Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Red said: sequonun koyduğu ayakkabı her pahalı ayakkabı satılan yerde fiks bulunan model.önünde gucci yazar prada yazar işte sadece.zenginler gelsin alsın diye konulmuş sıradan bi model. kılık kıyafete sadece fiyat üzerinden muamele yapan zevksizlerin tercihi. sonuçta güzel giyim sadece parayla olan birşey değil. patide giyimine önem verip masraf yapan bir sürü de insan vardır. kazakla pantalonla gösteriş mi olur lan. lisede bin liralık ayakkabılarla top oynuyorduk biz sdfs iste fakirlik boyle bisey o ayakkabinin ustundeki damali sekillerin louis vuittonun lisansi dahilinde oldugunu bile bilmiyor heryerde varmis o helogram lvye ait ne yazik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 @sequo hacı paran var tamam, hoş güzel, en iyisi ferrarin var gerisinin ta bilmem ne de, o ayakkabı gerçekten çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Kis versiyonuda sudur hatta http://i.imgur.com/c16WA4h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 şortun altından başka bi kıyafetle gitmez gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 dama kimin umrunda yahu. adam damadan girmiş olaya. ben bundan bahsediyorum.benzer modeller hep. önüne marka tokası koyuyor satıyor.çokta bi numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 AtlaraFisildayan said: @sequo hacı paran var tamam, hoş güzel, en iyisi ferrarin var gerisinin ta bilmem ne de, o ayakkabı gerçekten çirkin. Zevk ve renk tartismiyorum. Ama kulvarlarimiz cok farkli bu kulvarda hayatin aci gercekleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 harbi zevk parayla satın alınmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 http://www.waynetippetts.com/wp-content/uploads/2009/08/001zara_shoe_wt09wp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 fakirlik acı gerçek mi benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 şunu giyen karıyı boşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ayrıca kıyafetin kulvarı belli bir noktaya kadar. sen buraya özel tasarım 10 bin tllik bi ayakkabı koyarsan tamam. da şu ayakkabıyı ben istesem gidip şimdi alırım 2-3 tane. o yuzden sen ferrari resimleri koy sadece dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Red said: dama kimin umrunda yahu. adam damadan girmiş olaya. ben bundan bahsediyorum.benzer modeller hep. önüne marka tokası koyuyor satıyor.çokta bi numarası yok. ayagina giymeden neyin bir olup olmadini savunmak cok sacma. ayakkabida kalite cok onemlidir tabanindan derisine kadar. Siz alismissiniz oyle geliyor afrikadaki kabile reisine gostersen ayakkabi neymis der ayak drrisi nasirlasmis boyle super der. siz alismissiniz olm ayakkabiyi cikarinca igrenc kokular yaymaya :) Marka nedir, kalite nedir bilmenizi tabii ki beklemiuorum dedigim gibi kulvarlarimiz cok farkli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Red said: ayrıca kıyafetin kulvarı belli bir noktaya kadar. sen buraya özel tasarım 10 bin tllik bi ayakkabı koyarsan tamam. da şu ayakkabıyı ben istesem gidip şimdi alırım 2-3 tane. o yuzden sen ferrari resimleri koy sadece dsfds sen i ayakkabiyu ruyanda bile goremezsin bu kadar acik soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 la olum istanbul'un heryeri bunların çakmasında kaynıyodur anasını satayım. kulvar diyo da şimdi; bunun %90 a yakın imitasyonun alırım giyerim abi çok statü falan vericekse bana nolcak da yerim o satatüyü kulaklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 diaboliq said: la olum istanbul'un heryeri bunların çakmasında kaynıyodur anasını satayım. kulvar diyo da şimdi; bunun %90 a yakın imitasyonun alırım giyerim abi çok statü falan vericekse bana nolcak da yerim o satatüyü kulaklarından. hahah tam dedigim gibi kulvar farkli sana cakmayla bol iyi anlar ama ben gordummu cakmasini yerin dibine sokarim adami ahaha o birebir cakmalara anca daha once orjinalini gormemis kirolar inaniyor %49 ini yapacak adamin alnini operim. o deriyi almaya kalksa ayakkabi parasinin yarisini vercek zaten hicmi iscilip almayacak yada hicmi hata yapmayacak ki yari fiyati olsa yine alamazsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 DoGMeaT said: Noyzura said: fetullah gülen kolejinde 4 yıl yatılı okudum sap sapa hemde ufak 100k nufuslu bir kasabada cinlerle savaşarak.mezun olunca istanbula taşındım direk böyle şekil bir adam oldum. lisede şekil yapamadım ama bunun acısını her gün çıkartıyorum asdfghf evet çocukluguna dönelim, anlat :p paso böcek , kertenkele , kurbağa ve yılan kovalardım. küçükkende izmir ve istanbuldaydım. hala şehirlerde evlerimize yakın kırlar vardır. serbest at ve eşşekler vardı. Eve gelip dönemin bir çok konsolunda aktım. eş zamanlı olarak legolarımın da hastasıydım. sessiz , kibar ama çok hazır cevap bir çocuktum. Saf yüzümün altındaki o gülen surat asla kaybolmadı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 %100 deri, made in italy. bundan sonrası sadece o louis viutton tokasının değeri sequo. markayla hava atıyorsun demiyorum ama , kalite de başka ne olabilir? edit : parasıyla dövüyo lan adam ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 olay ayakkabının tabanı kalitesi meselesi değil. ben bu ayakkabı 2 güne yırtılır demiyorum zaten. tamamen tasarım zevksizliği bana göre. pahalı olması bunu değiştirmiyor. hadi burda zevkler renkler diyelim. ama olay kıyafetle hava atmaya gelince iş çok köylüce oluyor. ne bilim quest vermeye devam et ferrari resmini koy ama gözlükle ayakkabıyla şov baya rezillik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ferrari (tu) ferrariyle herşey serbest (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 pahalıysa iyidir kesin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 AtlaraFisildayan said: %100 deri, made in italy. bundan sonrası sadece o louis viutton tokasının değeri sequo. markayla hava atıyorsun demiyorum ama , kalite de başka ne olabilir? yav he he http://i.imgur.com/YdbuO58.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ayrıca o model ayakkabı kaç kuruş merak ettim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ya bırakın ferariyle gözlükle ayakabıyla bi yere kadar bi insan parayla aldıklarının havasını anca parayla alamayacaklarının yoklugunu hissettirmemek için atar giydiğiyle yediğini çingene anlatır hesabı ben bendeki bi allah vergisini koymaya hazırım buraya, gönlü varsa gelsin onda yarışalım, rencide olmaya hazır olsun ama seko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-2tbg7AqTXy8/T7QFTUtWXmI/AAAAAAAALOU/7g22089BdD4/s320/Asn0Y_xCMAAv_t-.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 pipi yarıştırması da başladı ahahahahahaahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar