Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Saeros said: bi de ardeth asla kişisel'e bakmaz ki biri order of the stick topicine buranın linkini koysun tişikkirlir siyiris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben animsadim oyle birini coco chan bir incelik gostermis bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 hiçbirşey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 son zamanlarda eksikliği benim de gözüme takılıyor. bir de hep merak ediyorum bu adamın olayı ne diye. yani ne okumuş/okuyor/yapıyor v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 birseyleri sifira bolup sisman karadelik olusturmus ve gobegindeki yag hucrelerinde tatil yapiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 pardon görmemişim bu konuyu doktora depresyonundayım sdf kendi problemime gömüldüm. taksim gezi parkı olayları ve medya meselesine gelince (tam olarak bu meseleyle mi ilgili sordun anlayamadım ikinci paragraf çok zordu sdf) gerekli materyalı topladım ve bir taslak yaptım o bitince burdaki ilgili insanlarla paylaşıp fikir alacağım keza yazı yazma yeteneğim pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Saeros said: bi de ardeth asla kişisel'e bakmaz ki biri order of the stick topicine buranın linkini koysun ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Ardeth yerini bulsun .. .. diye bir espiri yapıp konuyu terk ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Ardeth sama hosgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 hoş buldum da gitmemiştim aslında epi topu bi hafta falan mesaj atmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 :) dalga geçmedin di mi taslak hazırladım paylaşcam derken... ps: mazeretine gelince lol bugunun şerefine http://i.imgur.com/KAMSKNy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Coco chan dileginiz gerceklesmesine sevindim. Ardeth sama geri dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 <3 Bujinkan chan bu arada beauty demek patiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 eminsin mi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 coco can gibi olmuş. ya ya ye coco canbo ya ya ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 coco said: <3 Bujinkan chan bu arada beauty demek patiler :) Soyle bu duzeltme yapalim bunun icin; said: Chan Overview: Now we’re in deep waters. Chan is primarily used on children, female family members, lovers, and close friends. Really, it’s a term of indearment. Often times, one’s name will be shortened to add chan to it. For example, I get the Ko-chan treatment instead of Koichi-chan, which just sounds awkward. Do Not: (once again), use it on anyone of higher status than you. If you are using chan, the person should be much younger, or you better know that person really well. Trivial Fact: Unlike all the other name honorifics, it’s actually not too horrible to refer to yourself and add the chan to the end. Children do this a lot, but so do some adults. Adding chan to a name can sometimes become a nickname that’s used instead of the real name, at which point it becomes acceptable to refer to yourself while using the honorific. Another interesting thing about chan is that it is paired up with ojii and obaa (oji-chan / oba-chan), roughly meaning grandma and grandpa. Once Gma and Gpa get old, they come full circle, and you get to use the honorific reserved for children on them. Poor guys. http://www.tofugu.com/2008/06/28/whats-the-difference-between-san-sama-kun-chan/ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bu nasıl bi açıklama be 7'den 70 e ahahah neyse işte sevgi sözcüğü female'ler için kullanılan Bujinkan da sorduğumda benzer bir açıklamada bulunmuştu. onu kabul ediyorum. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Chan- Anlam olarak yakin olan kisilerin aile uyelerinin arkadaslarin birbirlerinin isimlerinin sonuna ekledigi guzel yada cute belirtme tamlamasi Yeni nesil Japonlar in Anime etkisi ile cok sayida kisiye Chan tamlamasi getirdigide dogrudur. Ama geleneksel olarak SakuraChan anlami olusturmaktadir yani Flower kadar guzel yada ilgi cekici kisilere cok oncesinde kullanilirdi. Bende JP de bir bayana egerki ayni yakinlikta duruyorsak Chan demeyi uygun gorurum. Ama benden patron yada ustumde birisine asla Chan demem cunku buyuk kabalik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 gereksiz tamlamalar işte sen/siz yetmiyo sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bu arada alakasiz bir merak olustu simdi okurken, Senin adin ne acep Bujinkan ? Aile fertlerinden biri Turk diye biliyorum, haliyle bildigimiz asina oldugumuz bir isme sahip misin acep ? Hani olur ya ilk adin Japonlar icin bilindik, ikinci adin Turkler/orta dogulular icin bilindik bir isimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Di sama evet Tr ismim var. Han ismim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Saeros said: anlamadım dudağından mı öpmüşHIAHAIHASHASG diye guldum gayet net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bujinkan said: Di sama evet Tr ismim var. Han ismim. Han-chan. Cok da uymadi be. Bir de biliyorsundur muhtemelen ama han genelde tamlama olarak kullanilir bizde, hakan/hukumdar anlamina gelir. Han ikinci adinsa guzel hava yapilir onunla hukumdar demek diye. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Her dost han chan diyor hep. sorun degil ayrica Han anlami Chinese den gelen bir kanji ile JP de Asuka doneminde kullaniliyor. Daha sonra King anlaminda kullanilan osama kanjisi ile yeri degistiriliyor. Ama normalde her dilde Han hep hukumdar. Ama JP de anlami yani Kanji olarak oda anlaminda. Yada Belirsiz anlaminda. Yada half anlaminda. Yada Buddhist anlam olarak Yolu tamamlamaya yola cikmis kimse anlaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar