Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=O169SDhSn2w goldbarenin gençliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Su ayi bile 3 dakikada yiyosa sizin hic sansiniz yok ki la Ama hizli yemek yeme sanati farkli bisi. Hotdog yarismasinda birinci olan skinny cinli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o Adam hızlı yiyeyim diye bi amacı yok gibi geli bana. Öylesine video koyayım şenlik olsun havasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ARKADAŞLAR BU ÖYLEN HANYAYI KONYAYI GÖRECEĞİZ... NOTER HUZURUNDA YİYECEĞİM. YİYEMEZSİN DİYENLERLE DE MAHKEMEDE GÖRÜŞECEĞİZ.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 goldbären said: NOTER HUZURUNDA YİYECEĞİM. YİYEMEZSİN DİYENLERLE DE MAHKEMEDE GÖRÜŞECEĞİZ.... that's what she said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 miğdem aşırı dondurmadan çok acayip durumda ama inanırsam yapabilecekmişim gibi hissediyorum . hem kız kardeşimde geldi videoyu çekerken beni gaza getirecek , kaç saniye kaldığını söyleyecek biri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 gold üstüne seni de yer noyan challange atma kemiksiz 135kilo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kas ağırlığım 69 kilo. 80 kiloyum zaten . öküz yiyen piton gibi düşün. burada piton ben oluyorum. ve tekrar triple whooper söylüyorum. geçsen sefer 90 saniye yerine 130 saniyede yedim. bu sefer 90 altına inebileceğime inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ksfsdlfds llan gittim geldim hala sequ konusu az direnişe gelinde bomba yiyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 o kadar çiğnersen inemezsin. çiğnemeden yutma denemesi yap önce başka burgerlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Somon said: ksfsdlfds llan gittim geldim hala sequ konusu az direnişe gelinde bomba yiyin lan hayatım direniş yaw ama rahat rahat direnebilmek için sequo questlerinde gold farmlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 seni biliyoruz da diğerler çitetpetlere lafım neys .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dworgian said: o kadar çiğnersen inemezsin. çiğnemeden yutma denemesi yap önce başka burgerlerle okey bi cheese burger söyleyim. sonrasına söylüyordum doymuyorum diye ama şimdi öncesinde denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 aynen. onu 2 lokmada yemen lazım net. çizburger dediğini avcunda büzüp tek seferde yiyordu bizim yarışan arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 verdim siparişi .. şimdi goldbaren düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 olay ne 2 ısırıkra triple whooper yemece mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 1 dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: verdim siparişi .. şimdi goldbaren düşünsün. sen 90 saniye dedikten sonra fazlasıyla şüpheye düştüm açıkçası. çünkü sportif atletik adam olmakla şişko olmak arasında fark yok. doyma hissim geç geliyor veya gelmiyor diye yeme yarışmasıyla alakası yok... ben 2-3 arası yiyebileceğim anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 olay tamamen 1 lokmanın büyüklüğü ve ağızda kalma süresi. ben büyük lokmalar alır ve çok az çiğneyerek yutarım (malesef). O yüzden yapabilirim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 goldbären said: Noyzura said: verdim siparişi .. şimdi goldbaren düşünsün. sen 90 saniye dedikten sonra fazlasıyla şüpheye düştüm açıkçası. çünkü sportif atletik adam olmakla şişko olmak arasında fark yok. doyma hissim geç geliyor veya gelmiyor diye yeme yarışmasıyla alakası yok... ben 2-3 arası yiyebileceğim anca. açıkçası göt oldum şimdi . önce bi cheese burger ile ısırıp yutma denemeleri yaptım. ama cheeseburgerin bogazdan geçisi ile triple'In bir olmadı. 90 saniye yetişmedi. hıç kırık geldi , boğazımda deformasyon hissi falan. bıraktımm attım tepsiye. lütfen bitir şu questi ki yeni questler gelsin. 90 saniyede bitirmen yeterli son kural ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Dworgian said: olay tamamen 1 lokmanın büyüklüğü ve ağızda kalma süresi. ben büyük lokmalar alır ve çok az çiğneyerek yutarım (malesef). O yüzden yapabilirim mesela tam yarısını 45 saniyede yedim ama stamina diye birşey var. diğer yarısı 45 saniyede imkansız oldu gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 SQUO 90 SANİYE Mİ 60 SANİYE Mİ? netleştirelim bi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sen 60 saniyede ye ama bonus gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 nerde yazıyo 90 diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar