Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

didim de tatil mi yoksa yeni pc mi ?

Harvey

Öne çıkan mesajlar

HarveyQuinn said:

didim de arkadaşın yazlığı var orda tatil yapmak mı yoksa yeni pc toplamak mı sizce hangisini yapmak daha mantıklı?

selam
didim iyi bir yer değil
kürdo dolu
bide şişman ingiliz

ama en kötü tatil bile === biriken bir sürü güzel anı ve kahkaha
pc = alınan kilolar, somurtan bir surat ve kimseye anlatamayacağın hikayeler.

o yüzden tatil tabiki.
Hem belki manita yaparsın, yapmasan bile 1 günlük flörtünü uzun süre aklında tutabilirsin

değer
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada plajda kız olayına indirmek büyük hata,
kızların sizi kesio olması lazım peh.
plaj denize girmek içindir zaten, girer çıkarsın, şişkoysan girip çıkma faslını hızlı yaparsın sdsf

nese, didim güzeldir. Salla pc yi, her türlü kendie çok büyük iyilik etmiş olursun
pc harici neye harcarsan harca daha ii o parayı
git kitap al
müzik kursuna yazıl
bi yere tatile git
birine hediye al

pc pis bişe :/
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Sequo said:

O yazlık kesin didim akbüktedir. Kızın K sı gelmez çöl gibi aptal gibi boklu denize girer girer kaçırmış olduğun yeni pc ni düşünürsün.

akbük kraldır
laf ettirmem!

Yaw yöri git zamanında bi salaklık yaptım bizim hırbo akrabaların aklına uydum gittim akbüğün en sonundan fransız tatil köyüne gelmeden tam en son kumsalın arkasında ağaçların arasında bir villa satın aldım. 7 gün zor dayandım hala öyle duruyor a.k

satmıyorumda kapadım heryerini panjurla öyle duruyor. Bidahada gitmem
Sosyal ağlarda paylaş

hahah =)
onun tam karşısında ki kıyıda
bizimkiler gidipte 91 de bi ev almışlar

hayatımın en güzel,en kötü,en iyi,en çirkin,en zevkli,en üzüntülü günlerini orada geçirdim ( çalışmaya başlayana kadar ).

Gerçi arkadaş çevresiyle çok alakalı ama, imkanların olmaması insana çok güzel vakit geçirtebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Suark said:

Sequo said:

O yazlık kesin didim akbüktedir. Kızın K sı gelmez çöl gibi aptal gibi boklu denize girer girer kaçırmış olduğun yeni pc ni düşünürsün.

akbük kraldır
laf ettirmem!

Yaw yöri git zamanında bi salaklık yaptım bizim hırbo akrabaların aklına uydum gittim akbüğün en sonundan fransız tatil köyüne gelmeden tam en son kumsalın arkasında ağaçların arasında bir villa satın aldım. 7 gün zor dayandım hala öyle duruyor a.k

Adam öyle bir tarif etmiş ki gidip kendi evinmis gibi davranmalık tam
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

Sequo said:

Suark said:

Sequo said:

akbük kraldır
laf ettirmem!

Adam öyle bir tarif etmiş ki gidip kendi evinmis gibi davranmalık tam

Git davran kardeşim orada tek bi ev var zaten görgüsüz style kumsalın tam arkasında etrafı boş o işte.

Garaj garafından kapıyı aç ileride sağda binaya dayalı dolap var en altında anahtarda var:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...