loop Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Msi GT70 kullanıyorum 6 aydır.. Resmen aşık oldum. Yokluğunu düşünemiyorum. Ve evet ısınma yok. Bazen 3-4 oyun anda açınca ısınmaya başlıyor ama extra fanı açınca yine soğuyor. Alet çok iyi tavsiye ederim. Gerçi dolardaki artış yüzünden fiyatı da artmıştır bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Yurtdışından alsan 2600 lira ama bizde 5300 lira alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Asus nj550jv-cn127h almayı planlıyorum kullananı/kullanmış olanı var mıdır? var mı bi yaramazlığı? aha şu linkteki aygıt: http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-n550jv-cn127h-core-i7-4700hq-16gb-1tb-4gb-vga-gt750m-ips-156-blu-ray-win8.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 asdkoadka 3 milyarmı yazık ya o paraya o alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bluray bi isine yarayacakmi? ssd yok. 6mb on bellek dusuk sayilir ama kotarir. Birde ultrami bu yazmiyor. Sayet oyleyse cok isiniyor gerci 15.6 ekrana sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ya şöyle bi olay olcaktı, bi arkadaş geliş fiyatından vercekti elinde de en beğendiğim ürün bu vardı, noldu o da olmadı. o aleti 2500 liraya falan alacağımı düşünüyodum oysa ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yok abi o makineye 2500 de fazla. önceki sayfalarda çok güzel cihazlar var, lütfen gözat onlara paranı sokaga atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 konuyu baştan beri takip ediyorum(ve evet hala alıcam), monster beklemeye üşendiğimden(zaman sorunu yok gerçekten üşeniyorum) ve ankarada uygun fiyata bulabileceğimi düşünmediğimden ssd'den vazgeçtim diyebilirim. Sadece işletim sisteminin ssd'ye kurulu olmasının yeterli olacağı hakkında aldığım duyumlardan ötürü şöyle bi şeye de sıcak bakmıyor değilim: http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9417 bu aletin iki yanında fan olma olayı çok iyi, aynı zamanda sessiz de çalışıyor. bi arkadaşımda benzer bi tane vardı adam aleti kapatmıyordu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Nova'dan 2700'e alacağına biraz beklersen vatana vs. gelince fiyatı kırılacaktır, ayrıca 8gb ssd olan bir alete işletim sistemini atman nasıl olacak ? Zipleyip atarsın ancak. Ancak Vatan'a fln gelirse 2500 ve altı olursa alet alırsın üstüne 120gb msata ssd alır takar keyfine bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 arkadaşlar şu alttaki aleti almaya karar verdim. kısmetse yarın alıcam kullandıkça yorumlarımı yazarım buraya. http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge70-2oe-265xtr-notebook-pmu291577 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 biraz fazla ısınıyo diye okumuştum araştırırken ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Merhabalar, http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n550jv-cn239h-n550jv-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68573#allImages Şu laptopu almayı düşünüyorum, maliyet olarak 3k kadar para ayırdım. Sizin fikriniz nedir, fiyat performans olarak iyi midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ASUS N550JV'yi benim de bi arkadaşım düşünüyordu. Bence güzel laptop. ASUS N56-VZ'nin devamı gibi. Bir de SSD taktın mı tadından yenmez. Başkalarının da fikirlerini almak lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 pc alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Odeon said: pc alin öğrenciyim daha, yurtta kalıyorum, mecburen laptop :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 şu laptop i5 ama kafana takmayacaksan tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Msi'dan kasasından dolayı çekiniyorum aslında yoksa ge70'i uzun bir süre düşündüm, kasa + ısınma diyerek asus'a yöneldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hayvan gibi yere düşürdüm 2 kere hala parçalanmadı msi laptopım. her gün ofise getirip götürüyorum tam 14 ay oldu alalı. ısınıyor biraz orası doğru kasası da 50 liralık klasik gitarların kasasına benziyor ama f/p mükemmel ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ge60-047xtr var bende öncesinde de asus kullanıyordum, msi biraz daha fazla ısınıyor ama ge70 ler ısınma konusunda daha iyiymiş. benim şahsi fikrim laptopta son çıkan bi oyunu ısınmadan oynama gibi bir lüksün yok, marka ne olursa olsun, en fazla 3-5 derece fark eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 alsanıza abi bi monster notebook canavar gibi aletler.... pahalı pahalı şeyleri alıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 msi ge 70 Bak piyango biletide var bakarsin size cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi bide çok ağır oluyor bunlar ya, 4.5-5 kg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Msi 2,7 kg. Simdi 1tane daha laptop alma durumu var benzer sekilde. Ben ekran karti konusunda bilgili degilim. Birde ssd kac olmali min. Linkteki asusta 16gb ram var karsilastirsak hangisi daha performansli? Monsterde teslimat problemi olmasa monster secerdimde 4ocaga kadar elime gecmesi lazim. Hadi tekrar yardim plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 İnce olsun, ısındığında rahatsız etmesin diyorsanız MSI GS70 Stealth'e bakabilirsiniz. Klavyesi de güzel konumlandırılmış. Fiyatı uçuk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Sansima tukuteyim. Tedarik problemi cikti. Simdi cumartesi istanbula geliyorum avrupa tarafinda bikac saatim var. Gitmeden almam lazim msi ge70i. Vatan gold vs internet sitelerinde bulamadim stokta. Hangi magzada bulurum bunu cumartesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar