Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 paticik. http://media.npr.org/assets/img/2012/07/30/okra-cedf06a6a383adb0af179cabd2cee13df5fa76f7-s6-c30.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 cidden nedir bu haterlık anlamadım adamın aleti kıskandınız heralde , bok atmak için nerelere döndünüz hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hemen de "insannarın özel hayatlarıyla dalga geçmeyin taammı!!" adamcıkları gelmiş. sanki siz 3-5 ay önce aynı adamla taşşak geçmiyodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 şu topicte 2 saat içinde hersey dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 noyan niye bu kadar pembe lan ahahha çok tatlı maşmelov kokuyodur mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Adam sevişgen olduğu için sevişemeyenler rahatsız sdgsff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 geçin abi özneleri, forumu çük fotoğraflarının paylaşıldığı bir platforma dönüştürdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 riza_calimbay said: hemen de "insannarın özel hayatlarıyla dalga geçmeyin taammı!!" adamcıkları gelmiş. sanki siz 3-5 ay önce aynı adamla taşşak geçmiyodunuz. Bu başlık altında bile alay etmisligim var. sana mı soracam ne zaman ne yapacağımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bir dallama yüzünden şu forumun geldiği hale üzülüyorum ciddi ciddi, eskiden neler olmuş acaba ülkede, oyunda vs. de diye girerdim foruma, şimdi doğru dürüst bakmıyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bingildak said: geçin abi özneleri, forumu çük fotoğraflarının paylaşıldığı bir platforma dönüştürdünüz. ha hepiniz womanizersınız ya ake, forum karı kaynıyodu ondan önce, çapkın playboy kaynıyodu. sitenin adı paticik. paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ne var lan sitenin adında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 forumun karı kaynaması ile çük fotoğraflarının paylaşıldığı seviyeye gelmesi arasında ne alaka var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ulan cük fotosunu direk koymadı kimse rererö yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Brou balonlu üye hakkımda random dosedi ve hiç bir gercekligi yok ama sizler gerçek olmasini çok istiyorsunuz . Brouya inanıyorsanız fistanin uyuşturucu yüzünden tutuklandiginida yazdı. Benim fakir olduğumdan yemek icin küçük dustumu yazan bir balonlu mesajı ile orgazm oluyorsunuz ama bu sequonun parası ile ovunmesiyle karşılastirilamiyacak kadar kötü. Adam olun azcik balonlu yalanları ile kendinizden geçmeyin. Param olmasa bile öyle bi mesajla yemek için kendini küçük düşüren bir adama satasmaniz size ne olduğunuza dair bi yüzleşme sağlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ben bi linke girip ciplak bi zenciyle karsilastim. bunun hesabini kim verecek? bildigin ciplak male zenci. mal gibi durmus foto cekmis bok varmis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 noyan, hala "param bitti hadi q ver" diyerek sen de çanak tutuosun ama abi orada yazılmış olanın gerçek olabilmesi ihtimaline? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Çok net yozlaşma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 riza_calimbay said: hemen de "insannarın özel hayatlarıyla dalga geçmeyin taammı!!" adamcıkları gelmiş. sanki siz 3-5 ay önce aynı adamla taşşak geçmiyodunuz. dalga geçmek ayrı konu. dalga geçilmekten hoşlanmayan adam zaten paticike tahammül edemeyip girmiyor bi daha. geçmişte çekilen ekonomik zorlukla ilgili aklınca aşağılama gereksiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 20yıl boyunca jelq çalıştım en büyük b enim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Dworgian said: noyan, hala "param bitti hadi q ver" diyerek sen de çanak tutuosun ama abi orada yazılmış olanın gerçek olabilmesi ihtimaline? Hala anlamadiniz kafama göre takilirkwn 8. sınıf mantık onermelerinin hiç umrumda olmadığını. Ne konusuyorsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Dworgian said: noyan, hala "param bitti hadi q ver" diyerek sen de çanak tutuosun ama abi orada yazılmış olanın gerçek olabilmesi ihtimaline? açıkcası ben burada bi sıkıntı görmüyorum. biri challenge atıp para vermeye razı öbürü de challengeı kabul edip yerine getirerek para almaya razı. biz de gülüyoruz, eğleniyoruz. sorun nedir? adam parasıyla övünüyor, "he" diyip geçememek kavga etmek nedir yani? sen de başka şeyle övün, bkz bugünkü topicte övünen övünene koyan koyana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 @noyzura ben ne diyorum sen ne diosun. banane ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bu konuşan bilge "anan zaaaa" diye görsel koyan kişi mi? yoksa, başlık açıp para isteyen mi? yoksa, haftalardır şu bonziyi feedleyerek sonunda forumu çük fotoğraflarının paylaşıldığı platforma çeviren kişi mi? bir de adam olun falan demiş, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 YA PENİS FOTOSU BEKLİYORUZ BURADA O KADAR BUZ HAZIRLADIM DİLDO HAZIRLADIM PEÇETE HAZIRLADIM YA. BU NE ABİ NEYİN KAVGASI PENİSLERİ GÖRELİM DAHA İŞİMİZ VAR ZATEN SICAK YETER ABİ NEDİR YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar