Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nazca said: Black-ice said: 4 kuruşum nerede lan Yanlış hesabı hacklemişim abi kusura bakma. AAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Arkadaslar adamin parasi karsisinda siz eziliyorsunuz o sizi ezmiyor farkindasiniz dimi? benim su anda hesabimda on tl falan var sanirim ve ezilemiyorum parasiyla verilen her cevap kendi ezikliginizi kanitlamak disinda birsey deil. Sequonun yaptigi igrencte genel olarak pati igrencmis gercekten para konusuna gelince Maymun ediliyosunuz yabmayin kapatın beyler gidiyoruz adam haklı sanırım yani ezilmek deilde, testis geçoduk bebaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 diaboliq said: abi adam o kadar parayı vadesiz de tutuyo. kesin bu adam bankaya gittiğinde hiç vezne yada müşteri temsilcileriyle muhattab olmayıp direk müdürün yanına çıkan tiplerden. sonra müdür gişeye telefon edip "şunun hesabından 1000 tl çıkın dekontu geitirin adam yanımda imzalıcak" diyo. dostum sana birşey dicem; acaip küfür ediyolar sana , böyle bildiğin yardırıyolar. hayya belki parayı silklerine , doşşaklarına falan sürüyorlardır sana getirmeden önce. banka muduru ofisine giden tierdir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 o kadar param olcak banka mudurunun ayaginami gitcem lan tassaga bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Nazca said: Black-ice said: 4 kuruşum nerede lan Yanlış hesabı hacklemişim abi kusura bakma. HFFGHDFGJJFDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 suc islersemde karakol amiri evime gelir ifademi alir gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Suark said: Dworgian said: Black-ice said: 4 kuruşum nerede lan brüt dio brüt ya dwo gelmişken sorayım banka işleri rocket science mübarek hesap kesim tarihi 27 siydi ayın 7 sine aldım güncel dönem işlemlerinden ödedim, ödemem lazımdı dimi 27 sinde gene bu ay? asdklashds banka biliyoruz ya herşeyi bilmemiz lazım :D abi ayın kaçında ayın 7 sine aldın hesap kesimini? 27 den sonra aldıysan hesap kesildiği için evet 27 si ödeyecektin bu ay, 27 sinden önce aldıysan 7 sine kadar erteledin 1 seferlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Cons said: suc islersemde karakol amiri evime gelir ifademi alir gider oo ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 akilli ol fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bi de yazmiyim yazmiyim dedim de dayanamadım artık NETTE YARATTIĞIM SANAL KARAKTER NE LAN AHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequodan bi250k hesap isletim ucreti alirsiniz artik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fede said: bi de yazmiyim yazmiyim dedim de dayanamadım artık NETTE YARATTIĞIM SANAL KARAKTER NE LAN AHAAHAHA gecelerinyargici33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ifade almaktan kasıt, tavla mı oynuyorlarmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ARKANDAYIM ORÇUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 diaboliq said: hayya belki parayı silklerine , doşşaklarına falan sürüyorlardır sana getirmeden önce. para çok pis bir obje zaten abi onu yaparsan 1 aya kalmaz gg lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fede said: ARKANDAYIM ORÇUN mmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 @dwo hee 27 sinden önce almıştım nese ödemiş oldum artık :/ saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bende fedenin arkasındayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 cufcufcuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 31. sayfada bırakalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://www.radikal.com.tr/turkiye/redhack_istanbul_il_ozel_idaresini_hackledi-1139486 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Suark said: @dwo hee 27 sinden önce almıştım nese ödemiş oldum artık :/ saolasın zaten öyle bir çakallık yapıp ödemeyi her ay değiştirme imkanı sunmuyor banka. bir kere değiştirip belli süre elleyemiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Sequodan bi250k hesap isletim ucreti alirsiniz artik lol o adamdan almazlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi bankanın müdürü gelir, gider felam demişsiniz de, eleman bi yerde bankacılıkta yatırımım felan var diyodu. belki adamın sekobankı var ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 vermez adam ya hesap işletim ücreti filan. gider banka müdürüne senin ümüğünü sıkarım der vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar