Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Iexplorer'dan cinnet gecirip dun Mozilla'ya gecis yaptim ancak, simdi font problemi yasiyorum. Iexplorer'daki Paticik fontlari ile Firefox'daki fontlar cok farkli. Bazi yerler buyuk bazi yerler kucuk (hele suan yazdigim yazilar pire kadar) vs. vs.. var mi bir bilgisi olan?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Tools > Options > General > Fonts & Colors Istedigin gibi oynayabilirsin font cesidi ve buyukluguyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hepsini denedim.. demek istedigim seyi anlamamissiniz ki.. mesela Iexplorer'da Yerel Yetkililer kismi 10 punto gozukuyorsa, Mozilla'da 15 gozukuyo.. ama digerleri normal..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 oky'nin temalarını kullan font sorunu yok onda. ben onları kullanıyorum mozillayla.[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ctrl ile + ve - tuşları ile anında büyütüp küçültebilirsin[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 teşekkür arthur çok pratikmiş[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Valla bende bilmiyordum ctrl + ve - olayını çok iyi oldu saolasın[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ctrl-scroll yukarı aşağı(mouse scrollu yani) da ctrl- + yla aynı işi görüyo[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende mozilla kullanmaya basladım aynı sey bendede var yani orantılı degil yazılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 oky nin temalari disinda sayfa numaralarinda ve genel basliklarda oyle buyuk font sorunsali pek bi sinir bozucu. Ctrl + scroll la fln sadece digerlerini kucultup, onlari normal boyutuna getirebiliyoruz.[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ctrl - + ile digerleride kuculuyo igrenc oluyo.. ben su oky'nin temalarina bi bakayim..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ayiptir sormasi nerden bulucam su Oky'nin temalarini, Get More Themes kismindan bulamadim pek..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Forum temalarindan secebilirsin. En alttaki iki tanesi olacakti sanirim...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende ne sazan herifim ya.. bi saattir google'da falan oky themes mozilla diye aratiyorum tovbe..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 efet simdi daha guzel oldu.. ama halen kucuk buyuk kalan yerler var :) ama oncesinden daha iyi..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar