aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Yorum ve öneriler için tenkku. HTC One ayırttım, gelirse bugün alacam gidip. Kamera için de hayırlısı diyorum. Pixeline çok takılmıyorum da maksat kalitesi kötü olmasın. Haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 nexus 4ü niye kimse önermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Killer said: nexus 4ü niye kimse önermiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 s4'ü bilmem de ondan önceki samsungların ekranı güneşte patato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Htc one in tipi hepsinden cok daha guzel ama teknoloji olarak s4 daha iyi bir cozum bence. Android zaten sikko, o yuzden en iyi donanimi almaniz daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 arcane said: s4'ü bilmem de ondan önceki samsungların ekranı güneşte patato s2 baya potato s3 fena değil s4 daha iyi diyorlar ama htc one daha iyi gibi gözüküyor youtube'da samsung s4 sunlight daylight falan diye aratırsanız kıyaslamalar var. note2 nasıl, bildiğin 1-2 telefona kıyasla şeettirsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 note2 güneşte bi bok göremiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 sabonis said: arcane said: s4'ü bilmem de ondan önceki samsungların ekranı güneşte patato s2 baya potato s3 fena değil s4 daha iyi diyorlar ama htc one daha iyi gibi gözüküyor youtube'da samsung s4 sunlight daylight falan diye aratırsanız kıyaslamalar var. note2 nasıl, bildiğin 1-2 telefona kıyasla şeettirsene. HTC one ile öğlen güneşinde bile ekranı cok rahat görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 HTC One aldım ben de, hem sizden hem de genel itibariyle etraftaki yorumlara bakark. HTC Desire kullanmış biri olarak, Sense arayüzü, malzeme kalitesi falan 4 yıl boyunca tatmin etmişti beni. One X faciasından sonra One'da neredeyse her şey dört dörtlük olunca tatmin oldum aldım. Ekranı güneşte iyi gibi gayet, biraz daha test edecem ama ekran parlaklıgını falan fullemeden de sorun çekmedim. Bir de telefon çok kaliteli hissettiriyor lan ffds. Eline alınca anlıyorsun iyi bir şey olduğun kullanmaya gerek yok ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar