ABRA_73 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 http://eveboard.com/pilot/Gwen_Rin 17,443,203 sp var. caldari minmatar pilot Gerçek para ile satmayı düşünüyorum 150 tl Başka şeylerle takasda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Şu oyunu o kadar çok oynamak istedim ettim ama bir türlü anlayamadım ve zaman ayıramadım.Alsam mı diyorum da gene zaman ayıramayıp oynayamayacağım gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 inyormaynd said: Şu oyunu o kadar çok oynamak istedim ettim ama bir türlü anlayamadım ve zaman ayıramadım.Alsam mı diyorum da gene zaman ayıramayıp oynayamayacağım gibime geliyor. aa ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 önce 0 bir karakter açın bakın derim. ben de sizin gibi düşünüyordum, girdim baktım, oyunda yardım sever insanlar çok. vaktim olmadığından oynayamıyorum ama atmosferi muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ABRA_73 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bu oyunda skill kasmak zamanla oluyor.Oyuna girip sadece skilleri ayarlamak bile yeterli.Oyundan keyif almanız için en az 1 sene kasılmış bir karakter şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Max 2 haftalık bir karakter gayet iş görür maksat keyif almak ise tabi nasıl keyif aldığında önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 balta mode is off :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar