lemuria Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Arattım bulamadım, açılmışsa mod arkadaş silip kitleyip bana kızmazsa sevinirim =] Ofiste dinleyecek yeni birşeyler arıyorum, ve bu başlığın faydalı olacağını düşündüm. 2012-2013 yılları içerisinde release edilmiş, en iyi albüm sizce hangisidir? Artist/Grup - Albüm Adı - Yılı - Kategorisi şeklinde yazabiliriz. Not: 2012-2013 deme sebebim, yakın bir zamanda çıkmış olmasını istemem çünkü adam gidip oraya the number of the beast yazmasın =]
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 daft punk - random access memories-2013 tartışmasız sanırım bu.
kaczynski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ofiste dinleyebilir misin bilmiyorum da bu sene içerisinde en çok sevdiğim albüm şunlar oldu: the ocean - pelagial (prog sludge) the dillinger escape plan - one of us is the killer (mathcore) dark tranquillity - construct (melo death) leprous - coal (prog metal) ghost - infestissumam (heavy metal) clutch - earth rocker (stoner rock) soilwork - the living infinite (melo death) leafblade - the kiss of spirit and flesh (prog - ambient kafalarında)
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Random Access Memories'i denemelisin. Daft Punk - Random Access Memories - 2013 - Disco/Electronic/Funk
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 alice in chains - the devil put dinosaurs here mor ve ötesi - güneşi beklerken
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kaczynski said: ofiste dinleyebilir misin bilmiyorum da bu sene içerisinde en çok sevdiğim albüm şunlar oldu: the ocean - pelagial (prog sludge) the dillinger escape plan - one of us is the killer (mathcore) dark tranquillity - construct (melo death) leprous - coal (prog metal) ghost - infestissumam (heavy metal) clutch - earth rocker (stoner rock) soilwork - the living infinite (melo death) leafblade - the kiss of spirit and flesh (prog - ambient kafalarında) Özellikle DT başta olmak üzere bir çoğunu dinledim ve beğendim, eksiklerimi de tamamlayacağım. Zevklerimiz baya benziyormuş :)
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 güneşi beklerken de bu yılın cidden çok güzel albümlerinden biri. bu arada pearl jam de bu yıl albüm çıkarıyomuş. eminim o da baya sağlam olur.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 stone sour yeni albüm çok iyi(tu)
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Black Sabbath - 13 kategorize etmeye gerek var mı?
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kaczynski said: ofiste dinleyebilir misin bilmiyorum da bu sene içerisinde en çok sevdiğim albüm şunlar oldu: the ocean - pelagial (prog sludge) the dillinger escape plan - one of us is the killer (mathcore) dark tranquillity - construct (melo death) leprous - coal (prog metal) ghost - infestissumam (heavy metal) clutch - earth rocker (stoner rock) soilwork - the living infinite (melo death) leafblade - the kiss of spirit and flesh (prog - ambient kafalarında) Güzel listeymiş bakıyorum tek tek. Ghost'u pek sevmedim. Keşke ikinci gitarları olsa. Bas yetmemiş arkayı doldurmaya. Veya ne biliiim klise orgu falan. Bi enstruman daha istiyor.
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BlaCk said: Black Sabbath - 13 kategorize etmeye gerek var mı? nope! ekliyorum listeme =]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ben Arctic Monkeys'ten bu sefer baya umutluyum. Pearl Jam de patlatacak bombayı bence.
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 fakat daft punk albüm olayının bokunu çıkarmış yani adamlar bildiğin tulum çıkarmış bu albümlerinde. boş şarkı yok. bana göre yılın tartışmasız şu ana kadar en iyi albümü daft punk ın albümü fakat pearl jam den de acaip umutluyum.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Random Access Memories ya, Dark Tranquillity fanıyım ama ııh yani, Daft Punk kazandı.
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kaczynski said: clutch - earth rocker (stoner rock) ) this
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 random access memories + this: BiTcH_oFBaT said: Ben Arctic Monkeys'ten bu sefer baya umutluyum. Pearl Jam de patlatacak bombayı bence.
Öne çıkan mesajlar