Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 İlk onu denemiştim zaten,yemedi. Yalnız şöyle birşey var,ilaçlı versiyonu denedim çalışsaydı steamden alcaktım.1.09 mu neydi versiyonu. *edit:Sitelerinde yazıyrmus zaten win 8 ve MacOS destegi yakında gelecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ilaçlı çalışii w8de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 hastası olduğumu belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 oha horas gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 oyun çok güzel ya. developerın oyun içine koyduğu mesajlar da güzel olmuş. ama klavyeyle oynaması daha kolay gibi. beceremedim hiç gamepadle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 lvl 42 oldum ve artık ucundan da olsa towera çıkabiliyorum asdfsa para 2 katı geliyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ben cok kasmadım daha doğrusu paso para kasmaya basladım ama ponce de lion'u dövemedim resmen. bu alevli olan. hanı cok abanıp kasmadım ama, bi yöntem bulamadım. sıfır power up var odada, ve öle dmg alınmıycak gibide deil ne kadar düzgün paternle kacarsan kac, arda bi bişi yiyosun, hiç olmadı boss alev top arasıdna bi yerde dmg alıyosun. en iyi performansımı yüksek mana kasıp lich ve surdukca mana alan karakterle o etrafında alev döndürmeceyle yaptım ama yetmedi mana öldürmeye lichte, spell cidede ben yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bunda benim karakterler öldükçe çok üzülyorum, oynayamıyorum üzüntüden afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bumped for justice. oynayın. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 oyun aşırı zevkli ya son bosstayım bende adını unuttum şovalye gibi bişi onu kestim sorna daha güçlü geldi bi kesmeedim onu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ben bunun bir isaac kadar kendi cultını komünitesini yapmasını bekliyordum, leaderboards coop falan olaydı kesin yapardı da heralde, ama oyunu çıkarıp kenara bıraktı developerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar