inaktifuye Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 http://www.turktelekom.com.tr/adslpromosyon.htm bugünden itibaren öğrenciyseniz bağlantı ücreti yok + ilk ay bedava.. ben dün başvurmuştum bugün iptal ettirdim neyse ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Mayhem, 02 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: http://www.turktelekom.com.tr/adslpromosyon.htm bugünden itibaren öğrenciyseniz bağlantı ücreti yok + ilk ay bedava.. ben dün başvurmuştum bugün iptal ettirdim neyse ki.. ülen bu telekomun bize kazığıdır warya bu ne yaw olurmu böle şans hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ulan ben 1 ay daha bekleseydim 119 milyonkazancım olacaktıı[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hmm öğrenci belgesi yetiyormuymuş ? demin aradım da okullara gelip orda sözleşme imzalatıcaz gibi saçma sapan birşey söylediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 lan 1 ay once baglattım daha ya [signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... [Bu mesaj Popeye tarafından 02 Aralık 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 tetikte bekliodum zaten bi yolunu bulup adsl e geçsem o gün bugün galiba[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Şans olsa zaten bizde :/.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 1 hafta olduydu. tüh be.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Silthanas, 02 Aralık 2004 11:53 tarihinde demiş ki: iyice kizi$acak rekabet..kullanicilar icin cok mukemmel bir durum.. forza serbest piyasa.. kesinlikle :) ama kablonet daha güçlü..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 78) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 2 hafta oldu öyrenciyim hemde ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Allah kahretsin daha 1 hafta olmadı alalı o kadar bayıldık üstelik öğrenciyiz para kalmadı bu ne kazıktır[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 oh tam benim arkadaşın aradığı fırsat...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bekleyin daha neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 telekomun yaptigi tam bir terbiyesizlik articak kablo satislarini durdurup ulkeyi tek hatta baglamaya calisiyorlar. bu arada helal forza diyenlerde neye diyor anlamadim? bu ulkede rekabetmi var kabloyuda adslninde fiyati telekom belirliyor neyin rekabeti bu kabloyu oldurmekten baska birsey degil telekom bunu hep yapiyor zaten simdi kabloyu oldurucek oldurucek sonrada kotu bir sekilde ozellestiricek off yani bole ulkeyide destekleyenleride[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 o zman ben bağlantımı iptal etitirp tekrar bağlatırım hem 1 ay beleş olur hemde bağlatı ücreti ödemem hatat kampanya bitene kadar tekraralarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 1 ay 2mbit alirim sonra iptal etttirim :D olmazmi[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Helcaraxe, 02 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: 1 ay 2mbit alirim sonra iptal etttirim :D olmazmi bu benimkinden daha güzel bir fikkir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 indirimden faydalanmak icin ne lazim soyler misiniz? ogrenci belgesi yeticek mi ? yine geyik yine geyik birazdan da konu sapar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Helcaraxe, 02 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: 1 ay 2mbit alirim sonra iptal etttirim :D olmazmi Sozlesmeyi 6 ay icinde degistiremiyo musun ne, oyle bi nane vardi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 1 sene oldu adsl alali gecti bizden.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Nerden çıkarıyorsunuz kablo'nun daha güçlü olduğunu. İpler telekomun elinde. Hiçbirşey yapamıyorlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ilerde ne olur bilinmez de, havuz sistemi yuzunden persembe gecesi saat 23.15'te bana alt tarafi Fransa'dan 800 ping veren kablonun nesini savunuyorsunuz ki, 100 milyona sahsi port 512 ADSL varken, hem de simdi boyle bir uygulama cikmisken?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Telekomun şuanki yapısıyla özelleştirmek mümkün değil , ihale açılır özelleştirme yapılır sonra savcılğa bir başvuru yeterli iptal olması için ama şuan devlete bağlı olduğu içinde çok hantal bir yapısı var yoksa bu kampayalar çok daha önce yapılmış olcaktı..[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Üni öğrencileri MEB e bağlımı sorması ayıp ? :) Edit:Pardon üniverste öğrencileri yazıyormuş görmedim :) [signature][hline]Hordish Manner For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 03 Aralık 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 değil malesef ayrıca da her üniversiteye belli bir kontenjan ayrılmış durumda.sanırım 1000 kişi.. bu yüzden acele etmek gerekiyo gerçi zaten 25 gün kaldı kampanyanın bitmesine. bu süre bitmeyebilir kontenjanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar