lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dogmeatin yazdıgı için; offfff... kavgada soylenmez
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Kendimi robin gibi hissediyorum bu baslikta.
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Cons said: üstüne para vermen lazım ak çüküne baktırmak için daha demin yanına 1 lira koy demiyo muydun
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 arkadaşlar masaya vuruyorum 100 tl mi isterim hiç anlamam. geçebilcek varsa koysun.saygılar der geçerim
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 inanilmaz gerginim şuan.. ne olacak yani? paticik bir daha eskisi gibi olmayacan mı
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: Sequo said: Asdf olm ben sinirlenmem hala anlayamadin sen hayal urunun uzerine yorum yapiyorsun cikarip koyamiyorsun bile ne diyim ki benimki 55 cm mi diyim cekip koymadiktan sonra hele bide iddia edip yapamadiktan sonra kukunmu var anlamadim k8 ya anlamıyorsun, ben senin gibi hava atmayı sevmiyorum sadece sana haddini bildirmek istiyorum derdim pipi göstermek olsa zaten ilk mesada AL BAH BENDE NE VAR diye koyardım , o sana yeterdi ama derdim senin küçüklüğünüde ortaya cıkarmak sende bende cıkacaz yani ortaya kapiş? karşılıklı olacak,bi tarafın hava atmasıyla değil zaten allah vergisiyle hava atılmaz dolayısıyla challenge su : nötr bir mecrada incelenecek karşılıklı,sırf benimki değil seninki de lazım,zum fln yap ne yaparsan yap cek bi fotosunu cok kolay yani ben hava atmak istemiyroum,tekrar söylüyorum,er meydanı istiyorum bu bir challange , kabul edersin etmessin,senin bileceğin iş benim bildiğimse şu , ayakkabılırın çok şirinmiş ,kaç numara 36 mı ? vah vah :D Hayir cnm 44 numara. Er meydani oyle olmaz reel hayata olur. Ha istersen reelde karsi karsiya gelelim hayir demem kimin uvzu buyuk oyle belli olur:)
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi sen ayakkabıyı reelde sergilemion ki
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 lemuria said: abi sen ayakkabıyı reelde sergilemion ki ermeydani nette belli olmaz onu diyorum ben varim bu teklifimede geri vites gelirse ignore edicem artik
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 lan o deilde merkez bankası bugün 650m$ sattı, hala 1.95 in altına düşmedi dolar. gidişat boktan la
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ya kimseye yaramaz abi uzun vadede, merkez dolar satışıyla durduramazsa faizi açacak mecbur. fason para dolcak a.k.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ortamda bi sessizlik var . bence dalga resmi gelecek
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Teklifime hala cevap gelmedi?
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 chrome said: Noyan kanka.. Para durumlarin sikintili ise yeni bir is kuruyoruz simdi seni de dahil edelim istersen. Ozelden detay vereyim istiyorsan. chrome bana izmirde iş bul lan allahsız. =)
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 araba gözlük ayakkabı fotosu koyarken reelde buluşak panpa demiyordu sequo
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ahahah tamam neyse ignore araba fotosunda erkeklikten bahsetmedim ben erkeklikten bahsedene erkeklik derside veririn kimse kusura bakmasin. q lara deam bir bis balon daha geldi gecti.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bodrumdan gelecendeeee buluşucaz pipiciğini açacandaaa yalan olur o iş taze taze şimdi halletseydik temiz olurdu şimdi bu teklifin ferrari resmi koyarken nerdeydi gerçkten,beyler bakın arabam,geln reelde görün bi tur atın demiyordun ahaha yoksa benim korkum cekincem R'm yok ,istersen yumurta savaşı gibi kafa kafaya tokuşturmaya bile varımb(no homo) kazanacağımdan eminim , kompleksli olmasan , hayata bir yerden kırgın olmasan , bu kadar gösteriş meraklısı olmazdın biliyorum nispeten yüksek gelirli insanlarınla beraber büyüdüm,içinde yaşıyorum , göre en gürültülü egzoz hep en kucuk pipilide,bu genel geçer bir doğru.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 navyamphs said: lan o deilde merkez bankası bugün 650m$ sattı, hala 1.95 in altına düşmedi dolar. gidişat boktan la bankalara soruyorlar "ne yaptınız dolarları?" diye
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: istersen yumurta savaşı gibi kafa kafaya tokuşturmaya bile varımb(no homo) http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/04/3f9870b2da028cc9e39c69ac4f2c533e_original.gif
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Artizlik yapicak çükümüz bile yok, millet tokusturmaya davet ediyor.
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 insan neden kendininki dışındakilerle ilgilenir ki
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Esnaf said: ordaki kadın noyzura mı Luba Goldina
Öne çıkan mesajlar