nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 [CHARDEF c_m_Corse] DEFNAME=c_m_corse NAME=>Corse ID=c_horse_brown_lt SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 CAN=MT_WALK|MT_RUN FOODTYPE=35 t_crops, 35 t_fruit, 35 t_grain, 35 t_grass ICON=i_pet_horse_brown_dk DESCRIPTION=Corse SUBSECTION=Horses CATEGORY=Animals ON=@Create COLOR=02b STR={250 320} DEX={100 120} INT={112 113} PARRYING={45.0 55.0} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={29.0 44.0} WRESTLING={29.0 44.0} KARMA=1000 FAME=1000 TAMING=99.9 Buna ney ekliyicez sanirim if di sadece orderlar binebilsin ? binenede stam vermesi için ne yapmaliyim biraz zor bişi oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 stamı uneqip fln ölye bişi le vericez sanırım yardım edermısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Yanında Döner Ekmek Ayran İstermisin ? ''İyi Gider''[signature][hline]MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR? Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 (bu arda scp den çakmam)du yardımcı olmaya calısım ,belkı elemanlar uyuyodur daha.. sırf order icinse if kullanıcaksın cunku bir kosul ıstemişsin belirtmek gerek. kişinin order ya da chaos olduguna dair belierleyici bir ozellik koy buna tag deniyor sanırım. Sonra if de bunu isted.Hata eger mumkunse bi loop koy. yardımcı olduysam ne mutlu.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya [Bu mesaj Suark tarafından 05 Aralık 2004 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Çok saol yardımcı oldun emin olabilirsin.. Şu scp yi yapsa birisi çok daha iyi olucak çunku nereye neyi koyıcam sırasını fln tam olarak bilmiyorum sadece ezberimde bir kaç şey war :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bak suna benzer bişi buldum buldum( degistiridim tabe) if (=1) return 0 else src.sysmessage Ata binmek için Order olmanız gerekli return 1 end if bi dene bakim[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya [Bu mesaj Suark tarafından 05 Aralık 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 [CHARDEF c_m_kirin] DEFNAME=c_m_kirin NAME=Kii Rin ID=c_horse_brown_lt SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 CAN=MT_WALK|MT_RUN FOODTYPE=35 t_crops, 35 t_fruit, 35 t_grain, 35 t_grass ICON=i_pet_horse_brown_dk DESCRIPTION=Kirin SUBSECTION=Horses CATEGORY=Animals ON=@Create COLOR=02b STR={250 320} DEX={100 120} INT={112 113} PARRYING={45.0 55.0} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={29.0 44.0} WRESTLING={29.0 44.0} KARMA=1000 FAME=1000 TAMING=99.9 if (=1) return 0 else src.sysmessage Ata binmek için Order olmanız gerekli return 1 end if böyle denedim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 i_mt_corsa gibi bir şey yapıp onun equip ına if xxxxxxyyy işte böle etcen [hline]Ba'aL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Mayh3m, 05 Aralık 2004 12:22 tarihinde demiş ki: Yanında Döner Ekmek Ayran İstermisin ? ''İyi Gider'' Bişey bilmiyosanız gelip bari saçmasapan mesajlar yazmayın.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 [itemdef i_order_kiirin] NAME Horse id 02120 type t_script weight 15 On=@Create attr 01 name Order Horse color 02b On=@DClick if !( src.sysmessage züe lan order olda gel elseif !( == 1) src.sysmessage senin kanin bozuk order olda gel elseif !(( == c_man) || ( == c_woman) || ( == c_man_gm)) src.sysmessage Sadece Insan Seklinde Binebilirsiniz. else !() src.newitem i_mt_p1 src.act.link src.act.more2 src.act.more1 c_order_horse src.act.equip src.update remove return 1 src.stam ( + 50) //+50 stam versin endif [itemdef i_mt_p1] name Order Horse id i_mt_horse_brown_lt type t_eq_horse layer 25 tdata3 c_order_horse [chardef c_order_horse] defname c_order_horse name Order Horse On=@SkillStart return 1 On=@EnvironChange return 1 [Bu mesaj Korax tarafından 05 Aralık 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 [CHARDEF c_m_order] DEFNAME=c_m_order NAME=Order Horse ID=c_horse_brown_lt SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 CAN=MT_WALK|MT_RUN FOODTYPE=35 t_crops, 35 t_fruit, 35 t_grain, 35 t_grass ICON=i_pet_horse_brown_dk DESCRIPTION=Order Horse SUBSECTION=Atlar CATEGORY=Mayhem Scripting ON=@Create COLOR=02b STR={250 320} DEX={100 120} INT={112 113} PARRYING={45.0 55.0} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={29.0 44.0} WRESTLING={29.0 44.0} KARMA=1000 FAME=1000 TAMING=99.9 on=@mount if (=1) else src.sysmessage Ata binmek icin bi tasa uye olcanda gelecen. return 1 endif bide söyle dene bakalım.. ama yeni char acip bi order guildine yeni üye yapta dene..