Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyorum!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mutluluklar dilerim =)

Wolas said:

ben japon istiyorum inandım olacak

Esh said:

Ben de japon istiyorum.

Hadi gidelim japonyaya abi 6 ay vizesiz zaten

darısı bizim de başımıza ;D
Mesaj tarihi:
marksman said:

Mutluluklar !!

abi japon kızlarına zaafım var benim de

karşımda konuşurken ağzını burnunu yeme isteği oluşuyor

kedi gibi sevesim mıncırasım geliyor

efkar bastı lan

^-^
Mesaj tarihi:
5 yil once evlenmistim. Basta garip gelmisti hergun ayni kisi ile konusmak ve dolasmak sonralari ise baglanma durumu olusmustu. Hayatimda kimseye baglanmadigim icin halen garip ve ilginc bir duygu. Ailem dahil kimseyi ozleme duygum gelismedigi icin biraz psikolojik olarak EQ dusuklugunden olusuyor sanirim.Bazi zamanlar bodyguard i gibi hissediyorum ama yinede ilginc ve guzel bir his.
Ama size buyuk ve renkli mutluluklar dilerim.
Mesaj tarihi:
dikkat ettim de en önemli soruyu kimse sormamış. Şimdi Suomi vatandaşlığı oluyo mu? Canın her çektiğinde uçağa atlayıp Helsinki RAX Buffet yiyebiliyo musun? ya da ülkeye bi kamyon salmiakki getirtebilir misin?
Mesaj tarihi:
elma said:

dikkat ettim de en önemli soruyu kimse sormamış. Şimdi Suomi vatandaşlığı oluyo mu? Canın her çektiğinde uçağa atlayıp Helsinki RAX Buffet yiyebiliyo musun? ya da ülkeye bi kamyon salmiakki getirtebilir misin?

öncelikle finlandiya hakkında baya birşeyler biliyoruz tebrikler. (salmiakki yi sevemedim gitti) su anda hali hazırda bulunan bir finlandiya tatilimiz var zaten. 3 agustos evlilik 4 - 18 agustos finlandiyada olucaz. helsinki, turku, tampare kesin bunlara ek olarak belki kuopio ziyaretimiz olacak. 9 ay sonrada zaten finlandiyaya taşınıcaz orda devam edicez.
edit: vatandaşlık almak baya uzun suruyor ama alacam tabiki.
  • Yeni Oluştur...