KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 jacabo said: 1 saatir erkegin erkekte aradigi ilkler diye okuyorum =( Lan 2 tane konu varmis ben delirmemisim oh asdsadsd yalnız @noyan'ın attığı durability postunu "erkeğin erkekte aradığı" konuda zannettim.. zaten ondan önce "bi kız" topikinde kurulmuşum heralde ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kız erkek farketmez sağlıklı olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Tabii canım Allah analı babalı büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dworgian said: Noyzura said: aradığım en önemli iki şey : 1 ) temiz olsun yani her yerini gönül rahatllığıyla yalayabileyim 2 ) durability ve constution iyi olsun. öyle azıcık sevişip sonra şeyim acıyor diyen kızlara katlanamıyorum . 5 dk içinde orgasm olup multiple orgasm akamayan kızlara da gıcık oluyorum. dayansın dirensin istiyorum. tek olayın seks yani? yüzeysellikte tavan bir spritüel ilk defa gördüm seks insanın olağan dışı bir şekilde derinlemesine hissetmek ve keşfetmek , ve meditasyon yapmak için en sıradan ama en sıradışı yol. tabi 31 kafası ile bakarsan bana sığ dersin ama seksi küçük görme. sonuçta sende bir adamın bir kadınla alt tarafı sevişip içine boşalması sonucu dünyaya geldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 minyon güzel yüz kafa dengi kızıl bonus +500dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 çelme taktığımda düşmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 boş konuşmasın yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 nası anlaşacaksınız o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Soris said: İlk gördüğüm anda enerjisi beni çarpsın. Kendime gelemeyeyim. İlginç ve çekici gelsin. Hayat da bir amacı olsun Sevgiyi dönüştürebilsin Kendini iyi bir yaşam uğruna zengin bir kocaya hapsedecek kadar zayıf karakterli biri olmasın. Mesleği olsun para kazanabilme yeteneği olsun ki bağımsız olabilsin bağımlı hiçbir kadın gerçek bir erkek için çekici değildir. Sevgisinden şüphe edebilme şansı bırakır bu şekilde. Feth edilmesi zor olsun. Uğraştırsın. Yoga yapsın Esnek olsun Sağlıklı yaşam ile ilgilensin. Kadın olduğu için güzelliğine bakımına önem versin kendini evlense bile salmasın özgüveni yüksek olsun Hayatı biraz da ciddiye almamayı bilebilsin. Genetiği sağlam olsun. Güçlü karakterli olsun ama erkek olmaya çalışmasın dişiliğini keşfetmiş veya keşfetmeye hazır olsun Küfür etmesin kadına küfür hiç yakışmıyor. Sigara içmesin hiç bir insana yakışmıyor. Tatlı manyağı şeker bağımlısı tiplerden olmasın. Gezmeyi görmeyi keşfetmeyi eğlenmeyi sevsin. Sadece seks için aranılan özellikler: Kamasutra gibi tantrik seks gibi taocu seks gibi konulara ilgi ve merak - BU EN ÖNEMLİSİ - Temiz ve hijyenik bir vücut Afrodizyak yağ kullanımına onay veren Esnek kaslar Portakal göğüs En az buğday ten At kuyruk Sınırsız hayal gücü Çok uzun olmayan boy En fazla 70 kilo manifesto yazmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 fede said: nası anlaşacaksınız o zaman beni anlamıcak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kadınım beni kaldırabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Claiborne said: Soris said: İlk gördüğüm anda enerjisi beni çarpsın. Kendime gelemeyeyim. İlginç ve çekici gelsin. Hayat da bir amacı olsun Sevgiyi dönüştürebilsin Kendini iyi bir yaşam uğruna zengin bir kocaya hapsedecek kadar zayıf karakterli biri olmasın. Mesleği olsun para kazanabilme yeteneği olsun ki bağımsız olabilsin bağımlı hiçbir kadın gerçek bir erkek için çekici değildir. Sevgisinden şüphe edebilme şansı bırakır bu şekilde. Feth edilmesi zor olsun. Uğraştırsın. Yoga yapsın Esnek olsun Sağlıklı yaşam ile ilgilensin. Kadın olduğu için güzelliğine bakımına önem versin kendini evlense bile salmasın özgüveni yüksek olsun Hayatı biraz da ciddiye almamayı bilebilsin. Genetiği sağlam olsun. Güçlü karakterli olsun ama erkek olmaya çalışmasın dişiliğini keşfetmiş veya keşfetmeye hazır olsun Küfür etmesin kadına küfür hiç yakışmıyor. Sigara içmesin hiç bir insana yakışmıyor. Tatlı manyağı şeker bağımlısı tiplerden olmasın. Gezmeyi görmeyi keşfetmeyi eğlenmeyi sevsin. Sadece seks için aranılan özellikler: Kamasutra gibi tantrik seks gibi taocu seks gibi konulara ilgi ve merak - BU EN ÖNEMLİSİ - Temiz ve hijyenik bir vücut Afrodizyak yağ kullanımına onay veren Esnek kaslar Portakal göğüs En az buğday ten At kuyruk Sınırsız hayal gücü Çok uzun olmayan boy En fazla 70 kilo manifesto yazmış adam 70 kiloluk kızlı manifesto olmaz olsun. kız dediğin max 55kg olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aynen öyle ya. hatta 50 maks. kuru tahtaya çivide olur. boyu kısaltıp ete bele yumrukta olur. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o konuda sorise ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ya onu bende çok düşündüm 65 koyacaktım en son limiti. Ama 70 dedim neden kendimizi kısıtlayalım ki. Yani omuzlarıma tutunup vücudumda kalabilecek kiloda olmalı. Burdan da front squat max ımın 70 kg olduğu çıktı ortaya TÜH İPUCU VERDİK XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ahah sonu gelmeyen hayaller. ne nolifer adamlarsınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 haklılar. at gibi kıza bakarsın. vitrin kızı o. biraz ufak olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hehehe bi de hayal sırasında pazarlığa da girmiş kendini kaptırıp :D -olm 60 olsun lan? +yok la yok 55 iyidir. -ya olm niye kısıtlıyon kendiğni? +iyi lan 70 olsun hadi seni mi gıracam! edit: klavye sapıttı, yarım gitmiş lan post. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ahaha az eğlenelim a.k ne olcak 55 mi olsun lan en son 60 olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 60 gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 70 kg ama 35 kgsi memelerde, kabulümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 (boyxkilo)/hacimin bişey olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 MEMMEMEMEMMEMMEMEMEMMEMME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar