Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 HarveyQuinn said: didim de arkadaşın yazlığı var orda tatil yapmak mı yoksa yeni pc toplamak mı sizce hangisini yapmak daha mantıklı? selam didim iyi bir yer değil kürdo dolu bide şişman ingiliz ama en kötü tatil bile === biriken bir sürü güzel anı ve kahkaha pc = alınan kilolar, somurtan bir surat ve kimseye anlatamayacağın hikayeler. o yüzden tatil tabiki. Hem belki manita yaparsın, yapmasan bile 1 günlük flörtünü uzun süre aklında tutabilirsin değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 tatil= güneşte mal gibi kızarıp yoldan geçen kızlara bakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Olm amma korktunuz lan kurtten. Ben 3 sene ciktim bisi olmuyo, normal insan iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ha bi de geceleri plajda abi şu kızlarla konuşsana hayır sen konuş önce diyip tartışırken kızların gidişini izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Esh said: Olm amma korktunuz lan kurtten. Ben 3 sene ciktim bisi olmuyo, normal insan iste? yok olm mekanlara almıyolar sıkıntı orda =) 2-3 sene önce öleydi, bizim yazlık didimin yakınında ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 2013 ingilzice kelimelerin eklerinin türkçe okunuşa göre geldiğini bilmemek olm siz okul nerde okudunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yabanci kelimelerin. kendi dilinde nasil okunduguyla kim ugrasicak lan, standarda baglanmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu arada plajda kız olayına indirmek büyük hata, kızların sizi kesio olması lazım peh. plaj denize girmek içindir zaten, girer çıkarsın, şişkoysan girip çıkma faslını hızlı yaparsın sdsf nese, didim güzeldir. Salla pc yi, her türlü kendie çok büyük iyilik etmiş olursun pc harici neye harcarsan harca daha ii o parayı git kitap al müzik kursuna yazıl bi yere tatile git birine hediye al pc pis bişe :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: O yazlık kesin didim akbüktedir. Kızın K sı gelmez çöl gibi aptal gibi boklu denize girer girer kaçırmış olduğun yeni pc ni düşünürsün. akbük kraldır laf ettirmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Didim gizel falan degil la, 3-4 gun bana gel kendime pc alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 HarveyQuinn said: didim de arkadaşın yazlığı var orda tatil yapmak mı yoksa yeni pc toplamak mı sizce hangisini yapmak daha mantıklı? arkadasın kim didimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Suark said: Sequo said: O yazlık kesin didim akbüktedir. Kızın K sı gelmez çöl gibi aptal gibi boklu denize girer girer kaçırmış olduğun yeni pc ni düşünürsün. akbük kraldır laf ettirmem! Yaw yöri git zamanında bi salaklık yaptım bizim hırbo akrabaların aklına uydum gittim akbüğün en sonundan fransız tatil köyüne gelmeden tam en son kumsalın arkasında ağaçların arasında bir villa satın aldım. 7 gün zor dayandım hala öyle duruyor a.k satmıyorumda kapadım heryerini panjurla öyle duruyor. Bidahada gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hahah =) onun tam karşısında ki kıyıda bizimkiler gidipte 91 de bi ev almışlar hayatımın en güzel,en kötü,en iyi,en çirkin,en zevkli,en üzüntülü günlerini orada geçirdim ( çalışmaya başlayana kadar ). Gerçi arkadaş çevresiyle çok alakalı ama, imkanların olmaması insana çok güzel vakit geçirtebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 pc tabii ki lan. didim'de arkadaşının yazlığında 2000 lira nasıl harcayacan onu da çözemedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yeni pc didim ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 PC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: Suark said: Sequo said: O yazlık kesin didim akbüktedir. Kızın K sı gelmez çöl gibi aptal gibi boklu denize girer girer kaçırmış olduğun yeni pc ni düşünürsün. akbük kraldır laf ettirmem! Yaw yöri git zamanında bi salaklık yaptım bizim hırbo akrabaların aklına uydum gittim akbüğün en sonundan fransız tatil köyüne gelmeden tam en son kumsalın arkasında ağaçların arasında bir villa satın aldım. 7 gün zor dayandım hala öyle duruyor a.k satmıyorumda kapadım heryerini panjurla öyle duruyor. Bidahada gitmem Adam öyle bir tarif etmiş ki gidip kendi evinmis gibi davranmalık tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hamsilipilav said: 2013 ingilzice kelimelerin eklerinin türkçe okunuşa göre geldiğini bilmemek olm siz okul nerde okudunuz? Trchan den mi geldin panps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Akito said: Sequo said: Suark said: Sequo said: O yazlık kesin didim akbüktedir. Kızın K sı gelmez çöl gibi aptal gibi boklu denize girer girer kaçırmış olduğun yeni pc ni düşünürsün. akbük kraldır laf ettirmem! Yaw yöri git zamanında bi salaklık yaptım bizim hırbo akrabaların aklına uydum gittim akbüğün en sonundan fransız tatil köyüne gelmeden tam en son kumsalın arkasında ağaçların arasında bir villa satın aldım. 7 gün zor dayandım hala öyle duruyor a.k satmıyorumda kapadım heryerini panjurla öyle duruyor. Bidahada gitmem Adam öyle bir tarif etmiş ki gidip kendi evinmis gibi davranmalık tam Git davran kardeşim orada tek bi ev var zaten görgüsüz style kumsalın tam arkasında etrafı boş o işte. Garaj garafından kapıyı aç ileride sağda binaya dayalı dolap var en altında anahtarda var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 trchan ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Oha manyak mısın sil abi sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 türkçelipilav said: trchan ne lan Böyle turkc meme arruwz kullananların olası çıkış yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 allah kahretsin hayatım boyunca yazlık muhabbeti yapamadım. çocuklarımda yapamayacak.. Marmarisli olduğuma lanet ediyorum hep bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 didim e gitme baska yere git yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 nordlydian said: allah kahretsin hayatım boyunca yazlık muhabbeti yapamadım. çocuklarımda yapamayacak.. Marmarisli olduğuma lanet ediyorum hep bu yüzden. Hacı o değilde marmaris için 4. sınıf ingiliz vilayeti deniliyor doğrumudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar