Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ama ibne olsaydık tümden forumda en çok birbirine yakışacak çift mortis ve wastryx olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vingthor said: abi eksdaysın suarka 'YA YİNE ÇORAPLARINI BIRAKMIŞSIN ORTADA TATLIM YETER AMA ARTIK KAÇ KERE SÖYLEYECEĞİM' falan dediğini görür gibiyim ya hafif sitemli ama içten içe şımarık sesiyle hem de mmmpphhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi ben çok düşündüm keşke ibne olsaydım ya. nasıl büyük rahatlık abi. zaten kadınları sevmiyorum genel olarak. ama PENİSİ var abi olamaz ya. ama erkekle beraber olduğunu düşünsene bir erkek olarak mantık çok iyi yaşayış biçimi olarak. ama seks diye bişey var. swords crossed falan AY YA. çirkin geliyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 beyler napıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi pes atip mac izleyecektin. böyle diyaloklara gerek yok. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 beyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ulan sanki hepiniz denediniz ardınızı dövdürmeyi de biliyomuş gibi ay çok iğrenç filan diyosunuz. belki deneseniz seversiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 arkadaşlar rahat olun. penis diye bir engel var ibne olamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 lan şu thread güncelden düşmüyor, hepiniz gaysiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ben denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 çirkin olmak ne güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vingthor said: arkadaşlar rahat olun. penis diye bir engel var ibne olamıyoruz Olan nasıl oluyor? (Baba sorusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Vingthor said: abi ben çok düşündüm keşke ibne olsaydım ya. nasıl büyük rahatlık abi. zaten kadınları sevmiyorum genel olarak. ama PENİSİ var abi olamaz ya. ama erkekle beraber olduğunu düşünsene bir erkek olarak mantık çok iyi yaşayış biçimi olarak. ama seks diye bişey var. swords crossed falan AY YA. çirkin geliyor abi. adamla evlenip, kadinla sevisicen abi, ben bunu bilir bunu soylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 SHEMALE YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yok olmaz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Adamla evlenin tamam, benim evimden ne istiyosunuz :( yanık çorap kokusu her yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 screwy said: Erkek dedigin beni tasıyabilmeli. Anca bu serhat. http://shingeki.tv/story/img/13/13_cut_03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 serhat, sana vinc istemeye gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Patice said: Adamla evlenin tamam, benim evimden ne istiyosunuz :( yanık çorap kokusu her yer.. ahahaha çok masumca ya çok samimi ya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Red said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 copry said: Huzur Boyle basimi gogsune yasladigimda herseyi unutayim Bak bu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Forum gay forum olma yolunda ivme kazandı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Güvenilir olsun. Birlikte kazandığınızı birlikte bölüşebileceğiniz yapıda biri olsun. Aile hayatına saygısı olsun. Kadın gibi dedikodu yapmasın. Konuşkan olabilir anlatmayı ve dinlemeyi sevebilir ama dedikoducu olmamalı. Birlikte olduğu kadınla ilgili detayları anlatıp küçük duruma düşmesin ve kadını üzmesin. Kadın görünce kendini kaybetmesin ağır başlı olsun. Grup olarak ava çıkıldıysa birlikte hareket edilir. Bir kadına oynarken yanındaki arkadaşının üzerine basarak sonuca varmaya çalışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 şizofren olmasın, mininum dex 16 int 16 olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://blogs.sun-sentinel.com/features_fashion/files/2010/05/ArmaniCristianoRonaldo1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar