimim yok. 1 aydır ne zaman ne yazsak ayrı ayrı grupça saldırdınız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://media01.fun4pic.com/2010/03/30/cute_japanese_cosplay_girls_1.jpg bizim memlekette de hatunlar şöyle olsa ben de pamuk gibi olurdum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 skypeta oyle demiyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aquila said: skypeta oyle demiyosun ama. yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ha pardon onlar tentacle seksle ilgili seylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vingthor said: o bir araya gelip dalma olayını anlatacağım kimse kimseyi çağırmıyor. zaten benzer kafalarda olan insanlar görünce benzer tepki gösteriyor bazı şeylere. mesela jaquer gruplaşmanın başı dedi bana. 1 aydır bir grupla falan iletişimim yok. 1 aydır ne zaman ne yazsak ayrı ayrı grupça saldırdınız oluyor. olm benim bahsettiğim olay so 2009. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aquila said: ha pardon onlar tentacle seksle ilgili seylerdi. eveeet ihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: dedem jigolo , boksör, müzisyen ve ateist idi. onun seks hikayeleri ile büyüdüm. bana hep akıllı ol. hem zekisin , hem çok yakışıklı. birşey yapmana gerek yok sadece cebini göster bırak kadınlar seninle birlikte olmak için mücadele etsin derdi. üvey ananem kızardı ona " sus terbiyesiz adam ne biçim şeyler anlatıyorsun çocuğa" diye. Ninjanın dedesi ile benim dedem arasında çok fark var. deden muhteşem bir insanmış resmi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7f/Oda_Nobunaga-Portrait_by_Giovanni_NIcolao.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar