Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 troll falan değil 4-5 kişi döndük oyuna küfredip silmiştim karakteri geri vermedi itler baştanda kasmam hayatta 50+lvl tomb / sith arıyorum pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 adamlara oynamak istiyorum diyince oyun vermediler mi lan? o kadar düşmemişler mi? of tortanic esprisini çok özlemişimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 collector's edition hesabım ne kadar eder acaba :P gear rakata, battlemaster set'de kalmıştı. 2-3 parça yenilerden vardı valor rank: 72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Fin said: troll falan değil 4-5 kişi döndük oyuna küfredip silmiştim karakteri geri vermedi itler baştanda kasmam hayatta 50+lvl tomb / sith arıyorum pm assasin var bende accyi vefrem takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 gunslinger vardı bende. isteyen oynayabilir sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 para ödemeyi bıraktığımız accountlar f2p olunca hala aktif midir acaba? bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 evet aktifler ama subs almak lazım oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 İsmini hatırlamadığım bi server'da 50 level rakata ve battlemaster setli falan bi merc'im vardı. Şifresini falan hatırlayabilirsem vereyim oyna ben girmiyorum nasıl olsa epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 stonejoint verdi hesabı arkadaşlar teşekkür ettim herkeslere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hallolmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 herkeslere teşekkürler 1 saat kadar dayanabildim oyun hala en kötü arkadaşlığımıda bitirdim beni tekrardan çağıranlarla. can hesabını geri alabilirsin abi bi daha girmiycem :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 @2 öpmüş beyler. told you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar