Rdoann Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Merhabalar, Geçen kış aldığım Xbox'umu tekrar masaüstü pc'ye terfi ettiğimden satıyorum. Jtag yapılmamıştır.Orjinal kullanma taraftarı idim.Teknosa'dan almıştım, garantisi devam etmektedir ama 1 yılmıydı 2 yılmıydı unuttum, gerekirse öğreniriz. Yanında Fifa 2013 oyunu veriyorum, hesaplar arası aktarma özelliği varsa Gold live accountumu da verebilirim kasıma kadar açık olması lazım.Xbox'un direk harddiskine yuklenmiş birkaç oyun daha vardı. Kinect de mevcut.Hatta HDMI bağlantıda sıkıntı yaşayanlar için composite bağlantı kablosu almıştım onu da alabilirler benden. Tekliflere açığım, İyi oyunlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 upup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 fiyat öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 fiyat neyse 400 altını veriyorum. not: fiyat 399 dan yüksek ise almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Fiyat olarak 600 düşünüyorum. Cagrus sen 1600 bile versen sana vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 1601 tele olur mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 600 ve pazarlık payı ha? teknosada hala 1100 TL'ye satılan 250 gb + kinect paketi mevcutken çok çok ucuza satıyorsun bence. Bildiğin kelepir, ama aletin ne kadar kullanıldığı da önemli tabi, eğer temizse alacak baya şanslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 800 ve pazarlık payı idi :) 600 son fiyatım. Alet toplam playtime 'i gerçekten 1 ay etmez.0 nerdeyse.Belki joystick'in kulanılmış olması var fark edilebilmesi için. Masaüstüne geçmesem satmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 600 çok zor ya, hele yeni konsolların çıkması yaklaşırken her geçen gün birde ikinci el satışları çok arttı malum, ii şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 400 tl + pazarlık payı olsa alırdım.. neyse artık xbox one alırım bende hehehe microsoft desteğini çekiyormuş 360 tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 senden beyin desteğini çekmişler ama hala barınıyorsun burda cagrus.Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 leşçileri dikkate alma, ölücü gibi fiyat çekiyolar. sıfırı hala 1000 tl üstünde satılan paketi 600 e gayet iyi veriyorsun bence. Ben satıcak olsam 700den aşagı bırakmazdım. xbox one'ın çıkmasına daha var ve zaten hayal kırıklığı olduğu belli. Ben xbox 360'ıma devam ederim diyen de çok vardı o olaylardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 abi 350 liraya ps3 super slim alınıyor şuan 100 liraya da 500 gb'lık hdd alıp upgrade de yaparsın eğer legit takılacağım diyorsan. next gen yoldayken jtagsız ikinci el konsola bu para verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 600 son fiyatım daha aşağısına vermeyeceğim.Bu fiyatın içerisinde kinect'de mevcut zaten. PS3 alıcak insnların hedef konsol karakteristiği çok farklı bence Xbox daha geniş bir platform ps'ye göre.O yüzden fiyat bakımından ps3'le kıyaslanmasını yanlış buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ya ona bakarsan ps3 orijinal oyunları da 2. el 40-50 liraya bulunabiliyor xbox oyunları gene o kategoride daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar