Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming laptop (vol. ∞)

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Msi GT70 kullanıyorum 6 aydır.. Resmen aşık oldum. Yokluğunu düşünemiyorum. Ve evet ısınma yok. Bazen 3-4 oyun anda açınca ısınmaya başlıyor ama extra fanı açınca yine soğuyor. Alet çok iyi tavsiye ederim. Gerçi dolardaki artış yüzünden fiyatı da artmıştır bu aralar...
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu baştan beri takip ediyorum(ve evet hala alıcam), monster beklemeye üşendiğimden(zaman sorunu yok gerçekten üşeniyorum) ve ankarada uygun fiyata bulabileceğimi düşünmediğimden ssd'den vazgeçtim diyebilirim. Sadece işletim sisteminin ssd'ye kurulu olmasının yeterli olacağı hakkında aldığım duyumlardan ötürü şöyle bi şeye de sıcak bakmıyor değilim: http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9417

bu aletin iki yanında fan olma olayı çok iyi, aynı zamanda sessiz de çalışıyor. bi arkadaşımda benzer bi tane vardı adam aleti kapatmıyordu bile
Sosyal ağlarda paylaş

Nova'dan 2700'e alacağına biraz beklersen vatana vs. gelince fiyatı kırılacaktır, ayrıca 8gb ssd olan bir alete işletim sistemini atman nasıl olacak ? Zipleyip atarsın ancak. Ancak Vatan'a fln gelirse 2500 ve altı olursa alet alırsın üstüne 120gb msata ssd alır takar keyfine bakarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Merhabalar,
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-n550jv-cn239h-n550jv-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68573#allImages
Şu laptopu almayı düşünüyorum, maliyet olarak 3k kadar para ayırdım. Sizin fikriniz nedir, fiyat performans olarak iyi midir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Msi 2,7 kg.
Simdi 1tane daha laptop alma durumu var benzer sekilde. Ben ekran karti konusunda bilgili degilim. Birde ssd kac olmali min.
Linkteki asusta 16gb ram var karsilastirsak hangisi daha performansli?
Monsterde teslimat problemi olmasa monster secerdimde 4ocaga kadar elime gecmesi lazim.
Hadi tekrar yardim plx.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...