Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Çocuğu var sequonun. Odur muh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 adam zaten forumda yaptığı görgüzsüzlük limiti tavan yaptığında çocuk kozunu oynayıp aggroyu yumuşatıyor. oyunagelmepaticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: evden aldırırım demedim. Tek lafımda haraket eden bir %50 yi evde tutuyorum dedim :) Ahahahah halal gerzek gerzek yazmaya devam ediyor. Bırak gelsinler panpa. Dönerse senindir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Osuran_boğa said: sequa yolda gördüğü dilenciye para verip eve gidince "ohh nası para istedi benden ben de nası çıkardım verdim ohh" diyerek 31 çekiyodur kesin dilenciye para verip 31 çekmek çok kaliteliymiş hakkaten. forumtr seviyesine düştük sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 O seviye henüz gelmedik ya, o seviye için bir tık daha var, zor tutuyorum kendimi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: enseni yalarım. dilsiz SİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ YALAMAYI İYİ BİLİRSİNİİİİİİİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 BİİİİİİZ BİLİRİZ BİİİİİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Evelallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 gözünsüüüng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: ne sandın yaaaaaaaaaPrağım. diğer kelimeyi kullanmamak için gerçekten çok zor tutuyorum şu anda beynimin yüzde ellisini senin yerine ben kullaniim mi,? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 hayır. burası terbiyeli bi forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben de koyacam ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 jacabo said: ben de koyacam ha zaa miyendis. didem hanım çaylar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: jacabo said: ben de koyacam ha zaa miyendis. didem hanım çaylar? nerde ben t cetvelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 şit jist git siriis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 jacabo said: Vingthor said: jacabo said: ben de koyacam ha zaa miyendis. didem hanım çaylar? nerde ben t cetvelim abi bana kötü davranabilirsin. sus lan hayvancı falan de. böçekçi zaa falan de. öyle yapıyolar xaenin cons falan çok sinirleniyorum ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://images.gittigidiyor.com/2222/FANTAZI-DERI-KIRBAC-amp-KELEPCE-SEKSI-SIRADISI__22220576_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 SIRADIŞI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: adam zaten forumda yaptığı görgüzsüzlük limiti tavan yaptığında çocuk kozunu oynayıp aggroyu yumuşatıyor. oyunagelmepaticik. o cocuga yumusanır ama ya, aslan parçası =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 lemuria said: o cocuga yumusanır Tehlikeli açıklamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 lemuria said: Black-ice said: adam zaten forumda yaptığı görgüzsüzlük limiti tavan yaptığında çocuk kozunu oynayıp aggroyu yumuşatıyor. oyunagelmepaticik. o cocuga yumusanır ama ya, aslan parçası =] ortaokula ferrariyle falan giden bir ergen hayal et o çocugu görünce hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Asteroth said: lemuria said: o cocuga yumusanır Tehlikeli açıklamalar. HAHAHAHA. abi lütfen, lütfen =] sitenin adı paticik ama çok şükür pedofili değiliz ;) @black; Abi gitsin nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bir de böyle okullar var anaokulu falan 40bin tl mesela yıllık. çocuğun alnına elmas işliyorlar sanırım. sequo oralara yolluodur çocuğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Kendisinin tatile gidecegini ve Eylul de donecegini belirtmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 @Black-ice ya abi kusura bakma da, zenginin parası fakirin çenesini yorarmış atasözünün canlı örneğisin şurda, şu yazdıkların ciddi misin anlayamıyorum da gad demit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar