coco Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bir senedir tanıdığım pati komönitesine bir senedir üyeyim. senin quote'lerini takip etmişimdir hep, rasyonel gerçeklik tadında varlığın iyi gelmiştir hep bana... sosyo - eko-politik -siyasi ve ideolojik konulu topiklerde. özellikle son bir haftadır seni gözlerim arar oldu. tansiyon 5.evresinde. ve evet outputların cinsi/türü bile analiz edilemilmiş değil ki kümelenebilsin veri tabanında , ok. ama yine de özellikle sınırların dışında ki harekatlılığın kurgusu öngörüldüğü ve beklenildiği ölçüde ilerlemekte. ve para'nın çekim gücü de öyle ve gerçekten fiziksel olarak anlaşılabilcek bir ölçekte belki de bu ilk kez. bu sefer. tarafımızdan. neyse, nerde ne okuyor ne düşünüyor ve topluyorsan burada da paylaş lütfen, bilimin, nasıl'ın tekniğinin ve eğitimin gerçekten konuşulması gereken bir dönemdeyiz. hatta bilgi yönetim tekniklerini tartışmamız gereken bir dönemdeyiz ama sen neden yazmıyorsun? mazeretini soruyorum evet? neyse, trollemeyin siz de ha! seviyorum evet geldim konuştum/sordum.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 coco herkesi seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 1dk önce tanıdığım bu konuyu 1dkdır okuyorum, coco haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 anlamadım dudağından mı öpmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ardeth anlamaz ki bahsettigin konulardan Cuce desen neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cuce taksimin 25 topiğinin hepsin de anlamaya çalışırken paylaştı Fistan ama. ve ilgili diğer gündem başlıklarında neyse, zaten konu kıyaslama değil. hatta kıyaslama ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 coco stalker çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 asosyal işsizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Senelerdir derlerdi de inanmazdım. Hakkatten kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ardethin yumrukları daha seri ama benım ayak oyunlarım daha kıvraktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hodor hodor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 coco said: Cuce taksimin 25 topiğinin hepsin de anlamaya çalışırken paylaştı Fistan ama. ve ilgili diğer gündem başlıklarında . ? hic bisey anlamadim su cumleden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 düşük yazmışım pardon. yani Cuce'nin ne düşündüğünü, nasıl beslendiğini ve nasıl hareket ettiğini biliyorum son bir aydır demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ha iyi de ardeth ben bildim bileli toplum, siyaset, turkiye gercekleri vs konularinda pek tartismaz ki zaten? yazsa bile basarisiz cok merak etme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bilim bilim içindir gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Hafızamda nedense bi kaç politik konuda vasat yazmış olarak gözüküyor ardeth. Bilemicem. Onun dışında iyi yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yahu birakin herkesin her konuda paylasicak bisey olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bi de ardeth asla kişisel'e bakmaz ki biri order of the stick topicine buranın linkini koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ardeth kim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 3 kere "bilim" diyin geliyor...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 neeee coco ardethin ağzından mı öpmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 coco napmış öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sina diye biri var zelloda. Ardeth sandim once, sonra tirt cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 isi gucu vardir adamin herkes bizim kadar bos mu patide takilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 atom bombası yapıyormuş, çadırlardan çıkan plan ona ait diyorlardı derinpatide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar