cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 senin gibi nicki olanlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bir geyik bile yapamıyoruz ya =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 vingthorun epik düşünen, analiz eden ve kendini baya başarılı ifade eden bi adam olduğunu öğrendim. iyi çalışmalara devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 direniş kadınlarını nabıcaz? onlar canımız cnms <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Diren-is sendikasi diye espiri buldum bunu okurken. Bence hic komik degil. Beynime geri kacacagina buraya birakayim dedim. Bir nevi mental osuruk heaabi. Yarin sabah yine is var. Hayat cok zor. Bir de yazin gunler nasil geciyor anlamiyor insan. Izmirde kizlar hep sort giyiyor. Kot sort. Euheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 sam'i başarısız bir entel simülasyonu olarak görüyordum. hala öyle görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben kazanamayacam ya çevik kuvvettenim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cempostaci said: acaba benim nickimi yazacaklar mı diye f5 yağar buraya. sana tavuk döner ısmarlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ve bir kez daha insan tartisiyoruz, birakin hiyar tarlasinda hiyarligini yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 reampage said: BDP'li ve SDP'lileri terröriz hıyarlar zannederdim bdp halen daha öyle gözün yanılmasın. parkta çok tartışmalar yaşandı onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar