di Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 odayi yarimi bosver hacim, hukumdar diye giydir gitsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 tesekkur ederim fakat isimden cok kisiligimi benimsesinler isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 coco benim gerçek ismim değil ama ben herkesin coco'yu da benimsemesini isterim, öyledir de biraz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 anladim coco chan bu sekilde hitap ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 han sama biz seni kişiliğinle çoktan benimsedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 biri bana yolda hışşt apple dese döner ağzını kırarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Cons said: han sama biz seni kişiliğinle çoktan benimsedik. tesekkur ederim Cons sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 consamatris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 akil adam quotei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 coco said: dalga geçmedin di mi taslak hazırladım paylaşcam derken... yoo geçmedim ama son bir kaç haftadır pek takip edemedim medyayı başka rezaletleri varsa bana gönderebilirsiniz onları da araya sıkıştırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ya bi de valla ardeth geri döndü falan denmiş arkadaş kusura bakmayın da bir hafta foruma girmedik epi topu yani fazla abartı oldu bence orda biraz kamera şakası falan mı yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 SENELERDİR YOKSUN TENİNİ ÖZLEDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 saclarindan damlayip gogusunden asagi akan terini ozledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ardeth said: ya bi de valla ardeth geri döndü falan denmiş arkadaş kusura bakmayın da bir hafta foruma girmedik epi topu yani fazla abartı oldu bence orda biraz kamera şakası falan mı yapıyosunuz Coco chan belirttigi icin herkes endise duydu. Coco chan dostunuz oldugu icin garip bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Ardeth gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar