KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 en az çift çekirdekli temiz bir telefona ihtiyacım var acil. max 3 ay temiz kullanıp, geri satacağım. ikinci eli iyi olan bişi olursa güzel olur sequo'nun galaxy3 ü gibi bişi çıksa enfes olur. fiyat aralığı olarak ise 500-900 gibi düşünüyorum. istanbulda elden teslim alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sony xperia sola var elimde garantisi 1 yıldan fazla var hala, kutusu vsde var, ha kozmetik olarak tertemiz değil ama silkelemedim telefonu :) 550 tele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi yanlış anlama baltalamak istemiyorum ama sola nın 0 ı 650 lira değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yok 650 değil 600 civarı falan da olabilir (: ikinci eli olan bi telefon arıyorum aslında ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 L_Zero said: sony xperia sola var elimde garantisi 1 yıldan fazla var hala, kutusu vsde var, ha kozmetik olarak tertemiz değil ama silkelemedim telefonu :) 550 tele. Sifiri 600 olan telefona 550 fiyat cekmek lol Ondan sonra yok baltaladiniz yok mezarcisiniz vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 1 ay önce sensation sattmiştım bu fiyata. Bi bak istersen sensationlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 sanırım s4 alacağım. http://www.arabulvar.com/samsung-glaxy-s4-akilli-telefon-gt-i9500-beyaz/?pr=789871&wk=1 3 ay sonra da duruma göre satabilirim.. en mantıklısı bu sanırım. 3 ay sonra 1200 e satılır diye düşünüyorum.. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slightest Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 4s satayım mı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slightest Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Otelinde kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 her kill'li nicki olanı oteli var sanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slightest Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Haha killer okumuşum algıda seçicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 çok komik la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yurtdışından getirttiğim bir iphone 4s var ama 2 yıl pasaporta kayıt ettirememe muhabbetinden dolayı henüz pasaporta işletemedim.. cok temiz neredeyse sıfır pasaporta işletirim diyosan 100 lira b vergisi var 1.200 liraya bırakırım.. öm den ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 iphone5 i kayıtsız 1300 e bırakıyorlar zaten dh de.. bi 10 günüm var sanırım kayıt için fakat o kadar da avantajlı gelmedi açıkçası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 iyi vereym 1000 liraya cash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yok eyw.. geçici olarak e72 aldım elime bitane.. yine koşturuyorum fırsat ama.. hevesimde kalmadı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 benim xperia solayı al işte f/p :) fiyatta anlaşırız ankaradaysan sorun değil istanbulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar