Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Seele said: offf abi öyle bos konusuyoruzsunuz ki. simdi tekrar baktim da almanyada en cok isiran köpek rottweiler(ki köpegin cinsi burdan gelir). rottweiler sahibi olmak istiyorsaniz özel bir teste sokmak zorundasiniz. heralde o köpegin isirdiginda kac ton kuvvet yarattigini anlatmayayim. paris hiltonun köpegine üflesen sümük gibi duvara yapisir. elma said: Amacım trollemek ya da boş muhalefet yapmak değil. Yumruk içinde kalacağımı göz önüne alarak yazıyorum. Kusura bakmayın da ben çok da yanlış bişey göremiyorum. Polisin 4 el sıkması tabi ki saçma, ama öldürmeye sıkmış belli ki. Polisin yerine kendinizi koyun bi düşünün o anda öyle bi köpek saldırmak üzere size. Kaldı ki bu polisin köpeğe karşı belli korkusu vardır bişeyi vardır. Sonuçta saldıran kedi değil tavşan değil canavar gibi köpek ya. Lütfen laf sokmadan olaya benim tarafımdan bakmayı da deneyin, emotionla hareket etmeyin hep =) Şöyle boş konuşanlar görünce üzülüyorum. "Benim tarafımdan bakmayı da deneyin" gibi argümanlarla savunulması daha üzücü. Sırf videodaki rottweiler diye peşin hükümle yaklaşıyorsunuz. Orda tabancasını çekip vurma hakkı yok. Neymiş rottweiler çok güçlü köpekmiş. E o zaman polisin yanına boksör yaklaştığı zaman da "bu adam çok güçlü" diyip tabancasını çekip vuracak mı? Orda yakaladıkları adam köpeğini polislere karşı saldırmak için kullanmıyor, "ısır olum ısır parçala" demiyor, buna rağmen sırf polisleri haklı göstermeye çalışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Polisin köpeği vurması haber değildir, köpeğin polisi..ben tiksindim kendimden devam edemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Köpek saldırgansa o zaman bütün halk silahlansın ve havlayan köpekleri vuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Polisi hakli buldugunu sanmiyorum kimsenin. Zenci adam haksiz diyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 polisin adamı nie kelepçelediğini anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 polis polis oldugundan, adam da zenci oldugundan. http://reason.com/blog/2013/07/01/get-cuffed-for-filming-police-your-dog-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kafalara gel ya :S hadi o zmn butun kedileri de kursuna dizelim, baksaniza koskoca kopegi olduruyormus nerdeyse. http://www.youtube.com/watch?v=CYbbXdoDRnU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 rottweiler şahane bir hayvandır ona bile laf gelmiş. en insan canlısı köpeklerden birisidir, inanılmaz duygusaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ayfon said: GwindonSurion said: O adam o köpeğin babası, ben babamı aynı şekilde korurum, o köpekte babasını aynı şekilde korur. Rotweiler yerine teriyer de olsa aynı şekilde korumaya çalışırdı. Babani tutuklasalar polise mi saldirirsin? Babam sakin sakin teslim olurken sırf üç kuruşluk egosunu tatmin edebilmek için hala ite kaka etkisiz hale getirmeye çalışıyorsa ben saldırırım gayet. Polisin tavırları da irdelemek lazım şu videodaki. Sakince alsalar adamı köpekte korumaya çalışmazdı diye düşünüyorum. Okumaya beyni yetmeyeni polis yapmayacaksın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 manve said: http://www.youtube.com/watch?v=CYbbXdoDRnU HAHAHAHA benim köpeğim de kediden çok kötü dayak yemişti nur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 birag sana yahu, beni köpeg oni barcaladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 polis malin onde gideni, lan bari elindeki adami birak, alsin kopegini baglasin arabaya, ondan sonra naparsa yapsin. kendisi teslim oluyo zaten. en kotu ihtimal biber gazi siksan azcik hayvana korkar kacar zaten kokusundan. silahla evcil hayvan vurmak nedir ya? oha amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Köpek polisin üstüne dogru hamle yaptiginda polis ilk tetigi refleks olarak cekiyo gibi. Ardindan 3 tane daha sikiyo hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 "İnsanlık" bu gibi durumlarda devreye giriyor sanırsam. Polisler azcık insan olsalardı sahibini 60 saniye rahat bırakırlardı adam köpeği sakinleştirirdi arabaya koyup camı kapatırdı(az aralık bırakırdı "havasız kalıp ölür" diyecekler için). Şehir hayatında böyle köpeklerin yeri yok diyenler de ağır saçmalıyorlar. Süs köpekleri dışında (ufacık tefecik olanlardan bahsediyorum) hiç bir köpek sanmıyorum ki sahibinin tehlikede olduğunu düşününce yerinde dursun, ki bizim kedi teyzem birine bağırıyor diye üstüne atlamıştı adamın sokakta, kedileri de toplayalım o zaman hakkaten. Polis davarlık yapmış, hayvanlık yapmış işte. Köpek fobisi varsa da gitsin geride dursun 4 kişi var zaten orda. Bütün saçmalıklara cevap verdim galiba, eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 benim arkadaş evinde rotweiler ve sokak kedisi besliyor. doğduğundan beri rotweiler'ı yetiştirdği için hayvan kuzu gibi, evde oyuncak ayı ile oynuyor. şu video'daki de böyle bir köpek olablir, ne olursa olsun sahibini koruma içgüdüsü ile atılır köpek ama ben polis adına bir tehlike göremedim orada. over reaction durumu köpek korkusu olabilir polisin 3 el sıktığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ayfon said: GwindonSurion said: O adam o köpeğin babası, ben babamı aynı şekilde korurum, o köpekte babasını aynı şekilde korur. Rotweiler yerine teriyer de olsa aynı şekilde korumaya çalışırdı. Babani tutuklasalar polise mi saldirirsin? köpek tutukladığından saldırmıyor yanlız. azıcık zeka pırıltısı olsun artık mesajlarda ya. nasıl topic lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Yani köpegin saldirdigini kabul ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Adamın olaydan önce facebook ta yazdığı şeye bak.... "What is the problem Black America, in August 6, 1965 the voting rights act the most important Civil Rights Law was enacted for Blacks and Minorities. It was the United State Supreme Court today that struck down section 4 in the law in minutes. Who said it was post Racism or Discrimination. Black America we need to get more involved in our future before we see Slavery again and or Jim Crow! It is a shame that we do not get involved unless it directly affect our families or us. For all those Americans that died or was put in jail, water hosed or spit on was for nothing that Crazy! Please stand up and pray and Vote! The Black leaders out there now are not doing anything we need to get ride of them all....... We need to get people that love this country and our communities and starts doing something. Now my white brothers and Sister we need your help! I know it's not all of you. May God bless you all. "The Fight Continues "The Fight Continues"" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ayfon said: Yani köpegin saldirdigini kabul ediyorsun? biri iq buffı atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Abi şu olayda polisin tutumunu haklı göstermeye çalışan bir parça dahi olsa evet zerre dahi olsa gözümde normal bir insan değil. İnsan sıfatını hak ettiğini bile şüpheli kanımca. Şehirde beslemiceksin nedir ya nasıl bir anlayıştır bu? Fobileriniz varsa yenin olm. Ordaki adamın yaşadıklarını duygularını anlayamazsınız siz. Sırf bu sebebten adam vurulur vuranda zerre gözünün yaşına bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 insanları sevmezdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bütün bu tartışma tüm rottweiler, bulldog, bull terrier sahiplerinin 2 inç cinsel organları olduğu gerçeğini değiştirmiyor AMA polisin yaptığı tam hayvanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 quixef said: Bütün bu tartışma tüm rottweiler, bulldog, bull terrier sahiplerinin 2 inç cinsel organları olduğu gerçeği Adam zenci dostum burda hepimizi toplasan o adam etmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 sülalesine soktumun iti lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oha, abi birak zenciyi yatistirsin kopegi koysun arabaya sonra kelepcele gene adami. Adam tutuklanirken en ufak sorun falanda cikarmadi, seve seve yardimci olurdu orda kopege bisey olmasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar