nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 [itemdef i_order_kiirin] NAME Horse id 02120 type t_script weight 15 On=@Create attr 01 name Order Horse color 02b On=@DClick if !( src.sysmessage züe lan order olda gel elseif !( == 1) src.sysmessage senin kanin bozuk order olda gel elseif !(( == c_man) || ( == c_woman) || ( == c_man_gm)) src.sysmessage Sadece Insan Seklinde Binebilirsiniz. else !() src.newitem i_mt_p1 src.act.link src.act.more2 src.act.more1 c_order_horse src.act.equip src.update remove return 1 src.stam ( + 50) //+50 stam versin endif [itemdef i_mt_p1] name Order Horse id i_mt_horse_brown_lt type t_eq_horse layer 25 tdata3 c_order_horse [chardef c_order_horse] defname c_order_horse name Order Horse On=@SkillStart return 1 On=@EnvironChange return 1 Bu Order Horse scp sinde yanlış bir şey war horse shrink olarak çıkıyor ? ben sadece order ların binebilmesini istiyorum. ama scp baya karıştı galiba i_order_kiirin shrink kirin olarak çıkıyor. order olarak cif tiklaniyor ve horse haline gelir enterasan bişi oldu bu ya ? düzgün bir şeye çevirecek birisi warsa lütfen yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 [itemdef i_order_kiirin] NAME Horse id 02120 type t_script weight 15 itemdef farkettiysen heralde item şeklinde olcak ama benden sana bi tavsiye sen resim yap bırak bu işleri sabahtan beri... [Bu mesaj LeBaaL tarafından 05 Aralık 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Kaç Tane Konu açmışsın. Açtığın Konunun İçinden Sorsan Daha Güzel Olmazmıydı?[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 itemdef işte chardef yaptım id deiştirdim bir sürü şey yaptım olmadı denedım ama olmadı en sonunda BİLEN birileri belki cevap yazar diye sordum Coder olsaydı yardım ederdi heralde onlıne deil [Bu mesaj nokya tarafından 05 Aralık 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 "Bu Order Horse scp sinde yanlış bir şey war horse shrink olarak çıkıyor ? ben sadece order ların binebilmesini istiyorum." ben acıkcası bu cumleden birsey anlamadım. Shrink cıkmayacakmı , yoksa shrink cıkcakta sadece orderlarmı cift tiklayabilcek vs vs . ?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Sadece Horse cıkıcak ben de horseyı spawn lıyıcam ve tamer lar tameliyicek ORDER lara satıcak sadece orderlar bınıcek HORSE olarak cıkıcan yanı. Ama bu scp de Shrink olarak cıkıor sadece ORder lar cıf tıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Denemedim gordugum sorunlari duzelttim. oncellikle hayvana cift tıklayıncva DCLICK Trigger i çalışıyormu bilmiyorum.55i Revision serilerinde çalıştıgı yazıyordu ancak şahsen denemedim. [chardef c_order_kiirin] NAME=Order Horse Id=c_horse_brown_dk //<< buradaki atin id sini degisbilirsin kahverengi at koydum ben On=@Create color=02b // atin rengini degisiceksin sadece gerekirse str hits vs de burdan ekleyebilirsin On=@DClick if (!()) src.sysmessage züe lan order olda gel //<< burda herhangi bir guild olup olmadıgına bakılıyor elseif (!( == 1)) src.sysmessage senin kanin bozuk order olda gel //<< eger bir guild uyesi ise order olup olmadıgına bakılıyor. Bu arada 1 degeri Order içindi sanırım onu birde 2 yapıp dene olmazsa gerisine bakmadım. elseif (!(( == c_man) || ( == c_woman) || ( == c_man_gm))) src.sysmessage Sadece Insan Seklinde Binebilirsiniz. else (!()) src.newitem i_mt_p1 src.act.link src.act.more2 src.act.more1 c_order_horse src.act.equip src.update remove src.stam= + 50)> //+50 stam versin return 1 endif [itemdef i_mt_p1] name=Order Horse id=i_mt_horse_brown_lt type=t_eq_horse layer=25 tdata3=c_order_horse [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 05 Aralık 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 nokya, bak scripting'i anlatan arkada$larimizin tutorialleri var onlari oku. itemdef, chardef, event, function, gump, dialog vs. neymis ogren, ondan sonra sorma ihtiyacini duymayacaksin bile.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 soruyu codera sormuş size noluo ..?? Sözüm cvplayanlara değildir. umarım yerini bulur....[signature][hline]* Impossible is N0thing * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 +1[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 [chardef c_order_kiirin] NAME=Order Horse Id=c_horse_brown_dk //<< buradaki atin id sini degisbilirsin kahverengi at koydum ben On=@Create color=02b // atin rengini degisiceksin sadece gerekirse str hits vs de burdan ekleyebilirsin On=@DClick if (!()) src.sysmessage züe lan order olda gel //<< burda herhangi bir guild olup olmadıgına bakılıyor elseif (!( == 1)) src.sysmessage senin kanin bozuk order olda gel //<< eger bir guild uyesi ise order olup olmadıgına bakılıyor. Bu arada 1 degeri Order içindi sanırım onu birde 2 yapıp dene olmazsa gerisine bakmadım. elseif (!(( == c_man) || ( == c_woman) || ( == c_man_gm))) src.sysmessage Sadece Insan Seklinde Binebilirsiniz. else (!()) src.newitem i_mt_p1 src.act.link src.act.more2 src.act.more1 c_order_horse src.act.equip src.update remove src.stam= + 50)> //+50 stam versin return 1 endif [itemdef i_mt_p1] name=Order Horse id=i_mt_horse_brown_lt type=t_eq_horse layer=25 tdata3=c_order_horse Denedim ama olmadı order olasa olmasa binebiliyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 DClick trigger'ı atayamazsın. Sıfırdan yazmak lazım bunu. Ayrıca,itemdef'i öyle kafana göre chardef falan diye değiştirirsen,o item'a göre yazılmış olan kodların hiçbiri bi işe yaramaz :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Nokya hangi sürümü kullanıyorsun belirtirsen ona gore dusunelim ..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 55i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar