onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 http://www.crystalize.net/heh/feuerfreimovie.swf bir bakin[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 çok güzel ayrıca orjinal geldi bana =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yarısında kapadım küfrederek. bi kerecik de önceden uyarsanız "gürültülü" falan diye? musiki dinletisi yapıyorum ben burada, "CAOOWW!!" diye füzeler kafa titiyor.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 de get kardesim kapa o zaman hoporlorunu bunun neyini uyariyim ya bu kadar artislik olmaz herseyi elestirmek icin yazmayin artik neymis efendim cok sesliymis uyarmaliymisim bunun neyini uyariyim ya girme kardesim o zaman flashlara bu flashin ne problemi artislik yapmak icin off yani[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu arada gel o kufurleri istersen birde yuzume et kufredekmis artiste bak ya.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 süper olmuş.. paylaştığın için sağol.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bence çok keyifliydi. Müzik ise şahaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Çok orjinal. Silah ve araçların adlandırmaları falan çok güzel olmuş.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 şarkının adı feuer frei, yani atış serbest. fire fire değil. şarkının sözlerine bakmak isteyen varsa: http://lyricz.paticik.com/?cmd=song&songid=7549 said: Saeros, 05 Aralık 2004 23:44 tarihinde demiş ki: yarısında kapadım küfrederek. bi kerecik de önceden uyarsanız "gürültülü" falan diye? musiki dinletisi yapıyorum ben burada, "CAOOWW!!" diye füzeler kafa titiyor. , ben de şu "bööö"lü animasyonlardan zannetmiştim, bir an kapıycaktım ama rammstein çalmaya başlıyınca izlemeye devam ettim. niye bende füzeler o kadar gürültülü değil, anlamadım. sonradan mı kaldırmışlar füzelerin gürültüsünü? bu arada ROFL, LOL, OMG geyikleri hoş olmuş. flash çizimi yerine ASCII, animasyona ilginçlik katmış. yalnız Red Alert'taki Hellmarchı tercih ederdim..[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Rammstein ın müziği ile animasyon güzel ikili olmuşl[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar