Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye için geçerli olan ekonomi hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slm deli hacı kardeş sen ne yaptın yaw 20 sene sırf bu ülkenin eğitiminin düzelmesine veririsen sen sittin sene iflah olamaz bi türkiyeden bahsediyorsun demektirki buda ne kadar batı hayranı olduğunu rahatlıkla gösterir.yani mandacısın kardeş maalesef.batıya şöyle yandan bakmak bile azıcık ucundan kenarından köşesinden çalmak bile batıya özendir batıya hayranlıktır bunun affedilir yanı yok.bırakın 20 seneyi filen ben herşeyin ama herşeyin 4-bilemedin 5 yıl gibi kısa bir zamanda hallolabileceğine inanıyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Şimdi düşünelin, eğitim sistemini bir anda sihirli bir değnekle mükemmele getirdik diyelim. Peki bunun sonuçlarını ne zaman alırız, en erken 20 yıl sonra. Neden derseniz bu düzgün sistemle 3 sınıfta (10 yaşında) tanışan çocuk - ki daha ilerisi bence bu sistemin tam bir ürünü olmaz, karma olur - ancak 25 yaşında üniversiteden mezun olup işe girer. Yani 15 yıl sonra iş yaşamını düzeltmeye başlar. Bu vatandaşın işinde azıcık pişmesi de en iyimser ifade ile 5 yıl alsa ancak 20 yıl sonra kesin sonuçları alırsınız demektir. Ondan öncesi geçiş sürecidir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Mertcan sen neyi savunuyorsun şimdi sosyalizm , komunizm ,
onların ekonomi anlayışını mı ?
hiç bir şey anlamadım dediklerinden.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
Milli devleti anladım, milli siyaseti de anladımda milli din nedir onu anlamadım.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
slm kardeşim ben ne komunizmi nede sosyalizmi savunuyorum .anlatmak istediğim şey gayet açık.ben milli bi devlet milli bir siyaset ve milli bir dini savunuyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Milli din? Ben de anlamadım...
Dinin milliyetle bir alakası yoktur. "İslam devleti" ümmete dayanır millete değil. Din devletleri milletlere dayanmaz, ortak inananlara dayanır. Yine bir kavram karmaşası içindeyiz anlaşılan.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
  • Yeni Oluştur...