Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3GdgoQs-UM8 İlginç bir röportaj olmuş. Zenginlere gönderme var küfürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Eski patronumu ziyarete gelmişti bigün ajansa. Yemek istediklerinde ofiste o sırada bir tek ben vardım. Kendilerini rahatsız etmemek için?!!? kredi kartımdan 60 lira yemek parasını ben ödeyip, sonra muhasebeden alamamıştım. Zehir zıkkım olsun ikisinede. Paranın sevdiği şanslılardan biri o. Daha fazlası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 küfür 7:05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 trt'de internet programı yapan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 samimi değil mi yani adam peh okan bayülgende olmasa şu medyadaki samimiyetsizliği dökecek adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bende lisede stajdayken stajdan ayrılmadan 2-3 gün önce patron bozuk yok üstümde 10 tl verebilirmisin sonra veririm demişti stajım bittiğinde de vermemişti sene 2006 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 "Akla hayale gelmeyecek iş yaptım" derken niye kasık arasına zoom yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Patice said: Eski patronumu ziyarete gelmişti bigün ajansa. Yemek istediklerinde ofiste o sırada bir tek ben vardım. Kendilerini rahatsız etmemek için?!!? kredi kartımdan 60 lira yemek parasını ben ödeyip, sonra muhasebeden alamamıştım. Zehir zıkkım olsun ikisinede. Paranın sevdiği şanslılardan biri o. Daha fazlası yok. bu ne saçma şey lan, herif mi dedi sana sen çek benim hesabı diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Patice said: Eski patronumu ziyarete gelmişti bigün ajansa. Yemek istediklerinde ofiste o sırada bir tek ben vardım. Kendilerini rahatsız etmemek için?!!? kredi kartımdan 60 lira yemek parasını ben ödeyip, sonra muhasebeden alamamıştım. Zehir zıkkım olsun ikisinede. Paranın sevdiği şanslılardan biri o. Daha fazlası yok. ahahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 7:05 Sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Flassh said: Patice said: Eski patronumu ziyarete gelmişti bigün ajansa. Yemek istediklerinde ofiste o sırada bir tek ben vardım. Kendilerini rahatsız etmemek için?!!? kredi kartımdan 60 lira yemek parasını ben ödeyip, sonra muhasebeden alamamıştım. Zehir zıkkım olsun ikisinede. Paranın sevdiği şanslılardan biri o. Daha fazlası yok. bu ne saçma şey lan, herif mi dedi sana sen çek benim hesabı diye? Yok gerizekalı patronum rahatsız etmeyin bizi dedi. Odanın kapısını çalmadan hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sequo nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar