Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yorum Yazın Kim Olduğunuzu Söyliyeyim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maivresnon said:

StormUO said:

Yorum Yazın Kim Olduğunuzu Söyliyeyim?

Hadi la !

o son kadehi içmiycektin.

Ben kadeh falan içmiyorum alkole karşıyım :P :P

Sen böyle boş boş dolananlardansın forumda :P

-Deno- said:

ultima bitti

Ultima bitti deyip kendini kesenlerdensin sende.

Reflective said:

ultima bitmez, anılarda yaşar

Ne la bu aşk hikayesimi ?
Mesaj tarihi:
Merhabalar, yeni bir proje içinde olduğumuzu ilk olarak belirtmek istiyorum. Yeni projemiz için takım arkadaş/ları arıyoruz.

Aradığımız takım görevlileri :
World Builder
Scripter
Oyun Görevlisi

World Builder Sunucuda yapacağı görevi : Sosaria haritası üzerinde sadeliği bozmadan dizayn işlemi uygulamak. Oyun için quest, etkinlik düzenlemek.

Oyun görevlisi Sunucuda yapacağı görevi : Oyuncularla ilgilenmek oyun içi etkinlik düzenlemek.

Bu proje kapsamında sizde olmak isterseniz aşağıda ki şablonu doldurup bana [email protected] adresine mail yoluyla yollayabilirsiniz.

Ad Soyad :
Doğum Yeri :
Doğum Tarihi :
İletişim Adresi(Cep tel, skype, facebook, varsa sabit tel) :
Daha önce görev aldığınız sunucular :
Varsa verebileceğiniz referans(kişi olarak) :

Neden yukarıda ki bilgileri istiyorsunuz sorusuna gelince çalıştığımız arkadaşları yakından tanımak, her gün telefonla irtibat kurmak için, oyun olarak bir aile olabilmek için.

Şuanlık yaş sınırı koymayı düşünmüyoruz nedenini soracak olursanız ultima online camiasında emin olun ki yaşı küçük arkadaşlarımız daha iyi düşünüp daha iyi uyguluyorlar. Yaş sınırı koyan sunucular genç arkadaşlarımızın ilerlememesine neden oluyorlar.

İyi forumlar dilerim.
Mesaj tarihi:
maivresnon said:

nebulacıyız gardaş

Nebulada her seferinde actionda ölüp arkadaşlarına ts veya skypeden söven kişi.

cempostaci said:

hehe

Her konuda boş boş yorum yapan kendini uçuşlarda sanan birisi acaba kim?

forgiver said:

salvador

Saldırgan forumun reisi sanki. Eline verin bir tane kız salvadorlar onu.

Dynun said:

hodor

Kısaca Troll

Esnaf said:

yorum

Kendi kafasına göre takılan ne yapmaya çalıştığı belirsiz kişi. Kısaca gereksiz :D

incdarkness said:

kilibik

Sensin o kılıbık.

moriarty said:

Merhabalar, yeni bir proje içinde olduğumuzu ilk olarak belirtmek istiyorum. Yeni projemiz için takım arkadaş/ları arıyoruz.

Aradığımız takım görevlileri :
World Builder
Scripter
Oyun Görevlisi

World Builder Sunucuda yapacağı görevi : Sosaria haritası üzerinde sadeliği bozmadan dizayn işlemi uygulamak. Oyun için quest, etkinlik düzenlemek.

Oyun görevlisi Sunucuda yapacağı görevi : Oyuncularla ilgilenmek oyun içi etkinlik düzenlemek.

Bu proje kapsamında sizde olmak isterseniz aşağıda ki şablonu doldurup bana [email protected] adresine mail yoluyla yollayabilirsiniz.

Ad Soyad :
Doğum Yeri :
Doğum Tarihi :
İletişim Adresi(Cep tel, skype, facebook, varsa sabit tel) :
Daha önce görev aldığınız sunucular :
Varsa verebileceğiniz referans(kişi olarak) :

Neden yukarıda ki bilgileri istiyorsunuz sorusuna gelince çalıştığımız arkadaşları yakından tanımak, her gün telefonla irtibat kurmak için, oyun olarak bir aile olabilmek için.

Şuanlık yaş sınırı koymayı düşünmüyoruz nedenini soracak olursanız ultima online camiasında emin olun ki yaşı küçük arkadaşlarımız daha iyi düşünüp daha iyi uyguluyorlar. Yaş sınırı koyan sunucular genç arkadaşlarımızın ilerlememesine neden oluyorlar.

İyi forumlar dilerim.

Reklamcı reklamı seven kişilik parayla reklam verir her yere. Forumun ağır abilerinden hayatı tesbih yapmış sallıyor.

GONDARCENGIZ said:

watta

Ne dediği anlaşılmayan kişilik. Oboz mu deseydik?

0ne said:

StormUO,

Locus serverinde nick "JrStorM" muydu, epey kesmiştim ordan eski günlerimi hatırladım bi an. sfdsf

Hayır sen beni hayatında kesemessesin app seni :) Senide açıklıyayım nickinin anlamı 1 galiba 1 numara adamsın :P
Mesaj tarihi:
0ne said:

UO'nun ilk ve en iyi zamanlarında oynayan biri olarak söyliyim, seni zaten ben kesmem, Unicorn'umdan iner üzerine salarım o tek atar.

Hayatında unicorna bindin mi?

Hayal kuran kişilik.
Mesaj tarihi:
StormUO said:

0ne said:

UO'nun ilk ve en iyi zamanlarında oynayan biri olarak söyliyim, seni zaten ben kesmem, Unicorn'umdan iner üzerine salarım o tek atar.

Hayal kuran kişilik.

Akla gelebilecek herşeyi yaptım uo da. Bucs'ta mage robe giymiş +15 bs li adamı önden salıp, 5dk kovalamaca yaptırdıktan sonra yeraltı tünellerine sokup golem'ime "all kill" demem yeterli.

Ya da eve gidicez diye gate açtırıp, girdiğin an kendini kalemin önünde 4 duvar arasında kendini energy vortex ile bakışırken bulabilirsin.

Silencer'a silo diyen nadir adamlardandım.

O yüzden aslında kim olduğumu bilmene imkan yok.

Ayrıca uo hayatım boyunca 3 kez untamed unicornla karşılaştım, 2 sini tameledikten sonra server geri alındı.
Mesaj tarihi:
0ne said:

StormUO said:

0ne said:

Hayal kuran kişilik.

Akla gelebilecek herşeyi yaptım uo da. Bucs'ta mage robe giymiş +15 bs li adamı önden salıp, 5dk kovalamaca yaptırdıktan sonra yeraltı tünellerine sokup golem'ime "all kill" demem yeterli.

Ya da eve gidicez diye gate açtırıp, girdiğin an kendini kalemin önünde 4 duvar arasında kendini energy vortex ile bakışırken bulabilirsin.

Silencer'a silo diyen nadir adamlardandım.

O yüzden aslında kim olduğumu bilmene imkan yok.

Ayrıca uo hayatım boyunca 3 kez untamed unicornla karşılaştım, 2 sini tameledikten sonra server geri alındı.

Hayal gücün çok geniş teşekkürler :)
Mesaj tarihi:
Onlar yaptığımız şeyler dostum, uo nun en iyi zamanlarında 1 cafe dolusu arkadaş beraber oynadığımız zamanlardan.

Sonra uo'nun ufaktan boku cıkınca wow'a geçmiştik, sende o dönemde charları sattıgımız app'lerdensin sanırım.

@Fin

lol

@Bujinkan

tabikide dostluk iyi bi yoldur, ama yaptığımız şeyleri bilmeyen ve hayal olarak görenleri anlayamıyorum. Sizin yapamamanız kimsenin yapamayacağı anlamına gelmiyor.

Gz kuşusunudr kesin sen. "Buy Bank Guards" macron da varmıydı?

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...