Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 play keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Black-ice said: vaay işe döndüm 1 saat konu nerelere gelmiş. afiyet bal şeker olsun. Kaç para maaş aliyosun daha fazla verip köleleştireyim istersen seni nihahahaha 1000 TL alıyorum. Teklifini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 1001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 1003+şirket zımbası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 1001,01 1003,01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi benim de 350 tl borcum var biyere 100 de alacağım var borç harç işleri ne iğrençmiş kardeş halletmeye de üşeniyorum tahsilatları QQ me pls dün kuzen hollandadan tequila getirmiş tek mutluluğum şu an =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 1000 tl mi o ne lan? o paraya çalışmaya utanır insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 imzayı kest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Seru said: 1000 tl mi o ne lan? o paraya çalışmaya utanır insan. öyle. yeni mezun, sıfır iş-piyasa bilgisi max 1200 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 1000 + 2 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. eyv agam benim aslında dedem baya zengin de fakir rp'si yapıyo çözemedim durumunu hala. fakir rp'si yapan zengin dedeniz var wat do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: Seru said: 1000 tl mi o ne lan? o paraya çalışmaya utanır insan. öyle. yeni mezun, sıfır iş-piyasa bilgisi max 1200 zaten. Nerden mezun oldun sen 1000 tl ney laan. Bahşiş olarak atıyorum ben onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: Vingthor said: Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. eyv agam benim aslında dedem baya zengin de fakir rp'si yapıyo çözemedim durumunu hala. fakir rp'si yapan zengin dedeniz var wat do Olm eski insanların hepsi fakir rp si yapiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Black-ice said: Seru said: 1000 tl mi o ne lan? o paraya çalışmaya utanır insan. öyle. yeni mezun, sıfır iş-piyasa bilgisi max 1200 zaten. Nerden mezun oldun sen 1000 tl ney laan. Bahşiş olarak atıyorum ben onu ya Hesabımdan Bahşiş diye bir ek birikim hesabı açtım IBAN'ı yolluyorum ÖM'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: Sequo said: Black-ice said: Seru said: 1000 tl mi o ne lan? o paraya çalışmaya utanır insan. öyle. yeni mezun, sıfır iş-piyasa bilgisi max 1200 zaten. Nerden mezun oldun sen 1000 tl ney laan. Bahşiş olarak atıyorum ben onu ya Hesabımdan Bahşiş diye bir ek birikim hesabı açtım IBAN'ı yolluyorum ÖM'den. Yollada bahşiş atayım hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Günlük 0,02 faiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Killer said: Vingthor said: Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. eyv agam benim aslında dedem baya zengin de fakir rp'si yapıyo çözemedim durumunu hala. fakir rp'si yapan zengin dedeniz var wat do Olm eski insanların hepsi fakir rp si yapiyor:) abi sorma komik komik olaylar dönüyo dskfsf sequo bana mezuniyet hediyesi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Killer said: Vingthor said: Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. eyv agam benim aslında dedem baya zengin de fakir rp'si yapıyo çözemedim durumunu hala. fakir rp'si yapan zengin dedeniz var wat do ahahah bende dede zenginliğiyle büyüdüm annem parayı bulmadan. sonra bulduklarını kaybettiler yine dede zenginliğine döndüm. ayrıldılar şimdi ikisi ayrı ayrı buldu parayı ama faking aile gelenekleri. 25 yaşında adamsın utanmıyo musun? dendiği noktada utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 muhalefetlerin parayı görünce rengi değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Killer said: Vingthor said: Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. eyv agam benim aslında dedem baya zengin de fakir rp'si yapıyo çözemedim durumunu hala. fakir rp'si yapan zengin dedeniz var wat do ahahah bende dede zenginliğiyle büyüdüm annem parayı bulmadan. sonra bulduklarını kaybettiler yine dede zenginliğine döndüm. ayrıldılar şimdi ikisi ayrı ayrı buldu parayı ama faking aile gelenekleri. 25 yaşında adamsın utanmıyo musun? dendiği noktada utanıyorum. Benim oğlum 45 yaşında da olsa demem lan ben gel nufusuma alayım hacut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 "biz herkesi kucaklıyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Killer said: Vingthor said: Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. eyv agam benim aslında dedem baya zengin de fakir rp'si yapıyo çözemedim durumunu hala. fakir rp'si yapan zengin dedeniz var wat do ahahah bende dede zenginliğiyle büyüdüm annem parayı bulmadan. sonra bulduklarını kaybettiler yine dede zenginliğine döndüm. ayrıldılar şimdi ikisi ayrı ayrı buldu parayı ama faking aile gelenekleri. 25 yaşında adamsın utanmıyo musun? dendiği noktada utanıyorum. KSAFKDSAAFASD abi ben sana şöyle söylim, ddemin aylık bana harçlık olarak verdiği parayı seneye bi haftada çıkarıcam. beyazıtta 5 katlı iş hanından kira alıyo ama. neyse ya severim yine dedeciği asdfas allah uzun ömür verenzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Vingthor said: Killer said: Vingthor said: Killer said: olm bide sequonun kendi parası. ben daha bebeyim mınaki anamın dayımın parasıyla hava mi atim burda helal lan. eyv agam benim aslında dedem baya zengin de fakir rp'si yapıyo çözemedim durumunu hala. fakir rp'si yapan zengin dedeniz var wat do ahahah bende dede zenginliğiyle büyüdüm annem parayı bulmadan. sonra bulduklarını kaybettiler yine dede zenginliğine döndüm. ayrıldılar şimdi ikisi ayrı ayrı buldu parayı ama faking aile gelenekleri. 25 yaşında adamsın utanmıyo musun? dendiği noktada utanıyorum. Benim oğlum 45 yaşında da olsa demem lan ben gel nufusuma alayım hacut en son nüfusuma alayım dendiğinde neler oldu hatırlatırım. gülüyoruz eğleniyoruz. terbiyesizlik yaptığın noktada iş değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar