oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bir iki tanesini sallandır bak bakiyim bir daha geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ahaha camda 5-6 tane ezdim bıraktım yine geldi namıssızlar Şu sineklik olayını bilmiyordum onu araştırıp buluyum o zaman küçük bit gibi sinekler var ışığa gelip tak tak sağa sola çarpıp ses çıkarıyorlar en uyuz olduklarım onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Böcekler her türlü galip gelecek evi böceklere terk et ve git Seagle bana güzel ev bulduğunda bende gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Benimde ev park yanında geçen gün uçabilen 6-8cm civarı bi böcek ( yaratık) girdi eve. Böceği süpürgeyle falan aldım dışarı atayım diye böcek tıslıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 benim evin her yeri sineklikken, duvara kendini vurup ses çıkartan büyük sinek nasıl girdi onu bir anlarsam süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 huun said: tatar, senin dediğin yunanlıların istanbul'u kullanamıyoruz demesi gibi birşey. işgal edilmiş toprakları işgalcisi kullanır, buna saygı duyman laazım. sonuçta nereden baksan 100bin yıllık gelenek, göreneğimiz bu. İçişleri bakanıma ve teras valime gerekli talimatları verdim, 24 saat içinde o teras temizlenecek, bir hukuk terasında işgal düşünülemez! Hem çatıya sıçıyorlar hem çatıda çiftleşiyorlar her taraf kokuyor afedersin, benim teraslım bunu kabul edemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 terasa ayakkaplan girmişler, nektar içmişler!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar