Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Beyler hadi acil yardım lazım. Yarın istanbul avrupa tarafından nerden alabilirim? vatanda 1 üst modeli var 1k daha pahalı. Hadi bi el atalaım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 eksende varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 pcdepodan elden veriyolardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bumu? bumu? hangisi daha iyi? birde bu sanalmarketim için gidip elden alabileceğim biyer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-ge70-2oe-265xtr-core-i7-4700mq-8gb-128-ssd1tb-2gb-vga-gtx765m-173-full-hd-free-dos.aspx?ttype=Properties#pt daha pahalıymış gerçi seninkinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 stok olayını göremedim eksende. birde diğernde çanta falan da veriyorlar. aynısı olsa 200-300 lira çok önemli değil gerçide. eksen world karta 2+3 yapıyor çokta ucuza mal olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Lenovo da yüzde 35 indirim var hepsiburada da, gt750 sli li Laptop 2300 civarına alınıyor. Sonu 90 la biten seri çift kartlı, HB yanlış biliyor. Y510p modeli, 4.nesil i7 islemci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 13.3 sager np7338, 14inch gigabyte p34g v2, 15.6inch msi gs60 ghost arasinda kaldim. iclerinde en guclusu fiyat performans olarakda en iyisi sager, daha iyi islemci iki kat ssd vs vs. msi ile gigabyte cok benzer sadece ekranlari boyuttan fark ediyor. aradagim cevap su : 13.3 inch ekranda oyun oynayan varmi ve artisi eksisi nedir. evde zaten pc basindayim is yerinde kullanacagim bir laptop olacak ya da tatillerde vs. alienware m17x var onu salliyoruz babaya, buyuk laptoptan gina geldigi icin kucuk ariyorum ama kucuk derken 13.3 ile abarti ufalmayalim. macbook pro 13.3 var evde, cok hosuma gidiyor aslinda. hepsi 1080p ekran. 3k olanlarida alabilirim ama cok sacma geldi bana minicik ekranda o cozunurluk arti gpu yetersiz 860m 2gb hepsi. birde 880m gpu ile olanlar var agirliklari iki kat yuksek sirf ondan dusunmuyorum bunlari. 2 kg fark atiyor aralarinda birde power ac adaptorleri esek kadar falan. ama gene 15 inchde bulabiliyorum. abi fark korkunc olur kesin 880m al diyen cikarmi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 laptoplara hala adam gibi ekran kartı çıkaramamaların nedeni intelin marifeti.yıllardır çıkaracaz çıkarttık ortada bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 arkada kaldi :( one alayim :) 13.3 sager np7338, 14inch gigabyte p34g v2, 15.6inch msi gs60 ghost arasinda kaldim. iclerinde en guclusu fiyat performans olarakda en iyisi sager, daha iyi islemci iki kat ssd vs vs. msi ile gigabyte cok benzer sadece ekranlari boyuttan fark ediyor. aradagim cevap su : 13.3 inch ekranda oyun oynayan varmi ve artisi eksisi nedir. evde zaten pc basindayim is yerinde kullanacagim bir laptop olacak ya da tatillerde vs. alienware m17x var onu salliyoruz babaya, buyuk laptoptan gina geldigi icin kucuk ariyorum ama kucuk derken 13.3 ile abarti ufalmayalim. macbook pro 13.3 var evde, cok hosuma gidiyor aslinda. hepsi 1080p ekran. 3k olanlarida alabilirim ama cok sacma geldi bana minicik ekranda o cozunurluk arti gpu yetersiz 860m 2gb hepsi. birde 880m gpu ile olanlar var agirliklari iki kat yuksek sirf ondan dusunmuyorum bunlari. 2 kg fark atiyor aralarinda birde power ac adaptorleri esek kadar falan. ama gene 15 inchde bulabiliyorum. abi fark korkunc olur kesin 880m al diyen cikarmi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Sadece işte, yolda, tatilde vs. kullanılacaksa bence 13.3" yeterli. Ama Sürekli laptop'tan oyun oynama durumu varsa 15.6" de kurtarmaz laptop + monitör lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Kanuni said: arkada kaldi :( one alayim :) 13.3 sager np7338, 14inch gigabyte p34g v2, 15.6inch msi gs60 ghost arasinda kaldim. iclerinde en guclusu fiyat performans olarakda en iyisi sager, daha iyi islemci iki kat ssd vs vs. msi ile gigabyte cok benzer sadece ekranlari boyuttan fark ediyor. aradagim cevap su : 13.3 inch ekranda oyun oynayan varmi ve artisi eksisi nedir. evde zaten pc basindayim is yerinde kullanacagim bir laptop olacak ya da tatillerde vs. alienware m17x var onu salliyoruz babaya, buyuk laptoptan gina geldigi icin kucuk ariyorum ama kucuk derken 13.3 ile abarti ufalmayalim. macbook pro 13.3 var evde, cok hosuma gidiyor aslinda. hepsi 1080p ekran. 3k olanlarida alabilirim ama cok sacma geldi bana minicik ekranda o cozunurluk arti gpu yetersiz 860m 2gb hepsi. birde 880m gpu ile olanlar var agirliklari iki kat yuksek sirf ondan dusunmuyorum bunlari. 2 kg fark atiyor aralarinda birde power ac adaptorleri esek kadar falan. ama gene 15 inchde bulabiliyorum. abi fark korkunc olur kesin 880m al diyen cikarmi ki :D abi bende 780m'li laptop var 7 ay önce aldığım. canavar ama ben desktop replacement olarak kullanıyorum. eşşek gibi alet ordan oraya taşınıcak birşey değil ancak öbürlerinin gaming laptop olarak tatmin ediceğini düşünmüyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 dedigim gibi desktop rep (m17 ve m17x) kullandim baydim cok agir buyuk.. kucuk aletler gecmiste kotuydu zaten o yuzden almistim hep 17 inch ama su dediklerim ciddi gucluler. arti soyle bir avantajlari var ekran ne kadar kuculurse cozunurlugu dusurdukce kalite kaybin olmuyor otomatik performans artisi:) ornegin 17 inchde native 1080p iken bunu 900p ye cektiginde cok kotu blur bir goruntu ortaya cikiyor ama bunun aynisini 13.3 1080p ekranda 900p ye cektigimizde bu o kadar goze batmiyor. en azindan netten arastirdiklarim bu yonde, e hal boyle olunca 17inchdeki 880m in ultrada oynattigi bir oyunun, 13.3 inchteki (native 1080p ekran) 860m ile 900p de ultrasi ile arasinda performans farki kalmiyor. ekran kucuk oldugu icinde goruntu net. ha tabii kucuk laptopunda isinma problemi ve bunu gidermek icin deli gibi oten fanlari var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 hmm söylediklerin mantıklı geldi ama 13.3" lük ekranda oyun oynarsan gözler özellikle boyun gider abi sanki ya küçücük ekran klavye özellikle boyun/sırt sıkıntıları çekmem diyorsan iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Ben ise 6 yıldır 15" Laptop kullanıyorum ve 15 küçük gelmeye başladı. Laptop ile devam edecek isem 17" düşünüyorum artık. Zaten neredeyse 15" gaming laptoplarının boyutu 17 boyutunda. Çok oynamaz 17'ye geçmek. ÖNEMLİ NOT: Daha önce de yazdım; şu aralar geçiş dönemindeyiz size önerim Watch Dogs'u temel alarak sistem kurmanız. BF3'ü şöyle çalıştırıyor, BF4 anca böyle oluyor diyerek sistem toplamayın. PC'ye port edilen oyunların hepsi geçen seneye kadar xbox 360'a göre optimize edildiğindenn laptoplarımız falan rahat çalıştırıyordu; artık yeni nesile göre optimize olacaklarından çıta yükseliyor, PC portlarınında gereksinimleri artacak. Yani piyasada şuan ucuzlayan laptoplar çabuk eskiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 woç dogs falan direkt ps4 akar ya pc'ye ne gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 eh iste sorum da o zaten :) 13.3 de oyun oynayan birisi cevaplarsa anca olur ama alisma meselesidir herhalde gene her seyde oldugu gibi. note 2 kullanirken iphone 5 ne len bit gibi diyordum, ip5 e gecip eski note 2 ye bakinca bu ne lan palet gibi diyorum simdi. ya amacim travelers gaming laptop kabaca, bunuda yillardir arabasi ile kullanmasina ragmen 17 inchlik notebook gamer olarak yaziyorum. yani sanirim 5-6 senelik bir 17 inch gaming laptop kullanicisiyim zaten. tasimada anca evden arabaya ordan ofise vs seklinde ama genede bayiyor. tatile gidiyorsun esek gibi ne kucakta oynaniyor ne birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 küp kasa toplayın abi sırt çantasına atıyorum heryere gidiyor. araba varsa sıkıntı yok zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 bu nasil bir oneri abi :D 10 tane pc kurayim gittigim yerlerde dursun en iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 sanirim sunu alacagim. 13.3 yeter, kucuk hafif. - 13.3" FHD 16:9 "Matte Type" LED Anti-Glare Screen (1920x1080) - 4th Generation Intel® Haswell Core™ i7-4810MQ - NVIDIA® GeForce™ GTX 860M (2.0GB ) GDDR5 - 16GB DDR3 1600MHz [2x8GB] Dual Channel Memory (SKU - RAM04S) - 240GB Crucial M5 mSATA SSD - 1TB HDD [SATA II - 3GB/s] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 ne kadara alıyosun bunu beğendim güzelmiş ısınma gibi sorunlar yaratmıyorsa baya iş görür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 1400usd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Fiyat çok iyiymiş, hangi ülkeden kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2014 Usa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar