Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mutluluklar dilerim =) Wolas said: ben japon istiyorum inandım olacak Esh said: Ben de japon istiyorum. Hadi gidelim japonyaya abi 6 ay vizesiz zaten darısı bizim de başımıza ;D
marksman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mutluluklar !! abi japon kızlarına zaafım var benim de karşımda konuşurken ağzını burnunu yeme isteği oluşuyor kedi gibi sevesim mıncırasım geliyor efkar bastı lan
GladricSpirit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 marksman said: Mutluluklar !! abi japon kızlarına zaafım var benim de karşımda konuşurken ağzını burnunu yeme isteği oluşuyor kedi gibi sevesim mıncırasım geliyor efkar bastı lan ^-^
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 yaş kaç? 30 falan değilse bir daha düşün derim. yine de mutluluklar.
GladricSpirit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 32 :) bolca beyaz var. saçlar dökülmeye başlamadan birşeyler yapmak gerek :P
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 5 yil once evlenmistim. Basta garip gelmisti hergun ayni kisi ile konusmak ve dolasmak sonralari ise baglanma durumu olusmustu. Hayatimda kimseye baglanmadigim icin halen garip ve ilginc bir duygu. Ailem dahil kimseyi ozleme duygum gelismedigi icin biraz psikolojik olarak EQ dusuklugunden olusuyor sanirim.Bazi zamanlar bodyguard i gibi hissediyorum ama yinede ilginc ve guzel bir his. Ama size buyuk ve renkli mutluluklar dilerim.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 O da ilginçmiş görücü usulü falan mı oldu :)
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 dün kız istedik götümden ter aktı
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yabancıyla evlenmek istiyorum, ayarlar mısın bir tane
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 dikkat ettim de en önemli soruyu kimse sormamış. Şimdi Suomi vatandaşlığı oluyo mu? Canın her çektiğinde uçağa atlayıp Helsinki RAX Buffet yiyebiliyo musun? ya da ülkeye bi kamyon salmiakki getirtebilir misin?
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 uslu bir çocuk olursan moomin'leri görebilir misin?
GladricSpirit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 elma said: dikkat ettim de en önemli soruyu kimse sormamış. Şimdi Suomi vatandaşlığı oluyo mu? Canın her çektiğinde uçağa atlayıp Helsinki RAX Buffet yiyebiliyo musun? ya da ülkeye bi kamyon salmiakki getirtebilir misin? öncelikle finlandiya hakkında baya birşeyler biliyoruz tebrikler. (salmiakki yi sevemedim gitti) su anda hali hazırda bulunan bir finlandiya tatilimiz var zaten. 3 agustos evlilik 4 - 18 agustos finlandiyada olucaz. helsinki, turku, tampare kesin bunlara ek olarak belki kuopio ziyaretimiz olacak. 9 ay sonrada zaten finlandiyaya taşınıcaz orda devam edicez. edit: vatandaşlık almak baya uzun suruyor ama alacam tabiki.
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ninja said: Babacum sama ogretti tesekkur ederim. Allah bir yastikta Kocatsin! Gladric san. çok ayıp
Öne çıkan mesajlar