Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Fakirlikle haysiyetsizligi karistirmayin abi lutfen
interperez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kavurma said: Sequo madem böyle hayırseverlik olayına önem veriyorsun beni de gör. abi hiç komörşıl bi hikaye değil bu. otur sıfır.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 interperez said: questler repeatable abi. Niye kaçırdım diye üzülüyosunuz ki. Her mmo da böyle bu. hahaha
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 pvp quest gelsin noyzurayla kapışalım döven olursa üstünden lootlayıp parasını çalsın
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Noyzura said: http://www.youtube.com/watch?v=AMjNSdvgRiM&feature=youtu.be Cok guzel tasimissin,tbrk ederim.
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Dworgian said: ya bırak abi 3-5 gün gym e gitmedin diye fiziksel olarak düşüyorsan senin vücut tırtmış demek lazım. ha desen ki protein bar alıcam, et yemem lazım, bilmem ne ona ok. ama gym e gitmek için 100 tl? + şu an öyle aksiyon olan yer var mı istanbul'da hala? dediğim hala geçerli. açıklamanı okudum geyik yapıyorsun sanmıştım ama ciddiymişsin bu daha kötü bence. Faiz lobisi misin sen böyle yapıyorsun hep? Dworgianın adresini verene ödül vericem bende eahuehauheau
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hamsilipilav said: pvp quest gelsin noyzurayla kapışalım döven olursa üstünden lootlayıp parasını çalsın para için kavga etmem rep için hiç kavga etmem direniş ile ilgili pvp quest gelsin yaparım.
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 sen kavga etmiycen zaten biz seni dövücez
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Masticore said: Cok guzel tasimissin,tbrk ederim. videoyu çeken arkadaşım da şunu dedi : " yollayan 5. kişi bile olsaydın südyen o kadar yakışmıştı ki sen kazanırdın" diye.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Görev 3: Kalabalık bir sokakta gözüne kestirdiğiniz bir kişiyi çevirip yeni ürün tanıtımı var şeklinde kandırıp bir tatlı kaşığı vasabi (Wasabia) 'Merhaba yeni tatlı çeşidimizi lütfen dener misiniz dünyada çok meşhur oldu şimdi türkiyede' söylemi ile yedirilecektir. Bu anlar kameraya çekilecektir. Kameraya çekmeden önce reklam amaçlı kullancaz diye kandırabilirsiniz. Daha sonra dayak yememek için abi şaka poroğğramı ya biz ntv deniz şeklinde yırtılabilir olaydan. Kamerayada el sallatırsanız tadından yenmez. Ödül: 150 TL. Hile olayları: Wasabi dilenirse top haline getirilip dondurmacıdaki çikolatalara bandırılabilir böylelikle dışarıdan bakıldığında çikolata gibi durabilir :) Bunlar serbesttir. Önemli olan wasabiyi (japon restorantlarında mevcut) yedirmektir. Nasıl veya ne şekilde olduğu beni ilgilendirmez.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bunu da noyzura kapar. sosyal interaksiyon patide alıcısı zor çıkar
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esnaf said: sen kavga etmiycen zaten biz seni dövücez burnumdan derin bir nefes alıp tutku enerjimle charm ederdim sizi. etki altına girmeyenleri ise südyenimi giydirip travestilere satıp cebimi doldururum.
interperez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Allahsızlık ve gaylik cemiyeti eşbaşkanı gibisin. 250 tllik progressle bu bir mi emenike.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 wasabi nerden bulcam ya kadıköyde
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yalnız sequo dikkat et bunu staged yaparlar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 nautilus alışveriş merkezinde suşici vardı onda vardır
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 arkadaşını çağır rol yaptır 2dk
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi son gorevde tanidik birine veririm wasabiyi ne gerek var sakaydi suydu buydu ugrasmaya.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 o diil de bu para verme olayı gerçek mi la, gerçekse bu değirmenin suyu nereden geliyor?
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hamsilipilav said: arkadaşını çağır rol yaptır 2dk O wasabi yencek yemediğini anlarsam para vermem:) Dilerse arkadaşı yesin zerre umrumda değil 150 tl y eyencek şey değil çünkü bilmeyen biri olursa ancak yer.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 150tlye neler yenir bilion mu türkiyede :D
Öne çıkan mesajlar