Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Görevler (100 TL içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworgian said:

ya bırak abi 3-5 gün gym e gitmedin diye fiziksel olarak düşüyorsan senin vücut tırtmış demek lazım. ha desen ki protein bar alıcam, et yemem lazım, bilmem ne ona ok. ama gym e gitmek için 100 tl?

+ şu an öyle aksiyon olan yer var mı istanbul'da hala?

dediğim hala geçerli. açıklamanı okudum geyik yapıyorsun sanmıştım ama ciddiymişsin bu daha kötü bence.

Faiz lobisi misin sen böyle yapıyorsun hep? Dworgianın adresini verene ödül vericem bende eahuehauheau
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

pvp quest gelsin noyzurayla kapışalım döven olursa üstünden lootlayıp parasını çalsın

para için kavga etmem
rep için hiç kavga etmem

direniş ile ilgili pvp quest gelsin yaparım.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Cok guzel tasimissin,tbrk ederim.

videoyu çeken arkadaşım da şunu dedi : " yollayan 5. kişi bile olsaydın südyen o kadar yakışmıştı ki sen kazanırdın" diye.
Mesaj tarihi:
Görev 3:

Kalabalık bir sokakta gözüne kestirdiğiniz bir kişiyi çevirip yeni ürün tanıtımı var şeklinde kandırıp bir tatlı kaşığı vasabi (Wasabia) 'Merhaba yeni tatlı çeşidimizi lütfen dener misiniz dünyada çok meşhur oldu şimdi türkiyede' söylemi ile yedirilecektir.

Bu anlar kameraya çekilecektir. Kameraya çekmeden önce reklam amaçlı kullancaz diye kandırabilirsiniz. Daha sonra dayak yememek için abi şaka poroğğramı ya biz ntv deniz şeklinde yırtılabilir olaydan. Kamerayada el sallatırsanız tadından yenmez.

Ödül: 150 TL.

Hile olayları: Wasabi dilenirse top haline getirilip dondurmacıdaki çikolatalara bandırılabilir böylelikle dışarıdan bakıldığında çikolata gibi durabilir :)

Bunlar serbesttir. Önemli olan wasabiyi (japon restorantlarında mevcut) yedirmektir. Nasıl veya ne şekilde olduğu beni ilgilendirmez.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

sen kavga etmiycen zaten biz seni dövücez

burnumdan derin bir nefes alıp tutku enerjimle charm ederdim sizi.

etki altına girmeyenleri ise südyenimi giydirip travestilere satıp cebimi doldururum.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

arkadaşını çağır rol yaptır 2dk

O wasabi yencek yemediğini anlarsam para vermem:) Dilerse arkadaşı yesin zerre umrumda değil 150 tl y eyencek şey değil çünkü bilmeyen biri olursa ancak yer.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...