[signature][hline]MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR? Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. [Bu mesaj Mayh3m tarafından 05 Aralık 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 harleri buyuk yazmayı dene bi bakalım olcamı.. bişiler daha buldum sanırım.. ON=@DCLİCK(BURASI SALLAMA AMA SEN BİLİRSİN bunnarı) SRC.Stamina(bleki sta dır)=(+xx(kaç ekliceksen) sonrada bitir. end.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sphere scripting ile alakam yoktur ama şunu söyleyebilirim; if döngüsünün başına ata bindiğini belirten bir trigger atamazsan, o döngünün bir anlamı olmaz. on=@mount (mount sallama, artık ata binmeyi ne belirtiyorsa...) if .... gibi... edit: mesaj yazarken 2343 işle birden uğraşıyorsanız ve zaman kaybediyorsanhız, araya bir sürü kişi giriyor ve sizin yazdığınızın anlamı olmuyor, bunu anladım :p [Bu mesaj Ractamainus tarafından 05 Aralık 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 tag.order diye bir şey yokki if !() src.sysmessage züe lan order olda gel elseif !( == 1) src.sysmessage senin kanin bozuk order olda gel endif olsa bişe dememde..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 on mount die bişey yoktur ata bindiğinde aslında ata binmezsin sana bi item verir :D anlatamadım da nese [itemdef i_mt_horse] gibin bunun ON=@Equip Kismina Yazılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Denedim hem order olup hemde normal denedim :( olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 [CHARDEF c_m_order] DEFNAME=c_m_order NAME=Order Horse ID=c_horse_brown_lt SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 CAN=MT_WALK|MT_RUN FOODTYPE=35 t_crops, 35 t_fruit, 35 t_grain, 35 t_grass ICON=i_pet_horse_brown_dk DESCRIPTION=Order Horse SUBSECTION=Atlar CATEGORY=Mayhem Scripting ON=@Create COLOR=02b STR={250 320} DEX={100 120} INT={112 113} On=@DClick if !(( == c_man) || ( == c_woman) || ( == c_man_gm)) elseif !( src.newitem i_mt_p1 src.act.link src.act.more2 src.act.more1 c_player_binek src.act.equip src.update remove return 1 else src.sysmessage Altindaki ney? return 1 endif if (=1) //eğer ordersa Src.stam ( + 50) //+50 stam versin return 1 //bu 0 olursa bundan sonrası çalışmaz! PARRYING={45.0 55.0} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={29.0 44.0} WRESTLING={29.0 44.0} KARMA=1000 FAME=1000 TAMING=99.9 on=@mount if (=1) return 0 else src.sysmessage Ata binmek icin bi tasa uye olcanda gelecen. return 1 endif Bu şekilde yaptım gine olmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesajımı düzenledim. Tekrar denersen sevinirim.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Korax galiba oldu yanlız c_order_horse çıkardıgımda bır NPC Necromencer çıkıyor [Bu mesaj nokya tarafından 05 Aralık 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 çok sorry olmuş tmm çok saol korax gerçekten cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Offff uçmuş burası . Artık Scp bilmeyenlerdende yorum geliyo . Allah sonumuzu hayır etsin ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Black_Lupin, 05 Aralık 2004 13:30 tarihinde demiş ki: Offff uçmuş burası . Artık Scp bilmeyenlerdende yorum geliyo . Allah sonumuzu hayır etsin ! walla bu yolla orenioz;bundan sonraki sorulara daha rahat cevap verebilioz.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bir sey merak ediyorum nebula ne yaparsa hemen taklit yapmaya neden ihtiyac duyuyorsunuz ? Biraz uretsek ya dune kadar order/chos lara ozgu bir binek yapmak aklinizda yoktu.. Yaniliyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 sana ne zaraı varki?ama haklısın tabi[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar