Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 fenn said: Gizli said: fotoğraf koyma olayı ayrı salaklık.madem fotoğrafı sadece benim arkadaşlarım görecek neden beni tanımaları için beni açıklayan bir profil resmi kullanayım?arkadaşlarım zaten beni tanıyan,neye benzediğimi bilen kişiler Düğünlerdeki gibi işte. Parfüm ve boya fıçısına düşmüş gibi olup tanıdıkları etkilemek. Hatta ben bu beğeni uğruna ne manyaklılar yapanları bile tanıyorum. camide grup seks yapıyorlar diyen insanlar gibisiniz. facebook çok işe yarayan birşey. hani şu yakındığınız şeyler beni asla rahatsız etmedi , sözünü bile etmemde niye bu kadar size dert oluyor onu bir kendinize sorun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 noyan sehirlerarasi tutku enerjisi yollaniyormu lan mesela ordan bassan dugmeye ben burda kamyonu devirirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bioenerji ise yollanması lazım cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Varmis cani sıkılannnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: camide grup seks yapıyorlar diyen insanlar gibisiniz. facebook çok işe yarayan birşey. hani şu yakındığınız şeyler beni asla rahatsız etmedi , sözünü bile etmemde niye bu kadar size dert oluyor onu bir kendinize sorun derim. Senin dediğinle benim dediğim arasında alaka nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 imamizer said: Asteroth said: Olaya bir kadın gözüyle bakmayı denersen sorunun çözülebilir sanırım. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/Kobe-Reaction1.gif (:P) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 KenshinHimura said: ziyade olsun bana müsade http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/07/Abandon.gif bu gif nerden ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 The IT Crowd sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Gizli said: facebookun amacı zaten insanların kendini pazarlaması.bakın ben şöyle kralım,ben şöyle entelim,ben şöyle sosyalim,ayh çok yakışıklıyım/güzelim den öteye gidemiyor gidemez de.aldığı the song of ice and fire kitaplarını üst üste dizip fotoğrafını facebooka koyan bir adamın amacını anlayamıyorum şahsen.çok derin bir mesaj mı içeriyor yoksa içerdiği hiçbir mesaj mı yok? facebookun diğer amacı,kurulma amacı ise insan ırkının pokedexini yaratmak.tanımadığınız bir adam gelip adın,soyadın,siyasi görüşün ve dini inancın,sevdiğin ve sevmediğin şeyler,arkadaşların,nerede yaşadığın hakkında sorular sorsa ya bsg der koşarak uzaklaşırsın ama facebookta birinin size bunu sorması bile gerekmiyor her şeyi kendiniz yazıyorsunuz zaten. fotoğraf koyma olayı ayrı salaklık.madem fotoğrafı sadece benim arkadaşlarım görecek neden beni tanımaları için beni açıklayan bir profil resmi kullanayım?arkadaşlarım zaten beni tanıyan,neye benzediğimi bilen kişiler tl;dr facebookun amacı bunlardır arkadaşlar.size ters geliyorlarsa facebook kullanmayı bırakın Aynen öyle o yüzden facebook kullanmıyorum. Twitterım var bir tek onuda rss reader gibi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 doğru sanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 noyan bana enerjinle bir health pack yollarmısın rica etsem bugün çok yorgun hissediyorum kendimi. varsa böyle bir ability çok ciddiyim medyum buff ı fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bu arada o kadar belli ki onun gerçek kadın olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slightest Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://i44.tinypic.com/sy8izl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 noyan şaşırmaaaaaa sabrımızıı taşırrmaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Lan benden köşeli çenesi var eğer oysa. Uzaydan bak yine trap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi kadında faruk tipi var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Soris said: Gizli said: facebookun amacı zaten insanların kendini pazarlaması.bakın ben şöyle kralım,ben şöyle entelim,ben şöyle sosyalim,ayh çok yakışıklıyım/güzelim den öteye gidemiyor gidemez de.aldığı the song of ice and fire kitaplarını üst üste dizip fotoğrafını facebooka koyan bir adamın amacını anlayamıyorum şahsen.çok derin bir mesaj mı içeriyor yoksa içerdiği hiçbir mesaj mı yok? facebookun diğer amacı,kurulma amacı ise insan ırkının pokedexini yaratmak.tanımadığınız bir adam gelip adın,soyadın,siyasi görüşün ve dini inancın,sevdiğin ve sevmediğin şeyler,arkadaşların,nerede yaşadığın hakkında sorular sorsa ya bsg der koşarak uzaklaşırsın ama facebookta birinin size bunu sorması bile gerekmiyor her şeyi kendiniz yazıyorsunuz zaten. fotoğraf koyma olayı ayrı salaklık.madem fotoğrafı sadece benim arkadaşlarım görecek neden beni tanımaları için beni açıklayan bir profil resmi kullanayım?arkadaşlarım zaten beni tanıyan,neye benzediğimi bilen kişiler tl;dr facebookun amacı bunlardır arkadaşlar.size ters geliyorlarsa facebook kullanmayı bırakın Aynen öyle o yüzden facebook kullanmıyorum. Twitterım var bir tek onuda rss reader gibi kullanıyorum. Soris bari sen böyle acımasızca yargılarda bulunma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Tarumar said: noyan bana enerjinle bir health pack yollarmısın rica etsem bugün çok yorgun hissediyorum kendimi. varsa böyle bir ability çok ciddiyim medyum buff ı fena olmaz. Tarumar yapabilirim ama bugün çok dengesizim. hatta öğlen uyudum şimdi uyandım. çok kötü beslendim ve enerjim çamur kıvamında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 mahoolmez said: bu mu çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 MasterHapLo said: Noyan kendine gel tamam geliyorum. acilen kendime manita yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 samaella said: noyan şaşırmaaaaaa sabrımızıı taşırrmaaaaaaa tamam şaşırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 noyanın enerjisi bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ne kadar güzel konu hiiiiiiiiiiiiiiiiii http://replygif.net/i/500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abi ''çok tatlı'' falan diyorsun hala. PİPİSİ VAR LAN ONUN, PİPİSİ! UYAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar