barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 1 haftalığına Ukrayna, Odessa'ya gideceğim. Var mı tavsiyeler? Buraya gidin, bunu yapın, şuradan uzak durun, güvenlik icin sunu yapın gibi tavsiyeler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 çok güzel biyer diye duydum iyi seyahatler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Olm youm yapın ya. Gülmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sokağa çıkıyorsun birader. Random bir kıza yaklaşıp "Afedersiniz, tatil için buraya geldim, şehri hiç bilmiyorum, acaba bana etrafı gezmemde eşlik eder misiniz?" diye soruyorsun. Tipini beğenmezse kibarca bir bahane uydurur zaten. Yok beğenirse eğlenirsiniz işte beraber. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kemer aura club i oraya beach disco acti aklinda olsun gayet basirili idi. Deniz de pek guzeldir orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yok ya bilmiyorum da turistik bir yer. ingilizce de vardır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 da, cyka. bunlar yeterli olur mu rusça için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mc_Lovin said: Sokağa çıkıyorsun birader. Random bir kıza yaklaşıp "Afedersiniz, tatil için buraya geldim, şehri hiç bilmiyorum, acaba bana etrafı gezmemde eşlik eder misiniz?" diye soruyorsun. Tipini beğenmezse kibarca bir bahane uydurur zaten. Yok beğenirse eğlenirsiniz işte beraber. Öyle. o random kız %90 rusça ve ukraynacadan başka dil bilmez ama.Bir de yabancılara özellikle esmerlere önyargıyla yaklaşırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 kavruk ve tipsiz olmadığım için bilemeyeceğim artık o kadarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 amacıne ne odessaya giderken ? tavsiye ona göre verilir kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 eğlence, bir iki güzel plaj varsa, temiz filan yüzme. tarihi bir kaç yer var zaten onlara gidicem. genel tip sormuştum. güvenlik tipleri varsa onları da rica ederim ama. polis dehşet rüşvete zorluyormuş turistleri. nasıl yırtarız mesela o işten. parayı elin ukraynalı polisine kaptırmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar